עבור לתוכן

התקנת שתי מערכות הפעלה על המחשב,שאלה בפנים..

Featured Replies

פורסם

אני חושב אולי להתקין שתי מערכות הפעלה..יש לי שני הארדיסקים של 500 וחשבתי להתקין win xp על 60 ג'יגה ואת כל השאר לתת לויסטה אולטימייט 64ביט,

עכשיו השאלה היא כזו- חבר אמר לי שבשביל שלא יהיה בלבול בין המערכות אז כאשר אני מתקין אז כל פעם לנתק הארדיסק אחד כלומר כאשר אני מתקין את הויסטה לנתק אחד ואז לנתק את זה שעליו התקנתי את הויסטה ולחבר את השני (שהיה מנותק לפני כן) ולהתקין את האקספי, השאלה האם זה אכן נצרך ושנית האם כאשר אני מתקין את הויסטה ובעצם בזמן ההתקנה ההארדיסק השני מנותק ואח"כ מחליף בין ההארדיסקים זה לא יצור מצב שהויסטה לא תזהה את ההארדיסק השני שעליו מותקן האקספי (אבל תופס רק 60 ג'גיה) בגלל שהוא לא היה מחובר בזמן ההתקנה?

מקווה שהבהרתי את עצמי..תודה רבה..

פורסם

חבר שלך לא מבין.

תתקין רגיל. קודם XP ורק אחר כך ויסטה ואתה אומר לויסטה שלהתקין

על דיסק שני.

זה הכל.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר להתקין אקספי רגיל ולהגיד לו לתפוס רק 60-100 ג'יגה ואח"כ להתקין ויסטה על ההארדיסק השני?הבנתי נכון?

חבר שלי אמר את מה שאמר בגלל שכאשר מתקינים מערכת הפעלה היא שולחת קבצים לכל מיני מקומות ויש מצב שהיא תשים קבצים גם במקומות שאני רוצה שיהיו לשימוש הויסטה ולכן זה יכול ליצור בעיות..זה לא נכון בכלל מה שהוא אמר?

פורסם

חבר שלך הוא לא יודע

ולא לשאול אותי עוד פעם ועוד פעם אם הוא יודע או לא יודע

פורסם
  • מחבר

אל תכעס..אני רק רוצה להבין יותר, זה הכל..

פורסם
  • מחבר

רציתי גם לשאול האם אפשר להתקין virtual machin על הויסטה 64ביט ובתוך הוירטואל להתקין אקספי 32ביט?

פורסם

כמובן אתה רק צריך להוריד את גירסת הV.PC ל 64 ביט

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם הבנת אותי נכון אז רק בשביל להיות בטוח אשאל שוב בפירוט..

אני רוצה להתקין בתוך הוירטואל אקספי32ביט והמערכת הראשית שלי היא ויסטה64ביט, אין עם זה שום בעיה? כמובן שאני אשתמש בוירטואל גרסה ל64ביט..

פורסם

אתה מתאים את המערכת הווירטואלית שלך למערכת החייה אחרי זה אין שום בעיה שתתקין בתוכנה מערכת 32 ביט

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה אמרת..

פורסם

במערכת הפעלה שהיא 64 ביט התוכנות חייבות להיות תואמות ל 64 ביט כי אם לא הם לא יעבדו

בקשר לוירטואל פי סי, אתה צריך להתקין אותה כשהיא תואמת למערכת ההפעלה ה"חייה" של לא הוירטואלית

זאת אומרת אם יש לך ויסטה 64 ביט על המחשב אתה צריך להתקין וירטואל פי סי 64 ביט ובתוכה אתה יכול להתקין כל מערכת שאתה רוצה. (כמבן שכל מערכת שהיא תומכת שזה רק מערכות מבית מיקרוסופט) אם אתה רוצה להריץ בוירטואל מערכות שהם לא מיקרוסופטיות תשתמש ב VMWARE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים