עבור לתוכן

מתלבט בין מסך של "24 ל"32

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין מסך LCD של "24 ל"32

מה יותר עדיף למשחקים וסרטים?

התקציב שלי הוא בסביבות ה 4-5...

שמתי עין על ה

Dell 2408WFP

אבל חבר שלי אמר לי להיזהר מהם כי חלק מהם עם פאנל S-PVA וחלק בלי..

איך אני אמור לזהות?

ויש עוד המלצות למסכים?

פורסם

בתקציב הזה אני הייתי לוקח טלוויזיה "32 עם רזולוציה 1080p, שעליה הרבה יותר כיף לשחק ולצפות בסרטים. להעביר את הדיון לפורום המתאים (קולנוע ביתי)?

פורסם

מתלבט בין מסך LCD של "24 ל"32

מה יותר עדיף למשחקים וסרטים?

התקציב שלי הוא בסביבות ה 4-5...

שמתי עין על ה

Dell 2408WFP

אבל חבר שלי אמר לי להיזהר מהם כי חלק מהם עם פאנל S-PVA וחלק בלי..

איך אני אמור לזהות?

ויש עוד המלצות למסכים?

פנל S_PVA, IPS, מתאים לגרפיקאים וצלמים שמחפשים כיול צבע מדויק ומקצועי, למשחקים וסרטים אפשר להסתדר טוב מאוד עם פנל TN.

אגב, מה רע במסך 22" שנותן לך תמורה גדולה על המחיר, וגם לא תצתרך להשקיע בכרטיס מסך יקר.

9800GTX+, HD4850, יספיקו בהחלט למסך 22".

פורסם
  • מחבר

על איזה מסך היית ממליץ?

"22 או "24.?

פורסם

על איזה מסך היית ממליץ?

"22 או "24.?

הכל תלוי ברמת הרצון שלך "לזרוק" כסף.. כמדומני התקציב שיש ברשותך הוא דיי גדול,

אני חושב שתסתפק באיזה 22 טוב ופה תגמור את הסיפור, בתקציב הזה אתה יכול לבנות אחלה מחשב שלם כולל מסך 22 אבל מאחר ואני רואה שיש לך מפרט טוב אז בוא תשאיר לעצמך את ה3000 ש"ח הנותרים ... :xyxthumbs:

בקיצור 22 אינץ' ,לא מאכזב ונותן את כל מה שאתה צריךמה גם שעל מסך טלוויזיה 32 לא תוכל לעבוד בצורה נוחה במערכת הפעלה כמו על מסך רגיל...

פורסם
  • מחבר

המסך מיועד להחליף גם את הטלוויזיה שלי בחדר וגם לשמש כמסך מחשב

אז אני צריך משהו באמצע

על איזה דגמים של מסכים הייתם ממליצים?

עם תקציב של 2000 +-

פורסם

נראה לי שאתה מפספס נקודה

יש מושג שנקרא DOT PITCH

בלי להכנס יותר מדי לפרטים הטכניים-זה מושג שמתאר את המרחק בין הפיקסלים(ואני יודע שזה לא מדויק-אבל אני בא להסביר נקודה)

במילים אחרות-ככל שה-DOT PITCH גבוה יותר-ככה צפיפות הפיקסלים נמוכה יותר לשטח קבוע.

צפיפות הפיקסלים היא זו שבשורה התחתונה קובעת את המרחק הרצוי מהמסך.

במסכי טלויזיה הצפיפות נמוכה יותר מאשר במסכי מחשב-מה שאומר שהמרחק הרצוי(והאפשרי לעין) לצפיה גדול יותר.

לכן כשמשדרים עם מחשב למסך טלויזיה-קשה מאוד לעבוד עם טקסטים-כי הצפיפות נמוכה מדי והכל נראה מטושטש מקרוב.

או במילים אחרות-מסך טלויזיה נועד להיות טלויזיה-או לפחות לעבודה במרחק של כמה מטרים,בעוד שמסך מחשב נועד לעבודה מקרוב(עשרות סנטימטרים).

מכאן המסקנה-שאתה צריך להחליט דבר ראשון האם אתה תעבוד על המחשב במרחק רגיל(עשרות סנטימטרים) ותרצה להישכב במיטה כדי לצפות בסרט-יהיה לך מאוד קשה לבצע את שתי הפעולות על אותו מסך-ואז אתה חייב להפריד לשני מסכים-אחד למחשב ואחד לטלויזיה(או בכלליות לצפיה בסרטים ומשחקים ממרחק)

או אפשרות שניה,שיש לך כיסא מחשב נורא נוח,שאתה יכול לעבוד איתו,וכשאתה רוצה לראות סרט אתה פשוט משכיב את הכיסא אחורה,ואז המרחק לא נורא משתנה-ואז לפי המרחק-תחליט האם מתאים מסך טלויזייה או מסך מחשב

פורסם

יש כמה מסכי 28" (או 27.5, WHATEVER) שעולים 3K וקצת ומהווים פשרה טובה. רובם TN, אבל יש בינהם כאלה שקיבלו ביקורות מעולות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים