עבור לתוכן

מקלדת ועכבר בלוטופ' של מיקרוסופט לא עובדים פתאום

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני שנתיים בערך קניתי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אבל זו מקלדת גדולה ומאסיבית ועכבר גדול גם כן, בצבע כחול.

לפני חצי שנה בערך המקלדת הפסיקה לעבוד. הדבר המוזר הוא שהתקן הבלוטופ זיהה את המקלדת, זיהה את הקלדת הסיסמא בשביל לחבר אותה למחשב, אבל היא לא עבדה. לא עשיתי עם זה כלום כי אני יכול להסתדר עם מקלדת חוטית.

אתמול התקנתי ספק כוח חדש. לאחר שחיברתי את המחשב שוב לחוטים, העכבר האלחוטי הפסיק לעבוד. אני מחבר אותו להתקן בלוטופ, הוא מזהה ומאשר, אבל לא עובד. אבל הפעם אחרי שאני פותח את ההגדרות של הבלוטופ מחדש, העכבר לא מזוהה וצריך להתקין הכל מחדש, כאמור לשווא כי זה לא עובד.

מישהו מכיר את הבעיה? זה ממש מייאש. התקנתי והסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש, הורדתי עדכונים מאתר מיקרוסופט, חיפשתי פתרון ברשת, אבל אין כלום.

בנוסף קרה עוד משהו מוזר אחרי הכל, כשהיום בבוקר פתאום מיקרוסופט שתלו לי הודעה כאילו עותק ה XP שלי לא חוקי (הוא כן), אבל זה בעיה אחרת.

מישהו מכיר את הבעיה עם העכבר והמקלדת? את הפתרון?

תודה

פורסם

תנסה אולי להחליף סוללות,לי הייתה בעייה דומה בלפטופ עם עכבר של לוג'יטק - V470,שלמרות שיש סוללות+חיווי על העכבר לא הצלחתי לקשר ביניהם.נפתר לאחר החלפת סוללות.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, הבעיה היא בעיית תוכנה בוודאות, לא חומרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים