פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים שלום...אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBoxורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ...זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם...ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח...אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב...כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה..תודה.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים יש לך שני מחשבים כאשר בכל אחד מהם רץ VM עם XP עליו ואתה רוצה לחבר בין הVMים?איזה הגדרה קבעת בכרטיס רשת של הVM?
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר צירפתי תמונה עם ההגדרה של הכרטיס רשת בתוכנה ...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מה לגבי השאלה הראשונה שלי?יהיה לך יותר פשוט לעבוד במצב bridge מאשר NAT לחיבור של VMים.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר לגבי השאלה הראשונה ששאלת אז כן שניהם רצים ב-VM...ולגבי לעבוד במצב bridge כמו שאתה אומר זה מה שאני צריך לעשות כדי שהם יראו אחד את השני רק אני לא מוצא את האפשרות לעשות את זה.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים בילבתי, זה נרא bridge mode ב vmware workstation.ב virtualbox זה נקרא host interface.מה שחשוב זה כמובן גם ליצור Interface וירטואלי אחרי שאתה בוחר באיזה NIC אתה רוצה להיתמש במחשב המארח.הוא גם ידאג ליצור לך network device במערכת ההעפלה המארחת שתוכל להישתמש בו בצורה שקופה לVM.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר אני לא מצליח להגדיר שיעבוד כ-Host Interface...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים לא בחרת interface name. באמת שלא צריך לשאול על כל פיספס. תתחיל לשחק בזה בעצמך ותגלה הרבה דברים!
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר זהו הסתדרתי ...תודה על העזרה...באמת לא שמתי לב לאחת האופציות בתוכנה , נעזרתי גם באיזשהו אתר וזה עובד.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.