עבור לתוכן

העכבר deathadder נחשב לעכבר הכי מומלץ לגיימרים?

Featured Replies

פורסם

ההבדל לא זניח בכלל. פשוט כי בעכברי לייזר אפשר להרגיש ולהגיע הרבה יותר בקלות למצבים שבהם העכבר לא מגיב טוב ולא יודע להתמודד לעומת עכברים אופטיים שבהם זה פשוט לא קורה בגלל ההבדלים הכביכול "זניחים" האלה.

ומצטער להגיד לך אבל לפני איכות החיישן, היתרון הגדול ביותר של העכברים שציינתי הוא בתחום הנוחות, שזה הדבר החשוב ביותר בשביל גיימר. כפתורים? DPI? אונ-דה פליי? אל תהיה מגוחך, הדברים האלה לא משנים כלום בביצועים שלך במשחק, כלום. הדבר היחיד שבא לידי ביטוי זה איך אתה מכוון עם העכבר והדבר הזה מושפע משני דברים - צורת העכבר ויציבות החיישן. בשני הדברים האלה לעכברים האופטיים שציינתי יש יתרון על כל עכבר היום כולל ה-DeathAdder, ושלא לדבר בכלל על עכברי לייזר כמו ה-G5 שנופלים מהעכברים של מייקרוסופט הן בנוחות והן באיכות החיישן.

משקל ומרקם הם כבר עניין סובייקטיבי. כשקניתי את הG5, הוא הרגיש יותר נוח ויותר נעים, והיד פחות הזיע ממנו מאשר המMX518. בבעיות עקיבה לא אני ולא אחי נתקלנו, ומכאן הסקתי שהם זניחות עד לא קיימות לרוב האנשים. אתה יכול לטעון שהוא שחקן לא מוכר, אבל R9nald0 יאשר שבזמנו לפחות הוא שיחק בכמות שמספיקה להרגיש אם יש בעיות עקיבה בעכבר. זה שמישהו טוב במשחק לא אוטומטי הופך אותו לסמכות לקביעה בין עכברים.

הם לא עניין סובייקטיבי בכלל כי זאת עובדה מוגמרת של-90% מהגיימרים המקצועיים היום משתמשים בעכברים קלי משקל עד כמה שניתן כי זה תורם המון. ככל שהעכבר יותר כבד כך הוא פחות מתאים לגיימינג ברמה גבוהה, אני בכלל לא מדבר פה על נוחות, כי הנוחות מהפרספקטיבה שלך מסתכמת בגלישה באינטרנט וניווט בווינדוס, בעוד הנוחות לגיימרים והדרישות שלהם מעכבר הם הרבה יותר גבוהות.

ובעיות העקיבה של ה-G5, אפילו בגרסאות החדשות שלו, הם דיי שכיחות. זה שאתה לא מרגיש אותם לא אומר שכולם כמוך, כי לא חסר גיימרים שמשחקים על רגישות נמוכה וללא ה-Accel של הווינדוס, כשאתה משחק על רגישות גבוהה מאוד או עם תאוצת עכבר אין סיבה בכלל שתגיע למהירויות שאליהן אתה צריך להגיע בשביל להרגיש את התופעות האלה, אבל הם קיימות, ככל שהרגישות שלך יותר נמוכה התדירות של התופעות האלה גבוהה יותר.

ואין שום קשר בין היכולות שלי במשחק לבין הידע שלי בעכברים. אבל מה שכן בגלל היותי גיימר שתמיד שאף לרמה הגבוהה ביותר אני נכנסתי עמוק מאוד לנושא של עכברים וניסיתי הרבה מאוד מהם, הידע שלי לא מבוסס רק על נסיון אישי שלי אלא גם על קריאת מאמרים מקצועיים בנושא הזה מהפרספקטיבה של גיימרים שהדברים האלה כן משנים להם.

• תגובות 30
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים