פורסם 2003 ביוני 3022 שנים יש לי סרט בקלטת ווידאו רגילה עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב ולהפוך אותו לקובץ AVI אני לא רוצה לעשות שום ערכיה רק שהסרט עם הסאונד יעבור מה אני צריך בשביל זה? ואיך אני עושה את זה?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים כל כרטיס טלויזיה עם כניסת COMPOSITE יעשה את העבודה... כרטיס פשוט = FLY VIDEO או VIDEO SHUTTLE של CHRONOSכרטיס איכותי = ASUS TV/FM
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים הרשה נא לי רק להוסיף שיש גם פתרון זול יותר בשם Genius Video wonder אולם הוא מכיל רק כניסות וידאו.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים אם אתה רוצה לחסוך, יש משהו ל USB2, העל כל היציאות הדרושת (וידיאו, ואודיו שתי צדדים), זה ממש חמוד, בגודל של אגרוף
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר תודה רבה לכולם עכשיו מה שלא הבנתי בדקתי וקראתי והבנתי שאם אני רוצה באמת מספיק כמו שאמרו פה רק יציאת VIVO אבל אמרו לי שהיציאה הזאת טובה רק אם אני מעתיק ממצלמת ווידאו דיגיטלית(לא עם הדיסקים האלה עם העריכה הדיגטלית) ושבשביל ווידאו רגיל(קלטת) אני באמת צריך כרטיס טלוויזיה עכשיו מה אני באמת צריך ?אני צריל להפוך כולה סרט ווידאו לסרט במחשב ולדחוס אותו בדיווקס(זה כבר תוכנה שיש לי) בבקשה תעזרו לי
פורסם 2003 ביולי 122 שנים אז הם טעו. כניסת Video In היא כניסה אנלוגית, ואין בעיה לחבר אליה וידאו. מצלמות וידאו דיגיטליות יש לחבר לכניסת firewire.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים תודה רבה לכולם עכשיו מה שלא הבנתי בדקתי וקראתי והבנתי שאם אני רוצה באמת מספיק כמו שאמרו פה רק יציאת VIVO אבל אמרו לי שהיציאה הזאת טובה רק אם אני מעתיק ממצלמת ווידאו דיגיטלית(לא עם הדיסקים האלה עם העריכה הדיגטלית) ושבשביל ווידאו רגיל(קלטת) אני באמת צריך כרטיס טלוויזיה עכשיו מה אני באמת צריך ?אני צריל להפוך כולה סרט ווידאו לסרט במחשב ולדחוס אותו בדיווקס(זה כבר תוכנה שיש לי) בבקשה תעזרו ליאתה יכול לקנות את הכרטיס מסך GigaByte GV-R9200VIVO 128MB DDR לחבר אליו את הוידאו שלך ואת יציאת הסאונד בוידאו לחבר לכרטיס קול של המחשב ואז בצורה מעוד פשוטה באמצעות תוכנת ה multimedia center של ATI תוכל להקליט את הקלטת וידאו שלך לקובץ AVI ובו זמנית ישר כבר לדחוס אותו לפורמט DivX.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר אז אתה אומר שכרטיס עם יציאת VIVO יעשה את העבודה כי יש לחבר שלי כבר כרטיס כזה אבל השאלה זה אם אני לא חייב כרטיס טלווזיה(ואם כרטיס טלוויזיה בכלל יעשה את העבודה)
פורסם 2003 ביולי 122 שנים כל מה שאתה צריך זאת כניסת Video אנלוגית רגילה , לא משנה עם זאת שנמצאת על הכרטיס טלויזיה או זאת של הכרטיס מסך שמספק VIVO ...זהו .האמת תוכל כבר לצרוב את הסרט ל VCD/SVCD , ולצפות בו על DVD ... עם כמובן אתה צריך .
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר לא אני צריך את זה רק כתור קובץ אז אץם אומרים או כרטיס מסך או כרטיס טלווזיהנראה לי אנ אלך על הטלוויזיה כי יש לי כרטיס מסך טוב מאוד(ראדון 9700 פרו)
פורסם 2003 ביולי 122 שנים אם יש לך כבר כרטיס מסך טוב באמת עדיף לקנות כרטיס טלוויזיה מאשר להחליף כרטיסי מסך
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר טוב אז תודה לכלוכם והחלתי שאני כנראה אקנה את זהFlyVideo TV PRO הוא עולה 356 שקל בחיות מה אתם אומרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.