עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עד 7K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קיבלת תשובה מפורטת ומנומקת בהשקעת זמן ניכרת מ-Qttp מדוע כמעט כל מחשב עסקי, וספציפית ה-T400 טוב יותר מהטושיבה.

תשובה יותר טובה מזאת לא תקבל בשום מקום.

חבל שאתה לא יודע להעריך את המאמץ הניכר.

בהצלחה עם קניית המחשב.

לא, דווקא לא קיבלתי תשובה שמסבירה למה זה עדיף. קיבלתי הסברים כללים על כמה חשובה איכות הבניה, חשוב שירות איכותי, חשוב נייד נוח וכו'

כל אלה טובים ונכונים אבל זה כללי

שום דבר ממה שהוא דיבר עליו, לא אמר משהו רע על הטושיבה.

הוא לא בא ואמר "לטושיבה יש שירות ממש גרוע. לטושיבה יש חיי סוללה קצרים" וכו'. הוא נתן הסברים כללים ואמר שעדיף LENOVO/DELL/HP בלי בעצם להסביר מה הבעיה עם הטושיבה.

אז ציפיתי לשמוע מה הבעיה עם הטושיבה ולא הסברים כלליים על מה חשוב כי את זה אני כבר יודע בעצמי.

אז כל הכבוד על ההשקעה בתשובה, אני ממש לא מזלזל, אבל זכותי להגיד (ובצדק) שהוא לא ענה לשאלות שלי בסופו של דבר.

שלא נדבר בכלל על זה שכשהשאלות שלי לא מצאו חן בעיניו, הוא מצא לנכון "לנעול" את הדיון בלי שעברתי על שום חוק בפורום.

אז תסלח לי אם אין לי שום הערכה כלפי אדם שנוהג בצורה כזו.[br]פורסם בתאריך: 12.12.2008 בשעה 22:33:47

אתה מתכוון שתחכה לאנשים שיש להם מחשבים של טושיבה, בתקווה שיש כאלו באתר התכוונת :)

תנסה לחפש בגוגל, את השם של נותן האחריות של טושיבה, ותקלות וכו', אולי זה יעזור לך

כן, זה בדיוק מה שאני עושה עכשיו ובנתיים דווקא מצאתי רק ביקורות טובות על הניידים שלהם.

בכל מקרה, אני אמשיך לחפש ואשאיר את הטושיבה בראש הרשימה כרגע כי אף אחד לא הצליח להגיד/להסביר אחרת

(ואני לא פונה אליך, אתה ענית תשובה יפה ולעניין :))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים