עבור לתוכן

איך ידעה התאחדות הסרטים האמריקאית שהבחור הישראלי הוריד סרטים ?

Featured Replies

פורסם

כולם יודעים שספקיות האינטרנט לא נותנות כתובות ip לאוכפי חוק כלשהם.

כולם גם אומרים שאוכפי חוק לא יחפשו את אלה שמורידים אלא את אלה שמשתפים.

אז איך זה שבכתבה הבאה ידעה ההתאחדות על הבחור מבית שמש הוריד סרטים ?

ואיך זה שתפסו בחור שלא שיתף אלא בסכ"ה הוריד ?

אשמח לשמוע תשובות

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=83639&pid=1

פורסם

1. הכתבה מ 2003.

2. ה MPAA לא ידעה על הבחור מבית שמש, היא ידעה על כתובת IP, את החיבור עשתה הספקית - וזה כתוב לך בכתבה.

3. עוד הרבה פרטים רשומים בכתבה שלא שמת לב אליהם, פעם הבאה נסה לקרוא את הכתבה במלואה, פעמיים - סתם עצה.

4. איפה כתוב שהוא רק הוריד ולא שיתף? מדובר על אימיול ולהזכירך באימיול (כמו בתוכנות P2P רבות אחרות) אתה משתף תוך כדי הורדה.

5. אם אתה כ"כ פרנואיד לגבי שיתוף קבצים לא חוקיים (אני מניח מעיון בפוסטים קודמים שלך באותו נושא, ולא שאני אומר שיש משהו רע בזה)

- יש לך בדיוק אופציה אחת: אל תוריד ואל תשתף תוכן לא חוקי, קנה תוכן חוקי בכסף.

עזרה טכנית על איך להוריד ולא להתפס לא ניתן למצוא ב HWzone באופן כללי, אז הדיון הזה הוא פילוסופי בלבד בכל מקרה.

(לא שאני טוען שאתה מוריד תכנים לא חוקיים, אני סתם מבהיר נקודה)

לכן הדיון מועבר לפורום כללי, אין לדיון הזה מה לחפש בפורום רשתות ואינטרנט.

פורסם
  • מחבר

Kidney_stonE עם כל הכבוד ויש כבוד אבל באמת באמת באמת שהתשובות שלך לא עונות על השאלות שלי

וכל כך הגדרתי יפה ומדוייק את שתי השאלות שלי בהודעה שלמעלה.

1. נכון שהכתבה מ 2003

אז מה אתה רוצה להגיד לי בזה , שהחוקים לא תקפים היום ? שאוכפי החוק הפסיקו את הפעילות שלהם ?

2. נכון שהיא ידעה רק על ip ובעזרת הספקית חשפו את פרטיו

אבל למה הספקית נתנה את הפרטים של הבחור ? הרי כולם כולל אותך Kidney_stonE אומרים שהספקיות לא נותנות פרטים של מורדי קבצים.

4. כתוב במפורש שה mpaa הייתה נגדו בגלל שהוריד שני סרטים

אם פספסת אז העתקתי את המשפט " הוריד הגולש מכתובת ה-IP שלו את הסרטים "מפלצות בע"מ" ו"עידן הקרח" ב-eMule "

5. אני לא פראנואיד אבל אני כן לוקח מקדם בטיחות גבוהה כדי שלא יקרה לי מה שקרה לבחור מבת שמש

ואיך בדיוק דיונים על נתונים יבשים יכולים להיות פילוסופיה.

למי שמתמחה בנושא יש את התשובות המדוייקות ולכן אני מבקש ואשמח אם מי שכן יודע יענה לי על שתי השאלות ששאלתי בהודעה הראשונה

תודה מראש

פורסם

2003 - ומאז לא שמעת על אותו בחור שום דבר, אני רק בא להראות כאן נקודה, אבל אולי זה באמת לא משנה.

איפה כתוב שהספקית נתנה את הפרטים שלו ל MPAA? זה לא כתוב שם, בטח שלא במפורש.

ה MPAA ידעה שכתובת IP מסויימת הורידה סרטים מסויימים בנקודת זמן מסויימת - את הפרטים של הבחור הספקית גילתה לפי IP\זמן.

בשום מקום לא נכתב בפירוש שפרטי הבחור הועברו ל MPAA,

נכתב שהספקית פנתה אליו וביקשה שיפסיק להוריד תכנים כאלה, כי זה מה שנדרש מהספקית ע"י MPAA, וזה הכל.

הדיון הוא לא טכני, ולכן הועבר לפורום כללי.

נ.ב. השאלות שלך נענו, ושוב:

- איך תפסו בחור ש" בסה"כ " הוריד ולא שיתף - כמו שציינתי אם שכחת - אתה משתף תוך כדי ההורדה, בהמון תוכנות P2P, גם אימיול בינהן.

- איך ההתאחדות ידעה על הבחור - ההתאחדות לא ידעה על הבחור - היא ידעה על כתובת IP.

פורסם
  • מחבר

Kidney_stonE לא רק שה mpaa יודעת מי הוא ואיך להגיע אליו אלא כל העולם יכול

השם הפרטי ושם המשפחה והכתובת מופיעים בכתבה, איזה פרטים אתה רוצה יותר מיזה אני ממש לא מבין אותך

ואני שוב שואל את השאלה הכל כך פשוטה - למה הספקית חשפה את הפרטים שלו הריי כולם אומרים שספקיות לא נותנות את פרטי המוריד (אלא בצו בית משפט)

פורסם

ומי אמר שלא היה צו? וגם אם לא...

תריץ אתר phishing של בנק ישראלי(או אפילו עולמי) או כל דבר דומה מהמחשב הפרטי שלך ותראה עד כמה מהר מחלקת הabuse של הספקית תתקפל, תנתק אותך, ועו"ד ידפוק לך על הדלת עם תביעה(במקרים כאלה הגוף בד"כ מעדיף לזמבר אותך בעצמו מאשר לחכות 4 שנים עד שהמשטרה תטפל בזה)..

בנוסף על זה אם זה לא היה דיי ברור מהכתבה הבחור "שנתבע" התלונן על זה בעצמו(וגם חשף את השם שלו, הספקית רק התקשרה ללקוחות לפי מספר הIP), אבל מה בדיוק הוא ציפה...

פורסם

השם הפרטי ושם המשפחה והכתובת מופיעים בכתבה, איזה פרטים אתה רוצה יותר מיזה אני ממש לא מבין אותך

בן כמה אתה, 12? איך לדעתך הפרטים האלו הגיעו לידי נענע? יש שתי אפשרויות, בוא נחליט מי מהן נכונה על פי התער של אוקהם:

א) אותו בחור פנה מיוזמתו למערכת של נענע אחרי שקיבל את האזהרה מאקטקום, כדי להציף את הנושא לתודעה/לזכות ב-3 דקות של תהילה/הוא חבר של עידו קינן (היה בעבר חבר מערכת נענע)

ב) MPAA דרשו מאקטקום לספק את פרטי הגולש, אקטקום סיפקו את הפרטים הללו ל-MPAA. בשלב הזה, רק לאקטקום ול-MPAA יש את הפרטים הללו. מכיוון שלא הוגשה תביעה בבית משפט נגד אותו גולש, השם שלו לא פורסם בשום מקום. הדרך היחידה שהפרטים שלו יכלו להגיע לידי נענע זה אם מישהו מאקטקום או מ-MPAA הדליף אותם.

עכשיו בוא נחשוב מה יותר סביר... ::)

פורסם

it was the haxz0rs!

ולא הבנת נכון את הכתבה, הם עלו עליו בגלל שהוא הוריד את הסרטים "מפלצות בע"מ" ו"עידן הקרח". כל עוד תוריד משהו אחר אתה בטוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים