פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אני לא יודע אם זה המקום לשאולמקסימוםתעיפו אותי לפורום אחר...:-)העלתי את הwcpuidמשום מה התוכנה לא זיהתה לי את המהירות של הזיכרונותיש לי DDRAM 266MHzשל חברה בשם Hynixאפילו מצאתי Made in Koreaבקטןחחחחח משהו ע'נרי אני משער לעצמי....אבל מה שאני לא מבין למה הוא לא מוצא את המהירות של הקקה הקטן
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים אצלי יש גם בעיה בתוכנה הזאת .. :-Xהוא כותב לי שהזכרונות שלי הם 133MHZאבל הם 333..בבוט הם מזוהים 333וגם סנדרה מזהה אותם כ 333אוליי זה באג בגרסא הזאת של התוכנה(הורדתי מהלינק שיש באתר)
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים בדקת עם תוכנה אחרת ? כדאי לנסות .Hynix זה צ'פים של יונדאי אם אני לא טועה .
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים Hynix זו חברת בת של Hyundai שהתפצלה ממנה ככה ש Hyundai לא מייצרת יותר זיכרונות בכלל.לא ג'נרי, זיכרון לא רע אם הסטיקים מגיעים מיצרן שיודע מה הוא עושה.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר מגניב לדעת שזה זיכרון לא ג'נרי :-))) ;Dאבל עדין ניסיתי בתוכנה אחרתוהוא מוצא לי אותו כ 133
פורסם 2003 ביולי 122 שנים Nuxer, מה הקטע של ההודעות המפגרות האלה? אם אין לך מה להגיד אל תגיד כלום..... לצטט הודעה אחת מעליך בלי להוסיף שום דבר זה מיותר... מה גם שאתה עושה את זה המון! מספיק..... זה לא תורם כלום.
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר איפה אני מוצא את סנדרה ? אפר להוריד מהאתר ? - עריכה : מצאתי באתר (איזה טמבל אני למה אני קודם שואל ואז בודק )חחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.