עבור לתוכן

דרגון קווסט 10 מפותח לWII

Featured Replies

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34432

כרגע אין הרבה מידע אבל הWII מצליחה ביפן או במילים אחרות כרגע הקונסולה הניחת היחידה שמצליחה ביפן אם לא מחשיבים את הPS2

שבירידה מתמדת

בפעם האחרונה והיחידה שיצא כותר דרגון קווסט ל'II זה היה ספין אוף שישתמש בגימיק ונחשב ירוד

הפעם כנראה יצא משחק רציני ומושקע

חוץ מהדרגון קווסט הזה יצא עוד כותר חדש לDS אני חושב שרואים איך הWII הולך בדרך של הDS וממשיך לקבל תמיכה

הולכת וגדולה של חברות צד שלישי

אין לזה השפעה גדולה על ה360\PS3 אז אל תתחילו לריב

אבל כן יש לזה השפעה על בעלי WII כמוני ש2008 לא הייתה משהו אבל 2009 ניראת הרבה הרבה יותר טוב

פורסם

קרירין - הWII מצליחה ביפן , אבל מבחינת NEXT GEN אמיתית הPS3 מצליחה ביפן.

בקשר למשחקי DQ - האחרון שיצא חדש (לא רימייק ולא ספין אוף) היה לפני שנתיים לPS2.

בדיוק כמו שלא מחשבים את כל הספין אופים של FF ככה גם לא של DQ.

אני לא מבין על איזה בדיוק תמיכה של חברות צד שלישי אתה מדבר בצורה במיוחד מSE כשרוב מה שקיבלו 2 הקונסולות האלו בשנתיים האחרונות היו רימייקים וספין אופים לעומת כותרים די מעניינים שבפיתוח / יצאו לקונסולות אחרות מהם.

בכ"א - לעניינינו - אלו בהחלט חדשות טובות כי הDQ הם הפרנצ'ייז השני בחשיבותו של SE (והכי גדול ביפן ד"א שלהם) והמשחקים הקודמים (הרימייקים וה8 לPS2) היו בין הטובים יותר ששיחקתי בסגנון (והכי אהובים על אשתי).

ליביו

פורסם
  • מחבר

בעניין סקוור איניקס היא מפתחת בעיקר לDS אבל התחילה לפתח גם לWII

ספין אוף אומנם רדוד לדרגון קווסט וקוקובו דונגין כבר יצאו לWII

דרגון קווסט ראשי ופינל פנטזי קריסטל קרוניקל בפיתוח בלי קשר למשחק להורדה שיצא

ויש שמועות על ממלכת הלבבות 3 לWII

ככה שיחסית לדור הקודם היא כן תומכת בנינטנדו

בקשר לPS3 אין לה אפילו משחק אחד בלעדי לPS3

כל המשחקים שלה לPS3 מקבלים גם גרסת 360 ולפחות אחד מהם קיבל גם גרסת מחשב

בקשר לחברות יפניות אחרות מונסטר אונטר 3 אומר לך משהו ?

ובכלל סגה וקאפקום חזק בWII

קונאמי פחות אבל תומכת הרבה יותר לאומת תקופת הגימקיוב

פורסם

תגיד לי קרירין - למי אכפת אם המשחק יוצא גם לXBOX?

המשחקים הרציניים שבפיתוח ויוצאים בXBOX וPS3 הם משחקי הAAA שלהם וחוץ מDQ - בDS ובWII זה ממש לא משחקי AAA.

לא הבנתי מה קשור MONSTER HUNTER - שזו סדרה שלא מצליחה בכלל מחוץ ליפן כרגע לענין ובטח קפקום וסגה (שאם תבדוק גם שם מה משחקי הAAA שלהן - הם יוצאים לרוב בPS3 ובXBOX).

ליביו

פורסם
  • מחבר

שיהיה לי כוח אני יעשה רשימה של המשחקים המצופים ביותר לWII ל2009 ותראה שיש רשימה חזקה של משחקים

רובם בלעדים ורובם של חברות צד שלישי כי נינטנדו לא הכריזו על הרבה משחקים ל2009 בינתיים

אני לא אומר שיש יותר תמיכה של חברות צד שלישי בWII כי דבר כזה כנראה לא יקרה בדור הזה אבל כן תמיכה חזקה

ובמיוחד ביפן

פורסם

תן משחקי AAA שהם לא רימייקים / מבוססים על (אלא כותרים ראשיים בסידרה) שיוצאים לWII/DS של SE.

ליביו

פורסם

שטות יפנית 4: שובם של השטיות היפניות לא נחשב משחק נורמלי אפילו שהוא בלעדי וצד שלישי

פורסם
  • מחבר

תן משחקי AAA שהם לא רימייקים / מבוססים על (אלא כותרים ראשיים בסידרה) שיוצאים לWII/DS של SE.

ליביו

לסקוור איניקס אין יותר מדי משחקי AAA ומאלה שכן יש והוכרזו יש אחד לPS3\360 כמובן פינל פנטזי

ויש את דרגון קווסט החדש לWII

כל היתר שיצאו והוכרזו לדור הזה לWII\PS3\360 מיסקוור לא היו כותרי AAA

ופה צריך לראות לאיפו סדרות פחות גדולות כמו גרנדיה וממלכת הלבבות ילכו

וזמן תה גם ל360 יוצאים לא מאט משחקים יפנים ואני לא מבין מה הבעיה שלך

אתה לא מחכה לRE5 ? כי אם היה לי 360 הייתי מחכה לו למרות שאני מעריך שתצא גם גרסת מחשב

פורסם

בא נגיד של על פורטים של RESIDENT EVIL למחשב לא ממש הייתי בונה (לא מבחינת זה שהם לא יצאו - הם יצאו , ברור , אבל אם יצא לך לראות את 4 לדוגמא למחשב תבין כמה הוא הגירסא הכי נחותה מבין כל הגירסאות שלו)

ליביו

פורסם

משחקי טריפל A יוצאים. אין לי בעיה עם נינג'ה גיידן, RE5, last remanent זה מצוין. זה לא סוג המשחקים שיוצאים לWII.

פורסם
  • מחבר

כן בגלל זה יוצאים לWII

NMH2 \The House of the Dead: Overkill\Tenchu: Shadow Assassin

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse

ועוד הרבה משחקי פעולה ולפני שתגיד שאלו לא משחקי AAA אז גם נינג'ה גיידן וגם last remanent לא כותרי AAA

רק RE5 זה AAA אבל מולו יוצא מנסטר אונטר 3 של אתה החברה והפעם הוא כנראה יהיה כותר הרבה יותר גדול מהקודמים

חוץ מזה NMH אחד היה משחק טוב ורק היה צריך כמה שיפורים אם יעשו את זה בNMH2 הוא בהחלט יכול להיות משחק של 90

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים