פורסם 2003 ביוני 3022 שנים יש לי את הלוח, וכל הזמן הSYSTEM היה נמצא בין35-42 מעלות.(כשאני מדליק זה 35, כשאני משחק או מריץ בנצ'מארק זה מגיע עד 42) הורדתי את המאוורר של הצ'יפסט, נדהמתי מכמות החומר הטרמי שדחסו על הצ'יפסט בתהליך הייצור(לפחות 2 מלימטר עובי וחצי צ'יפ לא מרוח ). הורדתי את רוב החומר הטרמי, מרחתי אותו מחדש על כל הצ'יפ והשארתי רק שיכבה דקה על כול הצ'יפ. עכשיו הטמפרטורות בSYSTEM לא לא עוברות את 35 המעלות במאמץ וכשהדלקתי את המחשב,בביוס זה היה 25. ממליץ לבדוק את העיניין לכל בעלי הלוח NF7
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים הכי טוב זה להרכיב לבד.אמרת מריחה לא נכונה של היצרן ? התכוונת בטח למריחה של החנות .
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים הוא אמר בדיוק מה שהוא התכווןהקירור על הציפ סט בא מהיצרןלכן היצרן הוא זה שמרח את הגריז לא כמו שצריך
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר הרכבתי לבד ת'מחשב(גם כיף, וגם 100+ שח יותר זול ). המריחה היא של היצרן כי הלוח מגיע עם המאוורר על הצ'יפסט! הרעיון המריחה הדפוקה נלקח מאחת הסקירות שראיתי ברשת, ושם מצאו את הבעיה הזאת. אנסה למצוא אותה למרות שאני לא ממש זוכר איזו סקירה בדיוק, כי ראיתי כמה עשרות סקירות על הלוח הזה עריכה: כנסו לכאן ככה בדיוק נראה גם הצ'יפסט שלי לפני שמרחתי אותו שוב:
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים הוא אמר בדיוק מה שהוא התכווןהקירור על הציפ סט בא מהיצרןלכן היצרן הוא זה שמרח את הגריז לא כמו שצריךאביט לא יקחו וימרחו לך תגריז .
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אתה לא מבין שההיטסינק הקטן שיש על הציפ סט מגיע מורכב מהיצרן?אביט כשהם מייצרים את הלוח הם גם שמים את ההיטסינק על הציפ סטאתה אולי מדבר על המעבד שעליו באמת החנות מורחת גריז אבל הקירור שעל הציפסט מגיע מורכב מהיצרן
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אז למה שאתה קונה מעבד "BOX" מביאים לך גם היטסינק ? סתם בזבוז ?עריכה: דיברתי לא קשור על המעבד... אבל ממתי יש היטסינק על הצ'יפ סט
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים תמיד יש היטסינק קטן ומאורר קטן על הציפ סטמה שהוא הראה לך בתמונה זה ההיטסינק הקטן שיש על הציפסטזה לא קשור להיטסינק והמאורר שיש על המעבדכשאתה קונה מעבד BOX מביאים לך היטסינק למעבד, לא לציפסט אתה שוב מבלבל בין שני דברים שונים
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אהה OK כנראה שלא שמתי לב לזה בגלל שהלוח שלי ישן ואין לי עוד היטסינק על הלוח מלבד ההיטסינק של המעבד .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.