פורסם 2003 ביוני 3022 שנים קניתי את המסך http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCDMonitor/Monitor_LCDMonitor_172T.htm של סמסונג מה אתם אומרים עליו? בעד\נגד\משהו
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים ראיתי כמה ביקורות על מסכי LCD "17 והוא לוקח את כולם,יחד אם זאת המסכים של סמסונג בעלי חדות גבוהה (לי יש את ה959NF "19)
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אתה יודע מה מוזר?, וזה לא רק אתה , זה ממש הרבה אנשים. קודם קונים ואח"כ שואלים איך זה! ואם היו אומרים לך שזה חרא של מסך? : בכל מקרה תתחדש.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים ראיתי כמה ביקורות על מסכי LCD "17 והוא לוקח את כולם,יחד אם זאת המסכים של סמסונג בעלי חדות גבוהה (לי יש את ה959NF "19)החדות של סמסונג לא תקפה למסכי ה-CRT,רק למסכי ה-LCD ששם הם "כמעט מונופול".
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים נחשב לטוב מסוגוהייתי מת לרכוש כזה אבל חששתי לגלות פיקסלים מתים ואחר כך להתקע איתם.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים הייתי מת לרכוש כזה אבל חששתי לגלות פיקסלים מתים ואחר כך להתקע איתם.מז"א? אתה יכול לפרט?ולפותח הת'ראד, המסך הזה ממש מעולה (כמו כל מסכי סמסונג) !
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר ואללה תודה רבה לכולם עשיתם לי את היום ;D עוד שאלה מה יותר כדאי לקנות עם\בלי רמקולים (לא יודע מה ההפרש מחירים אבל יש הפרש קטן) והרמקולים הם כמו איכות בנייד בערך ויש לי מערכת 5.1 בחדר (פירלס.. אבל עדיין מערכת ) מה דעתכם?
פורסם 2003 ביולי 122 שנים החדות של סמסונג לא תקפה למסכי ה-CRT,רק למסכי ה-LCD ששם הם "כמעט מונופול". אני יושב מול המסך הזה יום יום ותאמין לי זה המסך הCRT הכי חד שראיתי. ואללה תודה רבה לכולם עשיתם לי את היום ;D עוד שאלה מה יותר כדאי לקנות עם\בלי רמקולים (לא יודע מה ההפרש מחירים אבל יש הפרש קטן) והרמקולים הם כמו איכות בנייד בערך ויש לי מערכת 5.1 בחדר (פירלס.. אבל עדיין מערכת ) מה דעתכם? עדיף לך לקחת ללא הרמקולים שבאים אם המסך כי הם בכל זאת לא משהו ואתה לא תשתמש בהם, כדי לך לחבר את המשחב לפירלס (למרות שהם גרועים, אבל עדיין הם יהיו יותר טובים מהרמקולים שבאים אם המסך).
פורסם 2003 ביולי 122 שנים מחבר סבבה תודה על העצות נקווה שאני יכול להחליף לבלי רמקולים ונראה אם זה שווה כי אם זה הפרש של איזה 50 שקל מה אכפת לי שיהיו שם רמקולים למטה
פורסם 2003 ביולי 122 שנים הי הי אפשר לחשוב את מקושר עם הCIA...אז תגיד לפחות מה המחיר הרגיל שלו בלי קומבינות, ואיפה אפשר למצוא אותו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.