עבור לתוכן

רוצה להעביר מקלטת ווידאו למחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי סרט בקלטת ווידאו רגילה עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב ולהפוך אותו לקובץ AVI אני לא רוצה לעשות שום ערכיה רק שהסרט עם הסאונד יעבור מה אני צריך בשביל זה? ואיך אני עושה את זה?

פורסם

כל כרטיס טלויזיה עם כניסת COMPOSITE יעשה את העבודה...

כרטיס פשוט = FLY VIDEO או VIDEO SHUTTLE של CHRONOS

כרטיס איכותי = ASUS TV/FM

פורסם

הרשה נא לי רק להוסיף שיש גם פתרון זול יותר בשם Genius Video wonder אולם הוא מכיל רק כניסות וידאו.

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך, יש משהו ל USB2, העל כל היציאות הדרושת (וידיאו, ואודיו שתי צדדים), זה ממש חמוד, בגודל של אגרוף

פורסם

גם כרטיסי מסך בעל VIVO יעשו את העבודה

(video in video ou)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם עכשיו מה שלא הבנתי

בדקתי וקראתי והבנתי שאם אני רוצה באמת מספיק כמו שאמרו פה רק יציאת VIVO אבל אמרו לי שהיציאה הזאת טובה רק אם אני מעתיק ממצלמת ווידאו דיגיטלית(לא עם הדיסקים האלה עם העריכה הדיגטלית) ושבשביל ווידאו רגיל(קלטת) אני באמת צריך כרטיס טלוויזיה עכשיו מה אני באמת צריך ?

אני צריל להפוך כולה סרט ווידאו לסרט במחשב ולדחוס אותו בדיווקס(זה כבר תוכנה שיש לי) בבקשה תעזרו לי

פורסם

אז הם טעו. כניסת Video In היא כניסה אנלוגית, ואין בעיה לחבר אליה וידאו. מצלמות וידאו דיגיטליות יש לחבר לכניסת firewire.

פורסם

תודה רבה לכולם עכשיו מה שלא הבנתי

בדקתי וקראתי והבנתי שאם אני רוצה באמת מספיק כמו שאמרו פה רק יציאת VIVO אבל אמרו לי שהיציאה הזאת טובה רק אם אני מעתיק ממצלמת ווידאו דיגיטלית(לא עם הדיסקים האלה עם העריכה הדיגטלית) ושבשביל ווידאו רגיל(קלטת) אני באמת צריך כרטיס טלוויזיה עכשיו מה אני באמת צריך ?

אני צריל להפוך כולה סרט ווידאו לסרט במחשב ולדחוס אותו בדיווקס(זה כבר תוכנה שיש לי) בבקשה תעזרו לי

אתה יכול לקנות את הכרטיס מסך GigaByte GV-R9200VIVO 128MB DDR לחבר אליו את הוידאו שלך ואת יציאת הסאונד בוידאו לחבר לכרטיס קול של המחשב ואז בצורה מעוד פשוטה באמצעות תוכנת ה multimedia center של ATI תוכל להקליט את הקלטת וידאו שלך לקובץ AVI ובו זמנית ישר כבר לדחוס אותו לפורמט DivX.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שכרטיס עם יציאת

VIVO יעשה את העבודה כי יש לחבר שלי כבר כרטיס כזה אבל השאלה זה אם אני לא חייב כרטיס טלווזיה(ואם כרטיס טלוויזיה בכלל יעשה את העבודה)

פורסם

כל מה שאתה צריך זאת כניסת Video אנלוגית רגילה , לא משנה עם זאת שנמצאת על הכרטיס טלויזיה או זאת של הכרטיס מסך שמספק VIVO ...

זהו .

האמת תוכל כבר לצרוב את הסרט ל VCD/SVCD , ולצפות בו על DVD ... עם כמובן אתה צריך .

פורסם
  • מחבר

לא אני צריך את זה רק כתור קובץ אז אץם אומרים או כרטיס מסך או כרטיס טלווזיה

נראה לי אנ אלך על הטלוויזיה כי יש לי כרטיס מסך טוב מאוד(ראדון 9700 פרו)

פורסם

אם יש לך כבר כרטיס מסך טוב באמת עדיף לקנות כרטיס טלוויזיה מאשר להחליף כרטיסי מסך

פורסם
  • מחבר

טוב אז תודה לכלוכם והחלתי שאני כנראה אקנה את זה

FlyVideo TV PRO הוא עולה 356 שקל בחיות מה אתם אומרים?

פורסם

לא!!

עדיף כבר שתקנה :

Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP

ב- 350 ש"ח.

פורסם

תקנה ב-150 שקל כרטיס יד שנייה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים