עבור לתוכן

שאלה לגבי הכרטיס מסך הישן 7600GT LEADTEK והתייעצות לגבי החדש 9600GT??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני נמצא כרגע לפני קנייה של כרטיס מסך חדש. לצערי הקנייה היא לא בגלל שאני רוצה אלא בגלל שיציאת ה S-VIDEO של הכרטיס הנוכחי הפסיקה לעבוד...

דבר שקרה לי 3 פעמים עם ה 7600GT עם כרטיסים שונים שהחלפתי כל עוד הייתה לי אחריות. עכשיו נגמרה האחריות ואני חייב לקנות חדש.

שאלה ראשונה לגבי מה שכתבתי - זה נורמאלי שיציאת S-VIDEO תיהרס 3 פעמים בשנה?? אולי אני עושה משהו שאסור ושורף אותה? אני לא רוצה להרוס את הכרטיס החדש שאני אקנה.

לגבי הכרטיס החדש אני מתכנן לקנות את ה 9600GT שמבחינת מחיר וביצועים נראה לי מתאים. אני בעיקר רואה סרטים בטלווזיה שמנוגנים במחשב אבל גם רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים מדי פעם.. ברור לי שהכרטיס הזה הוא לא חיה רעה אבל אמור להספיק לרוב המשחקים הצורה כזאתי או אחרת.

מה שראיתי זה שצריך ספק חזק יחסית וחיבור 6 PIN. אז קודם כל איך נראה החיבור 6 PIN הזה? והאם ניתן להוציא אותו מהספק הקיים דרך מתאם או משהו(שאין לי כזה למיטב ידיעתי) במידה והתשובה היא כן איך אני אדע האם הספק שלי מתאים? כרגע יש לי ספק אינטגרלי שהגיע עם המארז 485W ו19A על ה 12V+ זה מספיק או לא??? אם לא אז איזה ספק מומלץ לקנות?

ואיי יצא ארוך.

מחכה לתשובתכם

בתודה מראש,

יוסי

פורסם

1. לא, זה לא נורמלי שיציאת SVIDEO תישרף 3 פעמים.

האם אתה מחבר ו/או מנתק בזמן שהמחשב דולק? יכול להיות שלכבל שלך יש מגעים רופפים והוא מקצר ושורף?

2. נשמע שהספק שלך ג'נרי, כלומר 485W מקסימום, הרבה פחות בפועל. לכן מומלץ לך לקנות ספק חדש. לא רשמת מה שאר המפרט שלך, אבל ספקי 400W נורמליים בטוח יספיקו לך. יש ספקים טובים וזולים של HEC וחברות אחרות בתחום ה250 ש"ח, שים לב רק לקנות ספק של חברה ידועה ולא משהו ג'נרי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה.

1. לא ידעתי שאסור לחבר ולנתק S-VIDEO תחת מתח...

2. מה זה ה 6 PIN שאמור לצאת מהספק?

3. האם אפשר להמליץ על דגם של ספק ספציפי?

תודה

יוסי

פורסם

אם תיקח HD4670 אני חושב שתוכל לעת עתה לא להחליף ספק.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה.

1. לא ידעתי שאסור לחבר ולנתק S-VIDEO תחת מתח...

2. מה זה ה 6 PIN שאמור לצאת מהספק?

3. האם אפשר להמליץ על דגם של ספק ספציפי?

תודה

יוסי

1. לא נורא, לא בוכים על כרטיס שנישרף ;D

2. יש מתאם אל דאגה, אבל אתה צריך ספק חדש.

3. זה יספיק ...

HEC 450TDT 450W BULK

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=743

מחיר בחנות: 250.00 ¤

פורסם
  • מחבר

שוב תודה על התגובות

לגבי הספק הבנתי, גם ממקום אחר המליצו לי עליו או על משהו דומה. אני רק דאגתי לגבי המתאם 6 PIN שלא יהיה מצב שהספק לא נותן אותו....

לגבי ה 4670 האם הוא מקביל ל 9600GT או פחות חזק?

בתודה מראש,

יוסי

פורסם

ה - HD4670 מקביל ל - 9600GT ומעט חלש יותר (וזול יותר עד 100 ש"ח), אבל לא דורש חיבור לספק וצורך פחות (47W במאמץ לעומת 60W של 9600GT).

ואני לא ממליץ לקנות ספק HEC בגלל שנותנים עליהם רק שנה אחריות.

פורסם
  • מחבר

1.אם כן על איזה ספק אתה כן ממליץ במידה ואחליט ללכת על ה9600 GT?

2.האם ה 4670 HD יותר חזק מה 7600GT שיש לי עכשיו?

תודה,

יוסי

פורסם

4670 HD יותר חזק משמעותית מ 7600GT

פורסם

אני ממליץ על הספק SEASONIC 400W ET שיש עליו 3 שנות אחריות ויחזיק לא רק 9600GT אלא גם כרטיסים חזקים בהרבה.

הוא נמכר ב 270-290 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

1. אם 4670 אכן חזק יותר משמעותית מה7600 אזי אני כנראה אלך עליו.

2. במקרה הזה אני מבין שאני יכול להישאר עם הספק הנוכחי הג'נרי שלי נכון?

תודה,

יוסי

פורסם

אתה לא צריך ספק חדש...גם אם תקנה את ה-9600GT

לי יש 450W ג'נרי (חברה בשם SUN SHINE חחחח....כמובן שהיא סינית...) והוא מחזיק יפה HD 4850....

פורסם
  • מחבר

אני גם מבין שאם בעתיד אני מתכוון לחבר את המחשב לLCD או לפלזמה (במקום רגילה כיום) ולראות תכני HD אז ATI בכלל עדיפים לא?

תודה,

יוסי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים