עבור לתוכן

מחירון שבניתי לחבר על בסיס מזומן טכנאי מח&#151

Featured Replies

פורסם

מעבד E2200 - 455 ש"ח , E5200 - 525 ש"ח

לוח ASUS G31 - 330 ש"ח

זיכרון 2GB DDR2 800 - 170 ש"ח / + 170 ש"ח

כונן קשיח WD 160GB - 250 ש"ח

צורב LG DVD - 165 ש"ח

1.44 - 0 ש"ח

מארז - 255 ש"ח

הרכבה מחשב + בדיקות מאמץ : 200 ש"ח

סה"כ : 1700 ש"ח ( 2 גיגה זיכרון ) / 1870 ש"ח ( 4 גיגה זיכרון ) מזומן ! / צ'ק מזומן .

===== יש לו עסק קטן הוא לא יבואן אז להגיב בהתאם ( עוסק פטור אני חושב בלי מע"מ ) ====

למשל תוספות כמו VISTA במחיר 485 ש"ח , או מסך 22 אינץ במחיר 860 ש"ח .. וכו'

יחסית לעסק קטן אני חושב שהמחירים שבניתי לו מעולים למרות שאני אישית המלצתי לו לסגור את העסק ולעבור לתחום אחר

חוות דעת ?

• תגובות 62
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה רוצה בעצם?

פורסם
  • מחבר

פידבק חוות דעת ..

אני אישית חושב שיחסית לחנות קטנה המחירון סביר וטוב .

אם אני אקבל תגובות טובות / שליליות ... אני אתן לו לראות ...שיעשה עם זה מה שבא לו .

הוא הביא לי מחירים של חלקים ( דילר / מפיץ ) וזה מה שהצלחתי לבנות לו פחות או יותר

פורסם

מה לעזאזל הקשר ל"מחירון"? :nixweiss:

בנית לו מפרט מחשב, אם אתה רוצה חוות דעת עליו יש בשביל זה פורום שלם:

http://hwzone.co.il/community/index.php?board=24.0

פורסם
  • מחבר

אסור לפרסם את התרד שם כי זה מפרט שאני בניתי בשבילו לעסק שלו כדי שהוא ימכור ...

זה לא מחשב שהוא רוצה לקנות בשביל עצמו מחנות ברשת

הוא ביקש שאני אבנה לו מפרט עם מחיר מהחלקים שהוא רוכש בתור דילר .

אז לקחתי את הרשימה של החלקים והמחיר והוספתי רווח כמה שאפשר ופירסמתי פה לקבל חוות דעת ...

אם בכל זאת התרד' אמור להיות שם אני אשמח אם מנהל פה יעביר את התרד שלי לשם

פורסם

לדעתי המחירים האלה מופקעים בטירוף... 450 שקל למעבד E2200?!

330 שקל ללוח שכזה?

וב250 שקלים אתה מביא משהו הרבה יותר טוב מ160GB.... מה דעתך על 320GB ? :silly:

אני יודע שמדובר בעסק קטן אבל עדיין, קצת קשה להתעלם מהעובדה של המחיר...

אין לי כל כך הרבה מה להגיד על המפרט, יעשה את העבודה המשרדית כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

מחיר מופקע ?

המעבד E2200 BOX היבואן מוכר אותו לדילר ב 365 ש"ח אז הוספתי 25 אחוז לערך וזה יצא 445 .

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1925

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=6396

הלוח אם BOX אצל היבואן עולה 265 ש"ח אז הוספתי 25 אחוז לערך וזה יוצא 330 ש"ח .

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_723_577&products_id=6223

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21080

בקשר ל 320GB זה עולה 230 ש"ח אצל היבואן עם תוספת 25 אחוז לערך זה 290 .

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=118

בקשר ל 160GB זה עולה אצל היבואן 200 ש"ח ועם תוספת של 25 אחוז לערך זה 250 ש"ח ( פחות 40 ש"ח מ 320GB )

זה מופקע ? אתה קצת נסחף ...

אם אני אספר לך איך טכנאים ( חברים שלו ) מתמחרים אתה תתקשר 100 (:

לדעתי המחירים האלה מופקעים בטירוף... 450 שקל למעבד E2200?!

330 שקל ללוח שכזה?

וב250 שקלים אתה מביא משהו הרבה יותר טוב מ160GB.... מה דעתך על 320GB ?

אני יודע שמדובר בעסק קטן אבל עדיין, קצת קשה להתעלם מהעובדה של המחיר...

אין לי כל כך הרבה מה להגיד על המפרט, יעשה את העבודה המשרדית כמו שצריך

אתה רומז שהיבואן שלו גנב ורמאי ? מחיר מופקע בטירוף לא ?

תקרא קצת לפני שאתה זורק מילים באויר ומשמיץ

http://www.midrag.co.il/tips/tip5.asp

יש מחירון של יבואן ומחירון של טכנאי זה 15 , 25 , 50 אחוז מעל המחירון של היבואן בגלל זה הוא טכנאי כל החנויות באינטרנט עוסקות בייבוא .

סתם לידע כללי אצל רוב הטכנאים אם חלק עולה 200 שקל הם מוכרים ב 300 - 350 ומעלה חאפרים הוגנים [: אז 25 אחוז נחשב " יצאת צדיק ".

מרוב שאתה גר ב HWZONE וב ZAP אתה שכחת שיש עולם אמיתי בחוץ .

פורסם

יש מחירון של יבואן ומחירון של טכנאי זה 15 , 25 , 50 אחוז מעל המחירון של היבואן בגלל זה הוא טכנאי כל החנויות באינטרנט עוסקות בייבוא .

סתם לידע כללי אצל רוב הטכנאים אם חלק עולה 200 שקל הם מוכרים ב 300 - 350 ומעלה חאפרים הוגנים [: אז 25 אחוז נחשב " יצאת צדיק ".

מרוב שאתה גר ב HWZONE וב ZAP אתה שכחת שיש עולם אמיתי בחוץ .

אני מציע לך להרגע עם הביטויים שלך.

בTMS המחירים הרבה יותר זולים ממה שהצעת... וTMS הם החנות האחרונה שאני אקרא להם חאפרים, אם לא החנות הטובה ביותר בשירות (ולא אני לא עובד שם)

סיימתי להגיב פה, שיהיה לך בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אתה כנראה רואה מה שבא לך לראות ועונה רק על מה שנוח לך לענות

מה הקשר ל TMS עכשיו ?

אני מדבר איתך על יבואן גדול שאתם מפרסמים אותו ... יבואן רשמי של ASUS ובלה בלה . " מומלצים איפה לקנות "

אתה רומז שהוא גנב ורמאי ? תגיד את זה ואני וחבר שלי ניהיה אצלו מחר בביקור נימוסין .

הראתי לך דוגמאות של מחירים עם תוספת רווח %25 ( 200 - 500 ) המחירים של היבואן מקבילים לכל המחירים ב ZAP .

חבר שלי עובד עם יבואן יש להם חוזה של "שוטף" הוא ודילרים אחרים לא קונים במזומן או בשיטה של ריבית כל תשלום .

עכשיו תענה לשאלה שלי איפה אתה רואה " מחיר מופקע בטירוף " ?

או שאתה רושם " מופקע בטירוף " כי אתה סתם החלטת להיות נחמד ולהרוס לי את התרד ?

יש מלא חלקים כמו זכרונות , מארזים , תוכנות שהיבואן מוכר זול הרבה יותר מחנויות אינטרנט כמו TMS

TMS מוכרים DDR2 נפח 2GB ב 85 ש"ח ? אז לפני שאתה מדבר שטויות תיקח אויר .

נ.ב.

הדילרים מקבלים מחיר גבוה יותר בגלל שהחלקים שטכנאי רוכש זה 10 לוחות והחלקים שהחנויות ב ZAP שרוכשות מאותו יבואן מתחיל מ 100 .

הרכישה נעשת מאותו מקום ... זה שיש הבדל במחירים זה בגלל הכמות .. KS_ למשל קונה את הלוחות מאותו מקום שחבר שלי קונה אבל הם מזמינים פי 100 לוחות והמחיר שלהם זול פלאים שלא נדבר על הבאנדלים 10+1 חינם שזה משמעותי ...

מה שמעצבן שאתה לא מבין בנושא וסתם מגיב זה שאתה " מומחה כרטיסי מסך " לא עושה אותך מבין בתחום שוק המחשבים ... אחרת לא היית רושם "מופקע ".

היבואן לא מוציא מחירון מיוחד לכל טכנאי יש מחירון בסיס ועליו יש דילים של כמויות .

שחבר שלי יזמין 1000 לוחות אם כמו TMS אז אני אודיע לך , רשמתי מראש " חנות קטנה " אין פה קטע של לשבור את השוק ואם TMS עובדים בשיטה של שוטף זאת גם אופציה אבל מהניסיון שלי בשוק חנויות כאלה לא מתעסקים בשוטף 60 , 90 .. אני סה"כ עושה טובה לבנאדם .

פורסם

אתה צודק.. אכן חניות גדולות ורשתות יש להן מחירים טובים יותר.. וזה לא טוב לחבר שלך .. אבל זה לא הסיבה העיקרית

אבל עדיין המחירים שאתה מציע גבוהים.. ולא נראה לי שיהיו קונים.. כי הרי אנשים שמבינים לא יקנו ממנו. ואנשים לא מבינים ילכו לחנות / רשת עם מחירי רצפה.

*כשאדם נורמאלי רוצה לקנות משהו הוא מחפש את הפשרה בין המחיר הזול ביותר שעדיין יתן לו אחריות במקרה של תקלה

עכשיו אני לא רואה סיבה למה שאדם יקנה מטכנאי בעל עסק קטן שלא יודעים מה העתיד שלו ובמקרה של תקלה ברכיב במקרה הרע לשנהים.. הצרכן יסבול כי במקום שהחנות תתרוצץ עם התקלה הוא יאכל את כל הכאב ראש.

לכן תמיד תהייה עדיפות לחנות בכדי לקנות מחשב שלם!

לגבי חלקים בודדים יש כאן הבדל..גדול .. וזה דיי משתלם

כי לאדם שלא מבין ומזמין טכנאי הביתה, אם יש תקלה ברכיב כלשהו הוא יעדיף שהטכנאי יחליף את החלק במקום למרות שהוא יותר יקר ב 40 שקל נגיד

אבל זה חוסך לאדם התרוצצויות וכאבי ראש. וגם ככה הוא משלם לאותו טכנאי שהוא הביא תשלום על שעת עבודה

ואם הוא ילך לחנות הוא ישלם אולי 40 שקל פחות על רכיב אבל 150 שח על שעת מעבדה...

בקיצור מה שאני אומר מכירה של מחשבים קופלט לדעתי כישלון טוטאלי.. מכירה של רכיב בודד תוך כדי תיקון זה מבורך!!

פורסם
  • מחבר

סתם רשמתי מחירון של מחשב שלם

אתה יכול לפרק חלק חלק מעבד , לוח בלה בלה בלה ...

אנשים פשוט הזמינו עד היום ממנו מחשבים במחיר פי 2 או 3 גבוה מזה ויש לו שוק קטן בינוני .. פשוט המלצתי לו להוריד מחירים כדי לנסות להתקדם .

הוא קונה מחשב ב 2000 מוכר ב 3200 - 3500 ואנשים קונים כמו גדולים אבל העסק נשאר קטן יש לו כמה לקוחות נאמנים

אם הוא יקח מחירים של 15 - 50 אחוז העסק ימריא .

ברווחים שהוא לוקח קשה להתקדם

רוב העבודה שלו זה חלקים בודדים ולא מחשבים שלמים אבל אם בנאדם מבקש מחשב שלם הוא יגיד לו לא ?

בקשר למחיר החלקים :

אני יכול לרשום פה 10 יבואנים מוכרים ואצל כולם המחירון לרכיב בודד זהה לפעמים גבוה מהמחירון ב ZAP ולפעמים נמוך משמעותית .

אין יבואן שמוכר יותר זול מיבואן אחר לחלקים בודדים אם יש אני אשמח להכיר אבל לזרוק סיסמאות " מופקע " בלי להכיר את השוק זה חובבני ביותר .

פורסם

אבל הנקודה פה היא שאותי או כל אחד אחר (כולל אותך) זה לא מענייין שמי שאתה מקבל הצעת מחיר ממנו קונה בבודד (ובגלל זה משלם יותר) מאותו יבואן ובגלל זה המחיר יותר יקר! בסופו של דבר בחנות /רשת המחיר יותר זול וזה הנקודה פה.

לגבי רכיב בודד תוספת של כמה שקלים לא תפריע לרוב האנשים אבל כשמדובר במחשב שלם אז אנחנו לא מדברים על תוספת של כמה שקלים אלא תוספת של כמה עשרות אם לא מאות שקלים.

עכשיו זה שיש לו כמה לקוחות קבועים זה סבבה ומעולה .. אבל לקוח קבוע לא קונה כל יומיים מחשב נכון ..

בגלל זה אני אומר שעדיף לו למכור חלקים בודדים במהלך תיקון

וכמו שאתה אומר אם מישהו רוצה לקנות ממנו מחשב שלם אז ברור שהוא לא יגיד לו לא אל תקנה אצלי ...

תשמע, בשיא הרצינות והכנות ( זה לפחות מה שאני הייתי עושה אם הייתי חושב לכיון כזה) .

אם הוא רציני בעניין יש יועצים שזו העבודה שלהם והם יודעים לחזות ( יותר טוב ממני או מכל אדם אחר שלא מבין בתחום ) אם עסק יצליח בכלל מסיבות שונות ואחרות. וגם הם מיעצים לגבי מחירים והכל.

פורסם
  • מחבר

אבל הנקודה פה היא שאותי או כל אחד אחר (כולל אותך) זה לא מענייין שמי שאתה מקבל הצעת מחיר ממנו קונה בבודד (ובגלל זה משלם יותר) מאותו יבואן ובגלל זה המחיר יותר יקר! בסופו של דבר בחנות /רשת המחיר יותר זול וזה הנקודה פה.

לגבי רכיב בודד תוספת של כמה שקלים לא תפריע לרוב האנשים אבל כשמדובר במחשב שלם אז אנחנו לא מדברים על תוספת של כמה שקלים אלא תוספת של כמה עשרות אם לא מאות שקלים.

עכשיו זה שיש לו כמה לקוחות קבועים זה סבבה ומעולה .. אבל לקוח קבוע לא קונה כל יומיים מחשב נכון ..

בגלל זה אני אומר שעדיף לו למכור חלקים בודדים במהלך תיקון

וכמו שאתה אומר אם מישהו רוצה לקנות ממנו מחשב שלם אז ברור שהוא לא יגיד לו לא אל תקנה אצלי ...

תשמע, בשיא הרצינות והכנות ( זה לפחות מה שאני הייתי עושה אם הייתי חושב לכיון כזה) .

אם הוא רציני בעניין יש יועצים שזו העבודה שלהם והם יודעים לחזות ( יותר טוב ממני או מכל אדם אחר שלא מבין בתחום ) אם עסק יצליח בכלל מסיבות שונות ואחרות. וגם הם מיעצים לגבי מחירים והכל.

סוף סוף בנאדם נורמלי שעונה לעניין ולא בצורה פלצנית .

אני מסכים איתך על כל מילה

פורסם

אני שמח שעזרתי :)

פורסם

סוף סוף בנאדם נורמלי שעונה לעניין ולא בצורה פלצנית .

אני מציע שתרגיע ומהר עם ההתבטאויות הללו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים