פורסם 2003 ביוני 3022 שנים הכי טוב בשלב ראשון לנגב בעדינות עם נייר טישו על מנת להוריד את מרבית החומר ואז להשתמש בבד נקי טבול באלכוהול כדי לנקות את השאריות. אפשר גם להשתמש במקלונים לאזניים.רק בזהירות - לא למרוח את החומר על הגשרים של ה CPU כי זה עלול לגרום לקצרים.החומר הזה דיי קשה לניקוי וצריך הרבה סבלנות כדי להסיר אותו כמו שצריך.אלכוהול 70% יעשה את העבודה.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים לאא!אציטון "יאכל" את הדיודה ורק יגרע מהמוליכות של המעבד אל (המשחה->) הסינק.70%+ אלכוהול זה בסוודר גמור...
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים דבר אחד שאני חושב שכדאי מאוד לדעת:אין טעם להשתמש ביותר מאלכוהול 70%,כי מעבר ל-70% עד 96% מתרחשת באלכוהול פיקסציה,משמע לא תתרחש פעולת החיטוי וזה לא ישיג כלום.עוד דבר אחד:אין אלכוהול 100%(אלכוהול אבסולוטי) מכיוון שהוא דינמי.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אני משתמש באציטון כל הזמן על מעבדים וזה לא אוכל אותם1.הקבלים בכלל קרמיים, בחיים שום כימיקל שלא בפיקוח האו"ם בתור נשק לא יאכל את זה.2.המעבד עצמו יושב על פיברגלס, זה לא מושפע מאציטון.3.הליבה עצמה מסיליקון (מכל בחינה כימית עקרונית זה זכוכית), ראה סעיף 1.מה שכן, זה אוכל מדבקות אחריות בכייף.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים אציטון הורס דברים כמו שלא חשבת. ניסית להוריד משוה ממקלדת עם אצטון וזה פשוט המיס אותה.
פורסם 2003 ביולי 122 שנים אם אציטון היה אוכל את המעבד אז היו אומרים להשאר לי רק פינים או שגם זה לא..אבל המדבקת אחריות שלי נעלמה ... מי צריך את זה.. אציטון הכי נגיש וטוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.