עבור לתוכן

שווה להחליף HD4850 ל HD4870 ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, עכשיו יש לי Gigabyte HD4850 עם המאוורר של זלמן.

אני חושב להחליפו ל HD4870, בכמה לדעתכם יתומכר ה HD4870 לאחר הירידת מחירים בארץ ?

http://hwzone.co.il/news/1228918029/38331/

שאלה נוספת הוא יתאים למפרט שלי (בצד) ? והספק יסחוב אותו ?

תודה לעוזרים !

פורסם

לא חבל על הכסף? מה תעשה עם הכרטיס ה"ישן"?

פורסם

חבל על הכסף

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה שפשוט תענו על השאלות ?

וד"א את הישן אני מוכר וכבר יש לי קונה פוטנציאלי.

פורסם
  • מחבר

מה בקשר למחיר ?

פורסם

אני לא חושב שזבמן הקרוב תיהיה ירידת מחירים בארץ .

הירידת מחירים הזאת היא רק באתר NEWEGG לבנתיים ..

אז אולי יקח לזה זמן

פורסם
  • מחבר

dj-ElectriC אותי מעניין יותר לאחר ירידת המחירים אחרת אני לא יחליף כי זה באמת יהיה בזבוז כסף ...

אז לדעתכם לא תיהיה ירידה בארץ ?

פורסם

כנראה תהיה אבל זה ייקח לא מעט זמן.

פורסם

אני אומר לפחות עד הזמנות של סטוק חדש אם לא אז אפילו לאחר מכן... משהו שעלול לקחת חודש לפחות

פורסם

שמע לדעתי לא שווה לך להחליף. יש לך כרטיס טוב. הוא יריץ לך את כל המשחקים שיש. תשמור את ה1100 שקל האלה ושיצאו הכרטיסים הבאים [כמה חודשים] תקנה ותיהיה מרוצה יותר

פורסם

זאת אותה ליבה עם זכרונות GDDR3 שעובדת טיפונת יותר לאט. ברוב המשחקים לא תרגיש הבדל אם תשדרג ל4870 חוץ מההבדל בארנק.

עדיף שתמתין לחודש יוני ותשקיע בHD5870 שהולך לתת לNVIDIA חזק בראש. (לפי השמועות 512BIT GDDR5- מה שיוכיח עד כמה הם עקפו את הGTX280 בארכיטקטורה עם הRV770 - ההפרשים בביצועים לטובת הGTX280 כרגע הם אך ורק בגלל ההבדל של 256 לעומת 512 BIT על הזכרון).

ובכלל אם אתה רוצה להפגיז ועכשיו במחירים החדשים קח עוד 4850 ולך על CF עדיין יעלה לך פחות מGTX260 216 אחד (בסך הכל).

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי היא שהכרטיס שיש לי עכשיו מאוד מאוד רועש ואני לא יכול לסבול את זה.

יש לי הזדמנות למכור אותו במחיר עלות, אז חשבתי שאני כבר ישדרג ד"א לפני הכרטיס הזה הייתה לי גם את הגרסא הרגילה של ה 4850 וגם היא רועשת.

אז חשבתי למכור ולשדרג ל 4870.

מתי אמורים להגיע הכרטיסים החדשים של ATI ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים