עבור לתוכן

התיעצות לגבי נייד

Featured Replies

פורסם

שלום, דקה מזמנכם בבקשה.

התחלתי לחפש נייד. אך לצערי הנסיון שלי עם ניידים מועט מאוד. זקוק להמלצות לגבי דגמי הרכיבים המומלצים לניידים.

נתקלתי בזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G2

מה אומרים?

מה המהירות מטמון של המעבדים?

מי מכיר את הT3200? טוב/לא?

כרטיס רשת 10/100, סליחה על הבורות אבל יש גם 10/100/1000? במחיר סביר?

מה קורה מבחינת DDR2/3 ?

עד כמה נורא הכרטיס מסך? במובן של סרטים? טלויזיה בסטרימינג מהאינטרנט? לדעתכם אפשר להעמיס עליו קצת מעבר - ZBRUSH, MAYA,AFTER?(בכוונה

לתצוגה, ולא לעבודות רינדור. יש לי מחשבים אחרים לזה)

ואם יש לו יציאת טלויזיה, יציאה אחרת?

סליחה עם חלק מהשאלות מפגרות. נייד ראשון :xyxthumbs:

חשוב לציין שהמחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, חיבור לטלויזיה, חיבור לרשת ביתית. לא דברים מסובכים.

תודה מראש

דן

פורסם

קודם כל, לא קונים מחשבים מחנויות כמו וואלה שופס וכד'.

עכשיו זה מחשב עם מעבד מהסדרה הנמוכה החדשה של אינטל, כלומר די מוגבל ביצועים. פשוט דחפו בו הרבה RAM, וזה יעזור לחלק מהדברים אבל הוא עדיין לא יהיה טוב לעיבוד וידאו למשל. כל נייד בא היום עם יציאה כלשהי למסך חיצוני בדרך כלל VGA או HDMI.

בכל מקרה הכרטיס מסך טוב לכל מה שקשור בסרטים, לכל מה שקשור בעיבוד גרפי כמו משחקים MAYA 3DS MAX וכד' זה ממש אבל ממה לא המחשב!

פורסם

המחשב בסדר גמור לתקציב שלו יש לו יצאת HDMI הכרטיס גרפי בסדר גמור

המעבד גם טוב אני לא רואה סיבה שלא לרכוש אותו אם אפשר להוציא אותו במחיר טוב תתחיל 2400 2600 2800 וזהו

ואני רוכש המון בוואלה אתר מעולה שירות מצוין

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

גם אני לא נתקלתי(עדיין) בבעיות בקניה דרך וואלהשופס, אחד הנייחים שלי משם ובנוסף עוד שלושה מחשבים שחברים קנו. אשמח לדעת אם היה אחרת.

בנוגע למחשב, קודם כול המחיר, עד כמה התקרה לדעתכם?

מה בסוף לגבי המעבד? אני מבין שאין לו סיכוי לGTA4 אבל אני גם לא מחפש את זה. מה שחשוב לי זה אינטרנט, סרטים ומוזיקה, אולי שימוש באפליקציות תלת

ועריכה אבל לא למטרות עבודה אלא למטרות תצוגה. פה נכנס גם הכרטיס מסך, אני הבנתי שזה לא משהו השאלה אם יספיק.

פורסם

לשימושים כלליים הוא מעל ומעבר, אבל אל תצפה לביצועים גבוהים בתלת מימד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים