עבור לתוכן

איך מתמודדים עם דחייה של בחורה ? נושא רציני

Featured Replies

פורסם

היי ח'ברה זה נושא רציני , אני מבקש רק מי שיש לו נסיון או משהו לעזור שיכתוב...תודה.

איך מתמודדים עם דחייה של בחורה ? הייתי בדייט עם בחורה ולא היה קליק וממש נעלבתי כזה. אני מרגיש דחוי וזאת הרגשה כואבת להיות דחוי.

אף פעם לא הרגשתי משהו כזה בחיים שלי. אני בן 23 - תכף 24 , ואני ביישן כזה עם בנות. זה לא שאני מכוער , או חנון או משהו. הבנות היחידות אבל שהייתי איתם בקשר בחיים היו מהתיכון , או מהצבא או ממקומות עבודה. כלומר בחורות שקודם הכרנו פיזית כמה חודשים ורובן התחילו איתי ראשונות כי אני ביישן.

אבל אני תכף בן 24 ובתכלס אף פעם לא הזמנתי בחורה לדייט או משהו. אפילו שנגיד בנות נתנו לי טלפונים התביישתי להתקשר. כאילו אני חי כזה בבועה שלי , וככה אני גם לא נותן לעצמי להפגע. וגם לרוב הבנות אני לא נמשך , אם זאת מישהי מושכת חיצונית אבל האופי שלה או האינטילנגציה שלה לא נראים לי. אז אני לא יכול להמשך אליה. ועכשיו , קרא שיצא דרך איזשהו פורום ופייסבוק שפגשתי מישהי עם אותם תחומי עניין כמו שלי , ומסתבר ששנינו שירתנו באותו הבסיס. כאילו שנינו מחפשים עבודה באותו התחום - והיא השתחררה לפני חודשיים מהצבא בתפקיד הזה. אז סתם כזה יצא שהכרנו דרך שאלה בפורום. אחר כך הוספתי אותה לפייסבוק וראיתי לפי התמונות שהיא מוצאת חן בעניי , והיא גם אמרה שאני מוצא חן בעניה וכדומה. ואז גם גילינו שאנחנו גרים באותה עיר ומכירים אנשים משותפים וכדומה. אז דיברנו כזה באיסיקיו במשך איזה שבוע - ובתכלס שנינו ביישנים גם אני וגם היא. אבל כאילו לפי האיסיקיו סוף סוף מצאתי מישהי שהיא גם חכמה וגם מוצאת חן בעניי. וגם דיברנו הרבה על סרטים וצרבתי לה סרטים שהיא תראה..וסתם קבענו כזו פגישה - לא דייט או משהו. סתם לשבת על ספסל באיזה מקום ולדבר. ושנינו ביישנים כזה אפילו לא דיברנו בטלפון , רק קבענו להפגש שם כזה שנכיר פיזית ומה שיהיה יהיה. בכל מקרה נפגשנו והכל ובעקרון יש לנו מלא תחומי עניין. שירתנו באותו הבסיס , מכירים אנשים משותפים והסרטים וכדומה. ובתחילת הפגישה כאילו ממש דיברתי כזה עם ביטחון ואני חושב שמצאתי חן בעניה. אבל בעקרון היא ביישנית כזו ואני הייתי צריך כזה לנהל את כל השיחה. ואז לאט לאט נלחצתי והיו שלבים שבהם כזה שידרתי לה חוסר ביטחון וחוסר גבריות. שזה נראה לי ההפך ממה שבנות רוצות לראות. ובעקרון עשיתי עליה רושם לא טוב. גם לא באתי יותר מידי מטופח , כאילו באתי באווירה כזה של האיסיקיו.

ואחר כך שדיברנו בלילה וזה היא אמרה שאני נורא חמוד והכל אבל היא לא הרגישה שהיא קליק. בתכלס גם אני הרגשתי את זה , אני לא עיוור. נמשכתי אליה במציאות פחות מאשר מה שראיתי אותה בתמונות שהיא כזה עם פן ובגדים צמודים ומטופחת. כאילו בניתי את הפנטזיה שלי סביב תמונות. ואז כאילו שזה בא ממנה והיא זאת שאמרה שלא היה את הקליק, ואז כזה נשברה הבועה שלי הרגשתי כזו תחושה של כאב ודחייה שאף פעם לא הרגשתי בחיים. וזה לא כאילו שהרגשתי את זה בגללה. הרגשתי את זה בגלל עצמי - כאילו מה אתה דפוק ? עוד מעט בן 24 ולא יודע להתחיל ולדבר עם בחורה ? בחורות מחפשות ביטחון וגבריות כזאת ואני שידרתי לה ההפך מזה. אז איך יהיה קליק ? חוץ מזה ברור שהמצב הזה שאני לא עובד חודשיים פוגע לי בביטחון וכל זה. אבל עדיין עבר כמעט יום שלם מהלילה ולא עוברת לי התחושה הזו. יש מישהו שהוא גם נגיד ביישן ו היה במצב כזה ? ויודע איך יוצאים ממצב כזה ? של הההרגשה הזאת להרגיש דחוי ?

כאילו אני שנים לא נעלבתי ממשהו ..ופתאום איךך שהיא אמרה את זה נהיה לי כזה גל של כאב בגוף שאף פעם לא הרגשתי. כאילו אני כבר חודשיים -שלוש מרגיש דחוי. הייתי גם ב4-5 ראיונות בחברות היי טק שלא קיבלו אותי בגלל חוסר נסיון או המצב בשוק אפילו שאמרו לי שהרשמתי ויחזירו תשובה.

• תגובות 48
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל

רוב הבחורות שתתחיל איתן יאכזבו אותך

אתה צריך שהיא תאותת לך שהיא מעוניינת בך

אז אם אתה מבין שכבר מלכתחילה ( לפי השיטה שאמרתי לעיל ) הסיכויים שלך להתאכזב הם ענקיים אז...

או תיגש לבנות שבטוח יסכימו לקחת אותך קרי כונפת וכו' ( ואל תתפלא שהן גם יעיפו אותך - כי הן ינצלו את ההיזדמנות לעשות זאת , אפשר להבין אותן , לא יוצא להן לעשות זאת הרבה )

או שתחכה עד שמישהיא תהיה מעוניינת בך ואל תידאג אתה תדע את זה .

או שתשקיע בעצמך , קרי תהפוך את עצמך להיות יותר אטרקטיבי ( ואולי תצליח להציע להן משהו )

או תתחיל עם נקבות ממש אבל ממש מטומטמות רצוי גם חרמניות

זהו

כמוך יש לכל בחורה נורמלית עשרות שמתחילים איתן ביום ממוצע - זה שהיא היסכימה לצאת לדייט איתך - זה מתוך שילוב של רחמים וסקרנות ובטוח הוכחת לה שאין לה מה לחפש אצלך - אז היא פרשה ( לגיטימי )

זהו פחות או יותר , אבל תתנחם , אתה צריך רק אחת שתהיה מספיק יפה עבורך לאהוב אותה ומספיק טיפשה לאהוב אותך

אם אתה רוצה להיות "רב שגל " אתה צריך יותר להשקיע בעצמך הן חומרית והן מנטלית אבל העיקרון הוא לקחת ל"התעסק " עם עצמך יותר מאשר עם בחורות .

פורסם

וגם דיברנו הרבה על סרטים וצרבתי לה סרטים שהיא תראה..

הולכים לנעול לך את הנושא..

וברצינות: גם אתה לא הרגשת קליק ונמשכת אליה פחות, אז על מה אתה בוכה?

זה לא שהיא דחתה אותך, זה ששניכם לא רציתים בסופו של דבר..

וכל מה שאתה צריך זה לעבוד קצת על הבטחון העצמי שלך.

רוב הבחורות שתתחיל איתן יאכזבו אותך

שטויות במיץ. היו לי קשרים שהפריכו את זה.

פורסם

טוב , לא כולם מתחילים עם כונפות ^^^

פורסם
  • מחבר

וברצינות: גם אתה לא הרגשת קליק ונמשכת אליה פחות, אז על מה אתה בוכה?

זה לא שהיא דחתה אותך, זה ששניכם לא רציתים בסופו של דבר..

וכל מה שאתה צריך זה לעבוד קצת על הבטחון העצמי שלך.

שטויות במיץ. היו לי קשרים שהפריכו את זה.

כי זאת הייתה פעם ראשונה שכאילו אני התחלתי עם מישהי שאני באמת כביכול רוצה. וכאילו ראיתי אותה בפגישה כזה בשיער אסוף , והיא לא הייתה כאילו מטופחת כמו בתמונות אז נמשכתי פחות. אבל כאילו מה על השניה הראשונה מרגישים קליק או לא ? כאילו ברבע שעה הראשונה ממש זרמנו טוב ודיברתי כזה בביטחון ועניינתי אותה. ואחר כך שהיא הרגישה קצת לחץ וחוסר ביטחון אז ירד לה כזה ממני. למרות שבתכלס היא גם קצת אשמה - היא יודעת שאני ביישן ולא עזרה לי כזה. אבל נעלבתי כזה שהיא זו שאמרה שלא היה את הקליק אחר כך בלילה שדיברנו באיסיקיו. כאילו הרגשתי דחוי בגלל עצמי , כאילו זה אני הרסתי לעצמי בגלל ששידרתי חוסר ביטחון ולא עשיתי רושם טוב בפגישה. זה לא היה בליינד דייט היא הרי אתה אותי והכירה את האופי שלי לפני. אבל מה שכן נראה לי שאני אצטרך קודם להסתדר על עבודה ולהיות עם סדר יותר והכל לפני שאני מתעסק עם בחורות. ועכביש ? מה אני בן 15 ? אני לא מחפש לשכב עם בחורות , עברתי את הגיל הזה. חיפשתי משהו רציני ואני לא יכול להמשך למישהי טיפשה.

פורסם

הסיכויים למצא מישהיא שתמצא חן בעייניה והיא תמצא חן בעייניך לאורך זמן הם קלושים - ראה ערך גרושים

הבנתי אותך לכן אני יכול להמליץ לך רק על להמשיך ולנסות - היא לא הייתה מתאימה לך מפני שאם היא הייתה מעוניינת היא הייתה עוזרת לך עם הפשלות שלך וכמו כן משאירה אותך מעוניין על שידור של איתותים אשר היו מעלים את רמת ההורמנים שלך . מה שחשת זו את העובדה הפשוטה שהיא לא הייתה מעוניינת בך .

ועצה , אל תנסה להבין , תרגיש ותתבונן .

רק תמשיך ותצליח אהה כן , והכי הכי הכי חשוב הכי חשוב , תהיה אתה , כל הזמן , תהיה אתה !

אני לא יכול להדגיש את העיניין הזה מספיק , אל תנסה להיות מישהו אחר או להתנהג בצורה אחרת ממה שאתה רוצה כדי להשיג את המטרה שלך .

תהיה אתה - מי שתאהב אותך - היא תאהב את האמיתי וכך יצליח לך .

פורסם

אני גם הייתי ביישן לא קטן ועדיין מעט. בפגשה הראשונה לפני שנה בערך שהכרתי את חברתי הנוכחית.. גם כן נהלתי את השיחה.. ובפגישה שניה הבאתי איזה יציאה על לא מגיע לי נשיקה? .. נכון אני הסמקתי התביישתי. אבל מה תחשוב היטב! אחרי זה כשתגיע לבית אתה אומר לפעמים לעצמך שית למה לא עשיתי כך למה לא אמרתי כך וכך....... תעביר בראשך את הדברים האלה בעודך בפגישה תחשוב על פספוס שיהיה לך ובאסה בבית, זה יחזק את תחושת הבטחון אצלך.

דבר שני שגרם לי לחיזוק הבטחון, שאחרי שמדברים כמה נושאים וכו'. אתה אומר לעצמך ואלה היא בן אדם רגיל חח. ממה יש לי להתבייש. יש מין סטריאוטיפ לאנשים כאילו נשים זה יצור מוזר ומענין, שצריך לקבל את חוות דעתו החשובה והרמה על עצמך. אז לא, תתחיל לפתח בעצמך שאינך גרוע ממנה, תחשוב על הדברים המענינים שאתה חזק בהם וטוב בהם, ובחלקם בודאי יותר טוב ממנה.

בתכלס, דעתי בכל עניני החיזור לנשים, היא מאוד ספקטית, בחורה שלא מצאתי חן בעיניה. במקום שאייצר לעצמי דימוי שלילי כמו רבים וכפי שמבין גם אצלך. אני פשוט אומר לעצמי שהיא כנראה לא עמדה על הדברים המענינים והטובים שבי. ז"א, לא לקחת את הבחורה הספציפית כדוגמא לכלל. רק מקרה מיוחד של בחורה שלא חושבת שתתאים לה. מה גם שגם אתה חושב כך. אצלך הענין למרות ששניכם הסכמתם בלבכם שאין קליק ולא מתאים, בכל זאת נפגעת, וזה מהסיבה הפשוטה שבעיניך בנות שוות יותר מגברים, ולכן דעתך לא חשובה כאן וכיוון שהביעה דעתה לכן אתה אפס. כמובן זה שטויות. הייה גבר, שזה אומר שדעתך עליה לא פחות חשובה מדעתה, אני למשל בציור שאמרת, אם אחרי הפגישה היתה אומרת שלא היה קליק וכו'.. הייתי ממשיך על אותו קו, ואלה צודקת, אני גם חושב כך... או לחלופין אומר כמה דברים שלא מצאו חן בעיניך.. כמובן בלי לפגוע. השיטה אצל בנות היא פשוטה, אם הם רואות שאתה מחכה לאישורם הסופי בענינים אלו, כך יהיה בכל דבר לבסוף, והחוסר בטחון שלך ירד וילך. אם תראה שדעתך היא חשובה לך לאין ערוך אף לדחותה..רוב הסכויים בסוף היא תרדוף אחריך.ככה זה עובד. על בשרי חוויתי זאת אין ספור פעמים.

אחי, היה חזק עם עצמך, אל תתן לבן אנוש, לא משנה אם חתום עליו זכר או נקבה, להוריד את ערכך החשוב. עלה והצלח.

פורסם

אחי, היה חזק עם עצמך, אל תתן לבן אנוש, לא משנה אם חתום עליו זכר או נקבה, להוריד את ערכך החשוב. עלה והצלח.

מה עם כבשים , שמעתי שהן די פופולריות באזורים מסוימים ( נניח ארמניה )

http://il.youtube.com/watch?v=g-7kXnfXyXc&feature=related

פורסם
  • מחבר

וואו עכביש ו yh992 תודה רבה על התגובות שלכם , באמת דברי חכמה מעודדים. ובתכלס אתה צודק שנפגשנו כזה לחצנו תיד כזה , ונראה לי שהיא ציפתה לנשיקה בלחי או חיבוק או משהו. ואחר כך גם שליוותי אותה לבית לא הבאתי לה נשיקה בלחי או משהו.

זה לא שהיא בסוף הפגישה אמרה לי שלא היה קליק...אחר כך דיברנו באיסיקיו עד 2 בלילה והיא ראתה סרט ודיברנו עליו

רק בסוף שהלכתי לישון היא אמרה שהיא לא רוצה להשלות אותי ולדעתה לא היה קליק ושהיא לא חושבת שזה יתפתח למשהו רומנטי ואפשר להיות ידידים.

אני לא נותן לאף בן אנוש להוריד את הערך שלי חח אני לא שם על בני אנוש או חוצנים או מי שזה לא יהיה , בכל מקום שהייתי בו בצבא בעבודה וכדומה.

אני בן אדם שלא נפגע משום דבר...אבל פעם ראשונה בחיים שקרה לי שהרגשתי כאילו פגיעה וכאב.

ובהתחלה היה קליק ...רק אחרי שאני דפקתי את זה אז נהרס. אבל לא נורא אני צריך לדאוג לעצמי קודם לפני שאני מחפשה בחורה.

להתסדר על עבודה ויציבות בחיים ואחר כך נראה מה שיבוא יבוא.

פורסם

זה בסדר להרגיש כך בפעם הראשונה. עם הזמן לומדים לקבל את הדחייה כדבר טבעי; העיצה הטובה ביותר היא לא להיסחף ותמיד להיות בשליטה. אתה הבחור: היוזמה בידך, כך מצופה ממך. היה דומיננטי ואסרטיבי, שדר ביטחון וגבריות. ממש כמו שאתה מחפש מישהי נשית, זה פועל בכיוון ההפוך. והכי חשוב: שמור על כבודך.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר להרגיש כך בפעם הראשונה. עם הזמן לומדים לקבל את הדחייה כדבר טבעי; העיצה הטובה ביותר היא לא להיסחף ותמיד להיות בשליטה. אתה הבחור: היוזמה בידך, כך מצופה ממך. היה דומיננטי ואסרטיבי, שדר ביטחון וגבריות. ממש כמו שאתה מחפש מישהי נשית, זה פועל בכיוון ההפוך. והכי חשוב: שמור על כבודך.

כן צודק...זה בעצם טוב שחוויתי תחושה כזו , זו תחושה שבעצם צריך להרגיש פעם מעצם היותך אנושי. כאילו זה כמו תחושה שנגיד אפשר להתאכזב או להרגיש דחוי שלא התקבלת לעבודה טובה שרצית אבל פי 100 יותר חזק. זה כנראה איזה הורמון שמשתחרר בגוף. מוזר חח

פורסם

יש מצב שתפסיק לכתוב "כאילו" אחרי כל מילה שלישית?

פורסם
  • מחבר

מה זה עניין שלך מה שאני כותב ולמה ? אם אני ארצה אני אכתוב כאילו , מה אתה העורך של הספר שלי ?

אם אני ארצה אני אכתוב לך פה בשפה מליצית וארמית מהתנ"ך או פורטוגזית. מה זה עניינך , לא טוב לך אל תגיב.

פורסם

תקשיב זה טבעי כל הסיפור

גם אני הייתי כזה שלא באה ומחפש כל היום בחורות כי אני דגלתי בשיטה של "אותי לא מעניין לדפוק בחורה ולנסות להשיג כמה שיותר מהן " אלה הלכתי משהוא בכיוון של " אני ישקיעה בעצמי ,יראה שאני בחור איכותי וטוב ולא סתם איזה ערס ואז איזה אחת תראה את הרמזים הנכונים ואני יתחיל איתה " .

נכון בהתחלה אני הייתי בודד בזמן שכל החברים שלי (שרובם ניראים פחות טוב ממני או פחות אינטליגנטים ) הוא אם הרבה בחורות ונהנו מהרבה קשרים .

אבל אז בסוף פגשתי אחת שהייתה הרבה יותר טובה ויפה מכל ה"כונפות" שחברים שלי הלכו איתן .

ועכשיו אני נהנה מקשר אמיתי וטוב ולא איזה סטו'ץ של יומיים אם בחרות שניראות כמו זונות רחוב .

פורסם

מה זה עניין שלך מה שאני כותב ולמה ? אם אני ארצה אני אכתוב כאילו , מה אתה העורך של הספר שלי ?

הכאילו הזה גורם לך להשמע אדיוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים