פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים שלוםשאני מפעיל את התוכנה יוטורנט המחשב קופא ואני צריך לעשות ריסטרטהמחשב קופא גם במצב סייף מודמרגע הפעלת התוכנה לוקח כמה שניות והמחשב קופאעד עכשיו הכל עבד כמו שצריך שהפעלתי את התוכנה הזאתאני מציין גם שאני לא מפעיל אותה אז המחשב עובד כמו שצריךמישהו יודע מה הפתרון?
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים אני מנחש שמשהו השתבש היכן שהוא.אולי הקבצים של ההורדות, או קובץ התוכנה עצמה.נסה להעביר/למחוק את הכל ולבדוק במצב נקי יותר.לפני הכול כדאי לעשות בדיקה מהירה לתקינות מערכת הקבצים של ההרדיסקים.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים מחבר עשיתי הכל ועדיין הוא נתקע אחרי שמפעילים את יוטורנט.האם הפתרון זה לפרמט ולהתקין מחדש את הויסטה?מרוב כל השחזורים והריסטרטים שהוא קפוא נראה לי שרק עשיתי יותר נזק
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים אם אתה יודע איך, תמחק את הכיוונים של ה UTORRENT בREGISTRY, אולי זה יפתור את זה.
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר איך אני מוחק את הכיוונים אני לא יודע..עד עכשיו עשיתי כמעט הכל. יכול להיות שמשהו בחומרה לא תקין?
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים אם הייתה בעיה חומרתית או משהו לא תקין במערכת הפעלה אז זה היה גורם לתופעות אחרות.אם זה רק עם הUTORRENT אז זה כנראה נקודתי.תמחק את הקבצים ב C:\Program Files (x86)\uTorrentתמחק את כל הקבצים ב C:\Users\YOUR USER\AppData\Roaming\uTorrentתוריד UTORRENT מחדש ותתקין.שאלות: יש לך תוכנות הורדה אחרות שכן עובדות בלי בעיה ? (EMULE למשל).יש לך FIREWALL מותקן ?
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים מחבר טוב קודם כל עשיתי כבר מה שאמרת לי חוץ מהשורה הזאתC:\Users\YOUR USER\AppData\Roaming\uTorrentו..........תודה רבה...!!! הכל עובד פיקס ומשום מה הוא מוריד לי על מהירויות גבוהות וזה לא היה לי הרבה זמןהאימיול עבד תמיד טוב וכן יש לי פיירוול של הוינדווזאז בנתיים הכל עובד פיקס (רבע שעה לקח לתוכנית השרדות לרדת)אז שוב תודה רבה על התמיכה.. כבר התכוננתי לפירמוט עם גיבויים לכל...אם יצוץ משהו שוב אני אעדכן אותך. בנתים הכל עובד בובה.כל הכבוד על המקצועיותאוהד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.