פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים הנה רשימה של 10 ההורדות הכי פופולאריות ב PSN ורשמים שלי: 1. Linger in Shadowsקצת הזוי. מוצר שנשמע מאוד מסקרן אבל שרוכשים אותו מתלה כמוצר משעמם ונטול כל עיניין. בזבוז לטעמי. 2. Wipeout HDמתכנן רכישה בקרוב - נראה אחלה. 3. Mortal Kombat IIקצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים. 4. Socom: Confrontationאני תמיד, אבל תמיד אעדיף משחק בדיסק אם יש את האפשרות, משחק מורד אי אפשר למכור אם לא אוהבים למשל. 5. Prince of Persia Classicקצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים.קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים. 6. Ratchet and Clank: Quest for Bootyהורדתי, אהבתי את הראשון ואהבתי גם את זה. 7. Painאותי שיעמם די מהר. 8. Jeopardy!לא ממש רלונטי לישראלים. 9. Penny Arcade Adventuresנשמע מסקרן, כנראה שאוריד בהמשך. 10. High Velocity Bowlingלא מעניין אותי כלל ועיקר.מה דעתכם?
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים יש לי 6 מתוך ה-10.Linger in Shadows - יש לי. אכן משעמם. אני מתכנן לקחת איזו חצי שעה ולהרוויח את כל ה Trophies שהוא מציע וזהו. 3 דולר אז לא נוראWipeout HD - מומלץ בחום - אחד המשחקים שהשקעתי בהם הכי הרבה זמןMortal Kombat II - מצטער קצת שקניתי אבל בשביל 5-6 דולר, נחמד שישPrince of Persia Classic - נחמד רק למי ששיחק במשחק המקוריRatchet and Clank - הורדתי. סיימתי ביום ההורדה. מומלץ מאד למעריצי RachetPain - חרא בלבן. לא להוריד.
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים 1. Linger in Shadowsהזוי ברמות, זה בעצם סרטון אינטראקטיבי, אורך של 6:30 דקות, בפעם השניה אספתי את כל הטרופיז.אמרו שהוא אמור להציג את כוחו של הPS3 או משהו כזה, נחמד לדעת שהPS3 שלי יכול להציג חתול, אה כן, וכלב, מעופף. 2. Wipeout HDמשחק מעולה, אני חייב להשקיע בו זמן ולהשיג את הפלטינום 3. Prince of Persia Classicאחרי שתי דקות בדיוק, השתעממתי. 4. Ratchet and Clank: Quest for Booty6 שעות של גיימפלי מעולה, מחכה להמשך. 5. Painמיציתי אותו אחרי כמה שעות של רפטטביות טהורה, לא פלא שלא הוציאו לו דמו, הייתי ממצא אותו כבר בדמו. (ראה Mirror's Edge).אלו כל המשחקים שיש לי מהרשימה.
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים בונא יש לנו בדיוק את אותם משחקים מה Top 10 לא ? יש לי המון Downloadable Games תכלס. אני מכור
פורסם 2008 בדצמבר 1017 שנים לך יש גם את המורטל קומבט..וכן גם לי יש המון משחקים שהורדתי מהחנות, למעשה הרבה יותר מכאלה על דיסק, משחקים על דיסק יש לי כולה 5 לעומת 16 מהPSN.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.