פורסם 2003 ביוני 3022 שנים יש לי בעיה כבר שבועיים הכוננים שלי לא עובדים....עכשיו נכנסתי ל דיוויס מנג'ר והוא מראה לי סימן קריאה ליד הכוננים (צורב וdvd)...ניסתי הכככככככככככללל..תעזרו לייי
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים תבדוק את החיבוריםאת הג'מפרים MASTER SLAVE..ואם הצורב והסידירום מחוברים ביחד תפצל שלא יהיוזה גורם לבעיות לפעמים
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים תנסה להפעיל אותם אחד אחדאו שתנסה להחליף כבלאו להחליף את חריץ הIDE על לוח האם
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר הסרתי 100 פעם את הסימני קריאה...זה חוזר....ורק בשפה של פשוטים מזה הג'מפרים?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים ג'מפר זה "רכיב" שמקצרהתפקיד שלו זה לקצר 3 רגליים בכל חומרה של IDEלכל חיבור IDEיכולים להתחבר 2 דבריםוהג'מפר אומר מה מהם יהיה מאסטר ומה סלייב(ראשוני ומשני)
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר זה בעיה בחומרה זה לא שהכוננים דפוקים... הם נפתחים ונסגרים....רק הם לא מתפקדים....עדיין צריך לפתוח את המחשב וזה?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר ורק אם אפשר להסביר לי מה לעשות שלב אחרי שלב כי אני לא הכי מבין בדברים האלו..
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מאחורי הכונן יש לך כל מיני חיבוריםאחד של החשמל אחד של הצמה אחד של האודיו ועוד כל מיני פינים עם מין חתיכת פלסטיק שמקצרת בין שניהםזה הג'מפרעל הכונן רשום באיזה מצב הוא מסטר ואיזה סלייב פשוט תעביר אותו לסלייב \מסטר לפי איך שנראה לך וככה תעשה גם לכונן השניעדיפות למסטר זה קודם להארדיסק אח"כ לצורב ואח"כ לCD\DVD
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים איזה סיבה יש שהגאצפרים במחשב שלו זזו?מה הם הצמיחו רגליים ועברו מקום?אם לא התקנת שום חומרה חדשה או עשית כל שינוי של חומרה במחשב שלך מאז שהיתה את הבעיה אין טעם שתפתח את המארז כי לא תמצא שם כלום חוץ מאבק
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר הדבר היחיד שעשיתי זה התקנתי תוכנת צריבה...ובדיוק אחרי זה הכוננים נהרסו...........
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים הדבר היחיד שעשיתי זה התקנתי תוכנת צריבה...ובדיוק אחרי זה הכוננים נהרסו...........והשם של התוכנה היא ? והגרסה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.