עבור לתוכן

העכבר deathadder נחשב לעכבר הכי מומלץ לגיימרים?

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן שאתה עצמך תפסיק לקשקש,

ל MX510 ו MX518 יש חיישן שונה, מה שאומר שהם ממש לא שווים ב 800DPI

זה בדיוק אותו הדבר כמו להגיד ש G5\MX518 יהיו שווים תחת 800DPI

ה 518 לא הרבה יותר טוב מה G5, במיוחד לא ברז' נמוכות, וגם ה G5 עכבר מצויין.

מי שהפיצ'רים של ה G5 חשובים לו לא צריך להמנע מלקנות אחד כזה.

אלוהים אדירים

אתה קשקשן על

http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679

תקרא לעזאזל - הG5 נחות אפילו מהms1.1 שעולה 60 ש''ח

ומה הקשר לרזולוציות ? העכבר גרוע בגלל malfunction speed נמוך שהיד שלך מניעה אותו

זה לא קשור לרזולוציות

הMX510 מגיע עם אותה רמת עיבוד של הסנסור כמו הMX518

ההבדל היחיד ביניהם זה הDPI שכידוע (אולי לא לך) משפיע רק בHIGH SENS ברזולוציות גבוהות

הmx500 עכבר מעולה וגם אם לא תסכים שה510 זהה ל518 ב800DPI עדיין הוא יותר טוב מכל העכברים שמוצגים שם חוץ מאחיו לסדרת הMX

ומהdeathadder

תקלטו - הG5 עכבר לא טוב לגיימינג!

הוא יפה ומגניב ויש לו עיצוב מגניב אבל לגיימינג הוא לא משהו .

כמו שהסוקר בesr אמר -

The G5 is an improvement over the G3 if you prefer some of the added features: extra buttons, tilt wheel, dpi display, weight cartridge. However the poor laser performance doesn't justify the increased price tag in my eyes. Infact it seems like madness to spend more on a G5 instead of the vastly superior MX518, unless you really, really want the weight cartridge.

vastly = במידה רבה\לאין שיעור

• תגובות 30
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פותח התראד גם הG5 וגם הMX מאוד טובים

שאלה של עדיפות ונוחות

לא כל מה שנוח לאחרים יהיה נוח לך בהכרח

לכן תתאים לעצמך עכבר ואל תתאים את עצמך למה שמתאים לכולם

פורסם

זו השוואה מגוחכת. לא הצלחתי להגיע עם היד ל malfunction speed בG5 גם בתנועות הכי חדות שביצעתי. אם בפעולה לא-נורמלית לא מגיעים למהירויות האלה, מה זה משנה כמה יש לעכבר כל עוד הוא מספיק מהיר? יכול להיות של MX518 יש malfunction speed של 500 מטר בשניה, אבל זה חסר משמעות ולא הופך אותו לעכבר יותר טוב מה G5

פורסם

שוב אני חוזר אבירם

הG5 לא טוב

tea time

כבעל g5 וכשחקן low sens כבר הרגשתי את עצמי מאבד שליטה איתו בתנועות מאוד מהירות (אם בא לכם לדעת אני עובד על 0.8 sens ב800DPI)

תזכיר לי קריירת הגיימינג שלך שאתה חושב שאין משמעות ?

אני הייתי שחקן esr.cod4 , ins.cod2 , ins.cod4

ואני הרגשתי משמעות שבגללה אני עובד כרגע עם ms1.1 שעלה לי 60 ש''ח

הG5 שלי יושב בצד וצובר אבק כבר המון זמן

אני מאמין גם teatime שלא ביטלת acceleration לחלוטין בעזרת ה CPL mouse fix ולכן גם אם הגעת ל malfunction speed שיש לך עוד שאריות של accelaration שבגללן אתה לא מרגיש את זה ...

פורסם

אני בעל G9 כבר הרבה זמן וממליץ עליו בחום.

החוט שלו עשוי מבד ככה שיש הרגשה של עכבר אלחוטי.

פורסם

את המבחנים עשה אחי, שחקן UT2004 (אני לא זוכר את הקלאנים שלו). מעולם לא הייתה לו תלונה. אני אישית משחק בעיקר אסטרטגיה, ומעולם לא היו לי בעיות איתו. כיתרון, הוא נוח יותר מה MX518. אז בגלל ערך חסר משמעות מבחינת רוב האנשים (באמת הגעת למהירות של מעל 1.3 מטר בשניה במשחק רגיל וממש הרגשת "אובדן שליטה"...?) להכריז שה 518 עליון לאין שיעור? זה פשוט טענה מגוחכת

פורסם

זה ויכוח שלא יגמר

לכן אני נמנע מלהמשיך להגיב

מה שכן יש לי להגיד

אם כבר הG5 יושב בצד

מדברייך משתמע שהוא טוב

תמכור לי אותו :)

(בפרטי)

פורסם
  • מחבר
אל תקשיב לזה שמעליי

הG5 והHABU מבוססי לייזר וזה הופך אותם לעכברים לא טובים לגיימרים

http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679

http://www.esreality.com/?a=post&id=1300293

הdeathadder והdiamondback 3G הכי מומלצים (מבוססים אותו סנסור)

אחר כך הmx518 והmx510(שלא זמין כבר)

לגיימר שלא צריך low sens הייתי חושב על הwheel mouse optical 1.1A של מיקרוסופט עם OC ל1000HZ

שבפעם האחרונה שבדקתי עולה בסביבות ה60 ש''ח

אם הdeathadder והdiamondback 3G מבוססים על אותו סנסור והם הכי מומלצים אני יעדיף את הdeathadder אני יותר אוהב את המראה שלו..

לגבי הwheel mouse optical כבר עכבר אחד כזה נהרס לי.. והשני עכשיו מדי פעם התחיל לעשות לי בעיות ככה שאני אתרחק ממנו..

ממש תודה על העזרה לכולם.

פורסם

אוקי אז ככה:

1) חיישני לייזר הם מצויינם גם לגיימינג, אם הם לא היו טובים לגיימינג אז לא היו מייצרים יותר עם לייזר והיו עוברים לאופטי.

2) אם תשימו לב עכברי גיימינג שיש להם חיישן לייזר עולים יותר

3) לפותח התראד, אני ממליץ לך לקרוא טוב את הביקורת וההשוואה שפה:http://hwzone.co.il/reviews/habu_deathadder/

4) לי יש Habu ואני מרוצה ממנו עד הגג! (הוא עם לייזר)

5) תעשה חיפוש בפורום, התווכחו על עכברים לגיימניג הרבה בפורום.

דניאל.

פורסם

תשכחו מהפרסומים על חיישן כזה או אחר.

במשחקי רשת הרבה יותר חשוב ה PING שלך מאשר איזו מילישנייה שאיזה מבקר רשם שהיא יותר גבוהה מעכבר אחר.

במשחקים רגילים בבית, אפשר להסתדר גם עם עכבר G5 ומעלה.

זה לא משנה מה תיקחו, היו לי G5 ואח"כ G7 ואח"כ G9 ו וCopperheadוRazer וכולם תפקדו דומה במשחקים.

מה שלוקח ב G9 הוא נוחות אחיזת העכבר, גודלו,אפשרות החלפת הפאנלים מגומי למחוספס, החלפת משקל, חוט הבד שבו ששווה ערך לעכבר אלחוטי שבדקתי ה G7 ומכל בחינה זה עכבר מושלם.

זה מה שאני יכול להגיד לאחר ניסיון: חיישנים שמיישנים (אחרי האופטי הרגיל) לא משנים לגיימר שטוב שיודע לשחק. עכבר טוב לא יהפוך אתכם לFATAL1TY.

חיישן מעבר לאופטי הרגיל משנה רק לשיווק לילדים. "הו, יש לי חיישן פייזר הלקוח מחללית האנטרפרייז בעכבר, ה epenis שלי כזה גדול".

פורסם

את המבחנים עשה אחי, שחקן UT2004 (אני לא זוכר את הקלאנים שלו). מעולם לא הייתה לו תלונה. אני אישית משחק בעיקר אסטרטגיה, ומעולם לא היו לי בעיות איתו. כיתרון, הוא נוח יותר מה MX518. אז בגלל ערך חסר משמעות מבחינת רוב האנשים (באמת הגעת למהירות של מעל 1.3 מטר בשניה במשחק רגיל וממש הרגשת "אובדן שליטה"...?) להכריז שה 518 עליון לאין שיעור? זה פשוט טענה מגוחכת

שחקן UT עלום שם מצוות האתר שR9NALDO לא מכיר (והוא אחד השחקנים הטובים בארץ בUT ושחקן של esr )

ins = insanity gaming (אחד המולטים הטובים בארץ )

esr = eSrael gaming (המולטי הכי טוב שאי פעם היה פה)

הגיימרים הטובים בעולם מכריזים שהMX טוב לאין שיעור וכך גם ההרגשה שלי כשעברתי מעכבר לייזר (G5 ) לms1.1 אופטי פשוט

ופשוט השתפרתי ...

Dk89

אתה מצחיק אותי !

1+2)זוכר את ליבת הprescott ?

ביצועים נחותים בחלק מהמקרים מהNorthwood , חום עצום , מחיר גבוה מהA64 ונחיתות טוטאלית מהA64

אז למה שיווקו אותו ?! - הנימוק הראשון הוא מטומטם וכך גם הנימוק שאחריו

3)אתה נותן ביקורת מפה שערך גיימר עלום שם כביקורת נגד לביקורת של esreality על עכברי גיימניג ?!?!?!?! אתה חולה נפש?

4)תזכיר לי את הניסיון הרב שלך ואת מספר הטורנירים שזכית בהם כדי שנסמוך על זה שאתה מורצה

5)בחיפוש תמיד היו אנשים כמוך עם אותם נימוקים מפגרים נגד אנשים שמבינים...

alexander

אני יכול להבטיח לך שנוחות בעכברים תלויה מאוד בהרגל וביד

כשאתה מתרגל לעכבר הוא הכי נוח ליד ובנוסף לכך לכל עכבר יש יד אופטימלית

דבר נוסף הוא שהבדלי פינג של מתחת ל10MS לא משפיעים

ותופתע לדעת שfatality משחק עם mx500

הסיבה היחידה לקנות עכבר עם חיישן לייזר היא לעבודה על משתחים בהירים במיוחד \ שקופים ששם לייזר עובד יותר טוב מכל חיישן אופטי

אבל על פאד באיכות בינונית ומעלה אין ספק שעכברי הלייזר נחותים

פורסם

TeaTime אתה זוכר אותי מאנריל נכון? אם אני לא טועה אמרת לי שזה שעשה את הבדיקה זה גיא Partypooper... מצטער אבל שנינו יודעים שהוא לא מתקרב בכלל להיות גיימר מקצועי או בכלל מישהו שמבין בעכברים ברמה שהוא יכול לקבוע אם יש הבדל בין חיישן אופטי לבין חיישן רגיל על סמך מחקר מקצועי ואובייקטיבי, הדיעה שלו לא מבוססת על כלום פרט לנסיונו האישי שכנראה גם לא היה מספיק נרחב, שכן העובדה הפשוטה היא שההבדלים כן קיימים וכן מורגשים, לא ברמה שתמנע ממך לשחק אבל גם לא ברמה של "לגמרי לא רלוונטי ולא קריטי" וברמה שתגרום לך לשלם יותר כסף עבור עכברים פחות טובים רק בגלל ההייפ של ה"לייזר". אני מסכים עם giloman וחושב שאתה צריך קודם כל לבטל את התאוצה בווינדוס בשביל שהתופעות המציקות האלה יבואו לידי ביטוי יותר פעמים, עם תאוצה אין לך סיבה לעשות תנועות כל כך מהירות עם העכבר בזמן גיימינג, גם אם הרגישות שלך מאוד נמוכה.

ולא אף אחד לא אומר שה-MX518 "טוב יותר לאין שיעור", בפועל אני גם חושב שהביצועים של שחקן מסויים יהיו כמעט דומים עם שני העכברים. אבל עדיין אני חושב שזה מטופש לקנות עכבר פחות טוב ביותר כסף רק בגלל שיש לו כמה פיצ'רים מיותרים, מה גם של-MX518 יש עוד כמה יתרונות ביניהם משקל נמוך יותר ומרקם נוח יותר.

Alexander -

ה-G9 רחוק מלהיות עכבר הגיימינג האולטימטיבי היום. אישית אני יודע ובטוח שעכבר הגיימינג הטוב ביותר הוא עכבר שעולה 50 שקל ושמו Microsoft wheel optical mouse 1.1a, ולמה אני כל כך בטוח בכך מהסיבה הפשוטה היא ששחקנים מקצועיים מכל רחבי העולם מראים איתו את הביצועים הכי גבוהים במשחק עצמו, לא על דף הנתונים ולא בתיאוריה. למעשה, אף אחד מהעכברים שיצאו בשנים האחרונות פרט ל-MX518 וה-DeathAdder לא עומד בשורה אחת עם הסדרה הישנה של עכברי מייקרוסופט ביניהם WMO, IntelliMouse Optical 1.1, IntelliMouse Explorer 3.0.

זה שאתה, בתור מישהו שאני מניח שלא משחק יותר מדי במשחקי מחשב ובטח שלא במשחקי רשת, לא הרגשת בהבדלים, לא אומר שאחרים לא ירגישו בהם. אני שיחקתי ברמה הגבוהה ביותר מבחינת יכולת משחק ושאני אומר הגבוהה ביותר זה לשמור על פחות או יותר על ביצועים של TOP 10 השחקנים הטובים ביותר בעולם במשחק שלי ב-3 השנים האחרונות, כאשר ב-3 השנים הללו נעתי בין 3 עכברים מצויינים בסדר הבא - מה-MX518 ל-DeathAdder ומה-DeathAdder ל-IntelliMouse Explorer 3.0 שבו אני משתמש כרגע. את ההבדלים בין כל העכברים הרגשתי כי הם קיימים, לא בגלל החיישן אלא בעיקר בגלל העיצוב של כל אחד מהעכברים. מיותר לציין שעם כל עכבר שהחלפתי השתפרתי עוד יותר.

עכבר טוב לא יהפוך שחקן גרוע לשחקן טוב מיידית, אבל הוא בהחלט יוכל לעשות את הדבר החשוב ביותר וזה לפתוח לו את "צוואר הבקבוק" שיכול למנוע ממנו להתקדם ולהשתפר בצורה מהירה ויעילה יותר. כרגע, "צוואר הבקבוק" הגדול ביותר שקיים הוא לדעתי עם ה-WMO/IME3.0/IMO1.1, כאשר אחריהם באים ה-DEATHADDER וה-MX518.

הטעות שלך בתפיסה הוא שאתה מתייחס לכמות ה-DPI והנתונים הטכניים בתור ההבדלים העיקריים בין עכברי גיימינג שונים. זאת טעות חמורה, ההבדלים העיקריים נובעים מעיצוב שונה שמכתיב את צורת האחיזה בכל עכבר וכתוצאה מכך גם את הביצועים שאליהם אתה יכול להגיע.

אגב - Fatality מזמן לא משחק. כשהוא היה בשיא שלו תתפלא אבל הוא השתמש ב-Logitech Wingman עלוב ומיושן ( שבפועל מדובר באחד מעכברי הגיימינג הטובים ביותר שנוצרו עד היום ), כשהוא שיחק PK הוא השתמש בעכבר שלו Fatality gaming mouse 2020 או משהו כזה, עכבר דיי גרוע שגם השתמש בחיישן לייזר.

שחקן UT עלום שם מצוות האתר שR9NALDO לא מכיר (והוא אחד השחקנים הטובים בארץ בUT ושחקן של esr )

הייתי אומר שאני מה-3 הכי טובים בעולם אבל זה לא רלוונטי, סתם בא לי להשוויץ. :)

ואני כן מכיר את אותו שחקן, הוא אפילו היה שחקן לא רע כשהוא שיחק אבל לא מישהו שהייתי סומך על המילה שלו בנושא חומרה או עכברים בפרט. אני חושב ש-TeaTime מתכוון לאותו סיקור שהוא עשה לגבי ה-DeathAdder וה-HABU וקבע שה-HABU טוב יותר למרות ביצועי החיישן הנחותים שלו ולמרות שמדובר בעכברים בעלי עיצוב דומה לחלוטין כשהדבר המבדיל ביניהם הוא החיישן המעולה של ה-DA ( אופטי ) לעומת חיישן דיי עלוב של ה-HABU ( לייזר ), וכמובן התעלם מהעובדה שה-HABU עלה יותר בזמנו ( וגם עכשיו אם אני לא טועה ) והעובדה שמחצית מה-HABU באותה תקופה היו עכברים תקולים עם מלא בעיות טכניות. אני חושב שזאת בושה שהכתבה הזאת עדיין נמצאת באתר ומטעה כל כך הרבה אנשים - Dk86 לדוגמה. =\

פורסם

ה-g5 מיניסיון הוא יותר טוב ויותר מומלץ לגיימרים...[br]פורסם בתאריך: 15.12.2008 בשעה 20:57:49

כל חובבי ה-g5 צודקים. g5 עכבר נהדר, וכל הילדים הקטנים האלה שלא מבינים בעכברים אומרים שהעכבר שלהם יותר טוב. דבר ראשון אתם צריכים ניסיון עם שני העכברים כדי להגיע להחלטה נכונה. וגם אם ההחלטה שלכם היא ש-g5 לא מתאים לכם, זה לא אומר שהוא לא עכבר טוב... לי יש g5 ו-mx518 ואני מעדיף את ה-g5. עם ה-g5 יותר נוח, וגם אתם יכולים ליראות בפורמים שהתחרות האמיתית היא בין ה-g5 ל-.g9 ככה שmx518 עכבר טוב, אבל לא ברמה של ה-.g5
פורסם

^^

תגיד אתה יודע לקרוא ?

אם כן אז תקרא את מה שמעליך FFS

פורסם

לא הייתי מעורב בבדיקה של הHABU והדת' אדר. R9nald0, אחי משתמש באותו ניק, אני לא שיחקתי אנריל.

הטענה המרכזית שלי, היא שבתוך איזור הPerfect control, ההבדל בין עכברים ברמת העקיבה זניח. ובהנחה שהוא מספיק גבוה (ולרוב הממש מוחלט של אנשים, מעל 1-1.25 מטר לשניה זה מספיק גבוה), כל התכונות האחרות של העכבר באות לידי ביטוי- נוחות, כפתורים , DPI אונ דה פליי, גלגלת וכו. העכברים הפשוטים שציינת משמעותית נחותים בנקודה הזו. אני לא יודע למה טובי הגיימרים משתמשים בו. למה לא להשתמש בד'ת אדר או הG5 החדש, שמכיל יותר כפתורים ומציג תכונות כמו DPI אונ דה פליי, ויותר נוח ארגונומית? אפילו ציינת את זה בעצמך

לא אף אחד לא אומר שה-MX518 "טוב יותר לאין שיעור", בפועל אני גם חושב שהביצועים של שחקן מסויים יהיו כמעט דומים עם שני העכברים. אבל עדיין אני חושב שזה מטופש לקנות עכבר פחות טוב ביותר כסף רק בגלל שיש לו כמה פיצ'רים מיותרים, מה גם של-MX518 יש עוד כמה יתרונות ביניהם משקל נמוך יותר ומרקם נוח יותר.

משקל ומרקם הם כבר עניין סובייקטיבי. כשקניתי את הG5, הוא הרגיש יותר נוח ויותר נעים, והיד פחות הזיע ממנו מאשר המMX518. בבעיות עקיבה לא אני ולא אחי נתקלנו, ומכאן הסקתי שהם זניחות עד לא קיימות לרוב האנשים. אתה יכול לטעון שהוא שחקן לא מוכר, אבל R9nald0 יאשר שבזמנו לפחות הוא שיחק בכמות שמספיקה להרגיש אם יש בעיות עקיבה בעכבר. זה שמישהו טוב במשחק לא אוטומטי הופך אותו לסמכות לקביעה בין עכברים.

(כיום אני עם הדת' אדר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים