פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים במחשב שלי יש USB2. אני יודע את זה כי תוכנות כמו EVERST אומרות לי את זה...אבל משום מה כשאני מכניס USB כלשהוא, הוא מזהה אותו כUSB1.1 ואומר לי שהUSB הזה יכול לפעות במהירות גבוהה יותר, אבל אצלי פשוט "USB1.1" ובגלל זה הוא יעבוד ב USB 1.1... איך אני גורם לUSB 2 שלי לעבוד כUSB 2!??!?!
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים זה אומר שהחומרה שהכנסת לא תומכת בUSB 2.0 כנראה. מה ניסית לחבר? תנסה בכל מקרה לחבר איזה התקן יותר חדש כמו דיסק און קי.ייתכן שזה גם עניין הם לוח האם. תנסה קודם מה שהצעתי ואחרי זה נראה מה עושים הלאה.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר חחח.. אחי.. הכנסתי usb cruzer countor! USB 2 מהיר בטירוף.וגם USBים אחרים... מן הסתם כולם USB 2.והמחשב טוען שהם כולם USB 1....מיותר לציין שבמחשבים אחרים הדיסקונקיים האלה נקלטים נורמלי כ USB 2 והכל סבבה.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים אתה יכול להראות תמונת מסך מEVEREST שמאשרת שיש לך USB 2.0? או אפילו יותר טוב, לתת את הדגם של לוח האם שלך?
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים היכן אתה מכניס את הכונן הנייד אם מקדימה יש סיכוי שהמארז לא תומך בחיבור USB2 הוא שהחיבורים לא מחוברים נכון
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים המארז לא קשור לזה בכלל, רק הלוח אם. למה סתם להטעות? ואם החיבורים לא היו מחוברים נכון, אז זה לא היה עובד בכלל.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מה המארז לא קשור למארז יש חוטים שמתחברים ללוח אם כן לי היתה אותה בעיה כי החוטים לא היו מחוברים נכון וזה כן עבד למה להטעות נו באמת אני מנסה לעזור וזה התגובה שלך תודה רבה באמת לחשוב קצת לפניי שאתה זורק משהו
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים המארז סתם מחבר את הפאנל הקדמי ללוח אם, זה סתם חוטים. אין לזה שום קשר לבעיה הזו. ואני ממליץ לך להתחיל להשתמש בסימני פיסוק, זה חלק מלכתוב אתה יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.