עבור לתוכן

1700+ @ 2560MHz

Featured Replies

פורסם

SUMA :clapper:

פורסם

וגם מה שעוד יותר מוזר, לפי מה שהוא כתב ב database הוא הגיע לתוצאה הזאת עם 1.85v, אז בשביל להשיג רק עוד 40mhz הוא היה צריך להוסיף כמעט 0.2v ? מוזר ביותר.. ???

זה לא מוזר בכלל..

יכול להיות שהוא מיצא את היכולת OC של המעבד בטמפרטורה שלו שהיא די גבוהה אבל עם הטמפרטורה שלו הייתה יותר נמוכה כנראה הוא היה מגיע לאותו תוצאה עם פחות אוספת וולטאג

פורסם

לא נראה לי שבדיוק הבנתי את המשפט שכתבת, אבל לא אמורות להיות לו טמפרטורות יותר נמוכות שידרשו פחות וולטים אחרי שהוא התקין את המערכת קירור מים ?

פורסם
לא אמורות להיות לו טמפרטורות יותר נמוכות שידרשו פחות וולטים אחרי שהוא התקין את המערכת קירור מים ?

הפכת את הקשר - יותר וולטים = טמפ' גבוהה יותר ולכן יש צורך בקירור חזק יותר.

קירור חזק יותר וטמפ' נמוכות יותר מאפשרים יציבות במתח גבוה יותר.

גם אם תצליח להוריד את הטמפ' ל-13מעלות C עדיין לא תוכל להוריד את הVcore מעבר לבסיסי.

2V ומעלה לאורך זמן גם בטמפ' נמוכה יחסית יוצרים בלאי מסויים לשערים במעבד - גם אם קטן (כמובן שככל שהטמפ' נמוכה יותר הבלאי קטן יותר...) ולכן לאורך זמן (קשה להגדיר תקופה מדוייקת - שונה גם בין מעבדים מאותו סוג בדיוק) ייגרם נזק למעבד... :(

- לגבי הoc עצמו - מרשים ביותר אבל אם מדובר באותו מעבד (שתי התוצאות שהושגו) אני הייתי מעדיף לעבודה יומיומית עוד 15Mhz לfsb ולא 42Mhz לclock אבל תמיד כיף לשפר את הגג התיאורטי של עצמך :)

פורסם

זה לא מוזר בכלל..

יכול להיות שהוא מיצא את היכולת OC של המעבד בטמפרטורה שלו שהיא די גבוהה אבל עם הטמפרטורה שלו הייתה יותר נמוכה כנראה הוא היה מגיע לאותו תוצאה עם פחות אוספת וולטאג

דווקא כן..אולי זה טעות בזיהוי אני ראיתי מספיק DLT3C 0310 שעשו 2500 ב 1.8 (על אוויר)

אז 2560 ב 2 וגם זה לא יציב?

יכול להיות שהוא עשה משהו לא נכון, או סתם העלה מתח למעבד...

פורסם

נו SUMA :D , אפשר קצת מידע על האוברקלוק ?

פורסם

הפכת את הקשר - יותר וולטים = טמפ' גבוהה יותר ולכן יש צורך בקירור חזק יותר.

קירור חזק יותר וטמפ' נמוכות יותר מאפשרים יציבות במתח גבוה יותר.

גם אם תצליח להוריד את הטמפ' ל-13מעלות C עדיין לא תוכל להוריד את הVcore מעבר לבסיסי.

2V ומעלה לאורך זמן גם בטמפ' נמוכה יחסית יוצרים בלאי מסויים לשערים במעבד - גם אם קטן (כמובן שככל שהטמפ' נמוכה יותר הבלאי קטן יותר...) ולכן לאורך זמן (קשה להגדיר תקופה מדוייקת - שונה גם בין מעבדים מאותו סוג בדיוק) ייגרם נזק למעבד... :(

- לגבי הoc עצמו - מרשים ביותר אבל אם מדובר באותו מעבד (שתי התוצאות שהושגו) אני הייתי מעדיף לעבודה יומיומית עוד 15Mhz לfsb ולא 42Mhz לclock אבל תמיד כיף לשפר את הגג התיאורטי של עצמך :)

אני עובד על 2.04 V כבר יותר משנתיים על DURON עם קירור אוויר ואין שום בעיה

פורסם
אני עובד על 2.04 V כבר יותר משנתיים על DURON עם קירור אוויר ואין שום בעיה

ו...?

לא טענתי שמייד המעבד ילך פייפן... הדגשתי שחייו יקוצרו וקשה לאמר בכמה - למעבד הדיורון גם פחות cache מה שהופך אותו קצת פחות רגיש (cache הוא החלק המגביל ביותר בoc וגם הרגיש ביותר) - שלא תטעה - חייו יקוצרו - בכמה ? לך תדע... יכול גם להחזיק עוד שנתיים שלוש ככה... (אם בכלל עוד תרצה להחזיק אותו) יכול גם עד מחר... :P

פורסם

יופי הגעת למהירות מאוד גבוהה אבל האם אפשר להשתמש במחשב במהירות כזו - כלומר האם המחשב מתפקד טוב בכזו מהירות

חוץ מזה האם אתה רוצה להפעיל קבוע את המערכת על כזו מהירות.

אני אישית בספק ???

פורסם

נו SUMA :D , אפשר קצת מידע על האוברקלוק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים