פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מאיפה אני יכול לקנות מקדח כוס בשביל לעשות חורים למאווררים?חיפשתי בחנויות טמבור ולא היה לאף אחד מהם מקדח כוס לפח, היה להם רק לעץ ולגבס....האם אני צריך לבקש שיתנו לי בגודל של 80ס"מ? (8 מ"מ)??נ.ב אמרו לי פה בפורום שזה אמור לעלות יקר יותר מ100ש"ח...זה נראה לי מחיר יקר מידיבגלל שמקדח כוס לעץ עולה בין 12-15ש"ח!!אז כמה זה אמור לעלות?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים זה עולה בערך 100 שקל ויש כאלה שמתחברות למקדחה רגילה ויש כאלה שלאיש כלי יותר טוב שאני הששתשתי בו בשביל לעשות חור של 120 מ"מזה כמו שני מקדחי כוס משני הצדדים של מה שרוצים לחורר רק שמסובבים את זה עם הידלא זוכר איך בדיוק קראו לזהיצא דוקא יופיעשיתי בבית מלאכה של אבא של חבר שלי
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר 80 ס"מ? נפלה בך טעות. 80 מ"מ או 8 ס"מ. צודק, התבלבלתי... 100ש"ח בשביל מקדח כוס?? יקר מידי!!! איך ייתכן שמקדח כוס לפח עולה 100ש"ח כשמקדח כוס לעץ ולגבס עולה בין 12 ל15ש"ח??? אין פיתרון זול יותר???
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים יש פיתרון זול יותרזה מין מכשיר כמו החותך זכוכית שיש בסרטיםהוא אמור להיות יותר זול למרות שאני לא יודע בכמה יותר זול
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר איך קוראים לזה?האם יש עוד פתרונות?ל-Holy, תנסה בבקשה לזכור איך קוראים למכשיר שאתה השתמשת בו.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים יש פתרון זול יותר,הולכים למסגריה ומבקשים שיעשו מספר חורים,הם יעשו בכל הגדלים ולדעתי זה יעלה פחות מ100 ש"ח וכמובן שהעבודה תיהיה הרבה יותר מדויקת ונכונה.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מקדח כוס עולה בין 50 ל60 ש"ח (לפח) אבל צריך גם מוביל המוביל מתאים כמעט לכל סוגי הכוסות וכל הסיפור ביחד לא עובר את ה-100
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר יש פתרון זול יותר,הולכים למסגריה ומבקשים שיעשו מספר חורים,הם יעשו בכל הגדלים ולדעתי זה יעלה פחות מ100 ש"ח וכמובן שהעבודה תיהיה הרבה יותר מדויקת ונכונה.זה באמת רעיון הכי טוב לדעתי אבל אתה אולי יודע במקרה איפה יש מסגריות באיזור שלי? (תל אביב)?אם מישהו אחר יודע?איך אפשר לחפש (מסגריות)?אגב, מה ה"מוביל" עושה? אין לי מושג בעניינים האלו!תודה על העזרה!!
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים זה באמת רעיון הכי טוב לדעתי אבל אתה אולי יודע במקרה איפה יש מסגריות באיזור שלי? (תל אביב)?איך אפשר לחפש (מסגריות)?דפי זהב
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים THE TOOL או אולי THE LOST TOOL אתה נשמע כל כך אבוד................ לך להום סנטר ותגיד שאתה צריך מקדח כוס לפח 80 מ"מ עם כל מה שצריך !!!!! אחר כך (עם כל הציוד ) אתה הולך לקופה ומשלם (כמה שצריך)! מאוחר יותר אתה מגיע אל ביתך לוקח את הדופן של המארז משכיב אותה על משטח עץ רצוי פלטה בת סנטימטר או שניים (כדי לא לפגוע בשיניים של הכוס). והופ יש לך חור עגול ויפה................ באהבה
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר אוקיי הבנתי, אגב בדקתי בדפי זהב ובאמת מצאתי.. התקשרתי אליו והוא אמר שזה יעלה זול! אני פשוט צריך משהו זול ושיהיה טוב....אז אני מתלבט אם יהיה לי כדאי לקנות את המקדח כוס..או ללכת למסגרייה... תודה רבה על העזרה חבר'ס!! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.