עבור לתוכן

מודינג חריג למארז על מנת לקבל נוחות ופונקציונליות מקסימלית

Featured Replies

פורסם

רוב המודינג שעושים כאן נועד לשם קבלת אסטטיקה משופרת אז יתכן שמה שאני הולך להגיד ישמע לכם הזוי

ולכן אני מבקש שתקראו היטב ותחשבו לעומק לפני שאתם מגיבים.

יש לי מארז compucase רגיל דגם 6A19 אם אני זוכר נכון.

חיפשתי זמן רב מארז יותר נוח אולם לא מצאתי משהו שהוא שאפשר לומר שהוא שונה בצורה משמעותית מהמארז שלי.

העניין הוא שיש לי מערכת עמוסה מאוד מבחינת כוננים קשיחים ואופטיים ,ובנוסף מורכבים אצלי במערכת הרבה כרטיסי הרחבה

(כרטיס קול,טלויזיה,פקס מודם,בקר RAID,כרטיס רשת) שמחייבים אותי כל פעם מחדש לסובב את המארז הכבד על מנת להגיע לחלקו האחורי

על מנת לאפשר לעצמי גישה לכל החיבורים של כרטיסי ההרחבה השונים.

המצב הזה פשוט יצא לי מכל החורים ולכן החלטתי ללכת על פיתרון שהוא אולי קיצוני וממש לא שיגרתי,אולם כזה שיאפשר לי גישה

נוחה וקבועה לחלק האחורי של המחשב.

הערה:

המחשב נימצא במחסן ,כך שהעניין האסטתי לא משחק שום תפקיד מפני שאני היחידי שיש לו גישה למחשב.

אחרי שאני כמובן אפרק מהמארז את לוח האם ואת כל שאר החלקים,בכוונתי לקחת דיסק ופשוט לחתוך אותו לשניים....

לפני שאתם "פוטרים אותי כלאחר יד" כמשוגע, כדאי שתבינו את ההגיון שבדבר:

את שני החלקים אני אסובב ואקבע בעזרת ברגים למשטח עץ תחתון .

התוצאה תהיה שכעת גם החלק האחורי וגם החלק הקידמי יהיו בעצם בחזית ולא תהיה שום בעיית גישה לשום חיבור ולשום כפתור.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

הרעיון בבסיסו טוב, אבל קיצוני מדי. אם תחתוך את המארז תקבל שני חלקים לא יציבים מבחינה פיזית, שאף אחד מהם לא ימלא את מטרתו.

ההצעה שלי: את המארז תשאיר כמו שהוא. ותהפוך אותו (חיבורים מקדימה). בנוסף, תבנה עמודון נוסף שיכיל את כל הכוננים, ויפנה גם הוא לחזית, ואת הפאנל הקדמי של המחשב תחבר אליו. אפשר במקום זה לקחת מארז ישן כלשהו שיכיל את הכוננים ויעמוד לצד המארז שלך, ואת שניהם תחבר לארגז אחד גדול :)

פורסם

אם העניין האסטתי לא חשוב ורק אתה רואה את המחשב הזה

פשוט תהפוך אותו שהחלק האחורי יהיה לכיוון שלך ואת הכפתורים של ההדלקה תעביר קדימה

בקשר לכוננים האופטיים תעשה להם מארז נפרד בחוץ

פורסם

פותח התרד..אם אתה כבר "בונה" משהו..אז פשוט תיקח את המגש של הלוח אם..ותבנה לו מארז אחר..

שעונה לדרישות שלך (במקרה שלך "הפוך")..

פורסם

הרעיון לא משהו אפשר לעשות את זה הרבה יותר נוח ואסטתי פשוט לשים מאריכים לכל הכבלים ולעשות להם איזה קופסה מיקדימה ואז כל החיבורים יהיו מקדימה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים