פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים שלום,קניתי לא מזמן מסך מחשב תומך HDהבנתי שכדי לצפות בשידורי HD צריך גם סרט שתומך, גם כרטיס מסך שתומך וגם מסך.סרט ומסך יש לי, אני לא יודע אבל אם הכרטיס תומך.ASUS Radeon 9600XTיש לו יציאות DVI ו VGA.תודה.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים בגדול הכרטיס מסך שלך לא תומך בפיענוח סרטי HD..אבל בעזרת תוכנות מסוימות וקודקים מתאים אתה יכול לנגן את הסרטים האלו..רק שרוב העבודה הקשה "תיפול" על המעבד...
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר אוקיי.. תודהאבל האם העובדה שהכרטיס מסך לא מקודד את זה לא תפגע באיכות התמונה?כלומר, האם תוצג לי אותה התמונה אם אני אחבר את המסך דרך DVI למחשב והמעבד יקודד את הסרט או אם אני ארכוש כרטיס מסך תומך HD?
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים בגדול התמונה תהיה אותה תמונה..רק התהליך של הפיענוח יהיה יותר "כבד"..שכן הכרטיס מסך לא תומך בזה..
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר הבנתי... תודה!ועוד משו קטן, יש הבדל בתמונה אם המסך מחובר בVGA או בDVI?
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים בגדול מבחינת רזולוציה הDVI עדיך ברזולוצית גבוהות במיוחד..אבל מכיוון שהוא דיגיטלי (מה שחוסך המרה לאנלוגי ושוב לדיגיטלי) ולכן הוא צפוי להכיל פחות רעשים וכו..וגם כבל DVI "נורמלי" עד 50-100+- שקלים יספיק ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.