עבור לתוכן

האם למישהו קורה שאחרי התקנת הדרייברים של הradeon קופץ לו חלון "ending program...

Featured Replies

פורסם

"ending program...you should not see me" ורק אחרי שהprogress bar בחלון הזה מסתיים המחשב עושה רסט,אני יודע שזה לא מזיק והכול אבל זה מעניין לדעת כי אם לעוד אנשים יש את זה אז כדאי שATI יוציאו תיקון לבעייה כי זה גורם להרגשה של "בעע אולי הדרייבים לא פועלים כמו שצריך" שלחתי איימיל לATI אפילו והם אומרים שיכול להיות שזה נובע מהגדרות לא נכונות של הwindows אבל ניסיתי הכול והכול מוגדר טוב...בכל אופן מי שזה גם קרה\קורה לו שיכתוב פה

תודה מראש ;)

פורסם

נסה לבטל את זה בעזרת

tweakxp

פורסם
  • מחבר

איפה האפשרות לבטל את זה? (עדיין לא הורדתי את התוכנה)

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר.....

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר.....

גם אני . ::)

פורסם

שנה כותרת

פורסם
  • מחבר

לי ולshloosh ולTC זה קורה אבל מאז שיש לTC מחשב חדש הוא אמר לי שזה לא קורה לא יותר בעעע זה מוזר =\ בכל מקרה,רביד איך מתקנים את זה עם tweakxp?

פורסם

כן, גם לי היה את זה !

היה לי ואחרי פירמוט (ללא קשר לזה) זה נעלם, אחרי זה שוב הופיע אחרי התקנת הדרייברים אבל שוב נעלם, ככה שאין

לי את הבעיה הזאת עכשיו אבל אני מבין על מה אתה מדבר, וזה מרגיז ! >:(

פורסם

גם לי זה לפעמים קורה, ולא רק בדרייברים של ATI, אל סתם בהתקנות שדורשות RESET.

אני אישית לא ייחסתי לזה שום חשיבות ואני לא חושב שגם אתה צריך :)

פורסם
  • מחבר

כנראה זה באג בוינדוס או בהתקנה של הדרייברים :P בעע הם צריכים להוציא לזה תיקון כי זה דיי מעצבן אבל לפי מה שאני רואה זה קורה להרבה אנשים פה אז כנראה שזה לא משנה אבל מה שמוזר (לא קשור לshould not see me) הוא שאם מפעילים את הAA ברזולוציה שהיא יותר קטנה מהרזולוציה המקסימלית של המסך שלך אז בתפריטים במשחקים יש כל מיני קווים צבעוניים מגעילים כאלה בצידי התפריט או שאם אני עושה AA וAF הכי גבוהים ומשחק כמה זמן במשחק מסויים מתחילים להיות בו כל מיני באגים כגון נקודות צבעוניות וכאלה או כמו שהיה לי פעם בGTA3 שיוצאים קווים כאלה מהאנשים (זה קרה לי פעם אחת בvice city כשיחקתי עם הAA והAF הכי גבוהה ועשיתי 1600x1200x32) אני יודע שיכול להיות שזה נגרם מאימוץ יאתר של הכרטיס מסך אבל גם במחשב הישן שלי כאמצתי את הכרטיס מסך שלי מאוד כאלה דברים לא קרו.. ???

פורסם
  • מחבר

בעע למשל עכשיו שיחקתי בraven shield עם 25 בוטים והגרפיקה הכי גבוהה אבל רזולוציה של 1024x768 בלי AA ובלי AF ויצא כזה קו דק מוזר מהעוזי אני שם לב שזה קורה כאשר המחשב שלי מתמאץ מאוד בעעע החלפתי כרטיס מסך כבר שלוש פעמים מה יכול להיות הבעייה? או שזה תקין וזה קורה בגלל שהכרטיס מסך מתאמץ יותר מדיי? להזכירכם raven shield זה משחק מאוד כבד יחסית יש קטעים שזה זז אפילו על 19 fps (בדקתי גם אצל אחרים אם מחשב כמו שלי ככה שזה לא אצלי)

פורסם

רציתי להגיד לך את זה מזמן אבל כנראה שפיספסתי אותך!

מה זה הדרישות שלך מהכרטיס הזה שיש לך?!

זהו הכוח של הכרטיס!

יש לך RADEON 9500

לא 9800...

אם לא עובד ברזולוציה הזאת, תוריד אותה!

25 בוטים זה לא מעט, יכול להיות שכל המחשב שלך מתאמץ יותר מדי

לא רק כרטיס המסך....לדעתי הציפיות שלך מהכרטיס גבוהות ממה שהוא יכול לספק, חבל שאתה לא הסתכלת במבדקים לפני שקנית.

נראה לי שהיית צריך לקנות Radeon 9700 pro.

פורסם
  • מחבר

רציתי להגיד לך את זה מזמן אבל כנראה שפיספסתי אותך!

מה זה הדרישות שלך מהכרטיס הזה שיש לך?!

זהו הכוח של הכרטיס!

יש לך RADEON 9500

לא 9800...

אם לא עובד ברזולוציה הזאת, תוריד אותה!

25 בוטים זה לא מעט, יכול להיות שכל המחשב שלך מתאמץ יותר מדי

לא רק כרטיס המסך....לדעתי הציפיות שלך מהכרטיס גבוהות ממה שהוא יכול לספק, חבל שאתה לא הסתכלת במבדקים לפני שקנית.

נראה לי שהיית צריך לקנות Radeon 9700 pro.

אתה צודק אחי באמת לא עשיתי בשכל עד היום אני שואל את עצמי למה לא לקחתי 9700 פרו :s07::kopfpatsch: אבל זה מוזר כי גם בgta3 יצאו לי קווים מגעליים כאלה מהאנשים ועוד כל מיני באגים מוזרים ועשיתי פרטים יחסית נמוכים ורזולוציה נורמאלית אני יודע שזה משחק ישן מאוד אבל זה אומר שהוא גם לא כבד כל כך אז זה מוזר יכול להיות בגלל שאמרו שיש לו מנוע גרפי דפוק?

פורסם

אהה...יש לו מנוע גרפי עם מלא באגים...

פורסם
  • מחבר

אהה...יש לו מנוע גרפי עם מלא באגים...

raven shield אוgta3?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים