עבור לתוכן

כמה חשוב שהכרטיס מסך יתמוך בדירקט-9x ?

Featured Replies

פורסם

וגם אם אני לא טועה MX 440 לא תומך במלואו ב-8.1 ככה שתסיקו את המסקנה.

פורסם

אצלי יש ge force 4 440 mx שלא תומך בdirectx 9 ואם אני מתקין בכל זאת את גירסה 9 אז הוא מתחיל לעשות לי בעיות וגם הסרת

גירסה 9 והחלפה לגירסה 8.1 או פחות עדיין לא עוזרת .. אם אתה קונה כרטיס מסך ואתה מתכוון לשחק במשחקים חדשים אז אני

ממליץ לך על אחד שתומך בגירסה 9

פורסם

נראה לי שהבעיות שלך נובעות מדרייברים של NV לא מעודכנים...הכוונה היא לתמיכה באפקטים מבוססי חומרה של DX9 לא תמיכת דרייברים כללית :)

דוגמא...יש לי חבר שיש לו דרייברים מעודכנים הכי אחרונים וDX9 ויש לו כולה Riva TNT2

והכל עובד פיקס (עד כמה שאפשר עם כרטיס מעפאן כזה :) )

פורסם

זה תמיד יעבוד פיקס בגלל שהיצרנים של המשחק בודקים קודם איזה כרטיס מסך יש לך ואז מתאימים את המשחק לכרטיס.

המשחק עובד רגיל רק מה? אתה לא יודע מה אתה מפסיד.

אם אתם רוצים עוד דוגמא אז תדעו ש unreal tournament על MX440 ו9500 פרו זה שני משחקים שונים לגמרי

מבחינת הגרפיקה כמובן

פורסם

אני שיחקתי בUT2003 עוד כשהוא רק יצא (ניראה לי שזה היה ביחד עם יציאתו של ראדון9500) ושיחקתי איתו עם 440MX.

אני חייב להודות שבאמת אני לא מבין מה אני מפסיד כי למשחק הזה הייתה גרפיקה מעולה. אומנם שיחקתי על הגדרות בינוניות מאוד ובחלק מהזמן המשחק קרטע אבל הגרפיקה עדיין הייתה חיה מאוד.

אז ככה שאני לא ידעתי מה הפסדתי עד שראיתי אותו על ראדון 9700 אצל חבר. זה פשוט יקום אחר!!! הדמויות כלכך הרבה מדהימות בגרפיקה גבוהה ורמת פירוט גבוהה שכמעט גנבתי לחבר שלי את הכרטיס מרוב שנהנתי (אני מגזים אבל רק בשביל שתבינו)

פורסם

deus ex לא יפעל על כרטיסים החלשים מ gf3

אני חושב שזה לא יפעל על gf4mx

אז מה שווה לקנות אותו אם הוא לא מפעיל(על אמת)את המשחק...

מזה אפשר להבין ש doom ו hl2 לא יפעלו גם... 8)

פורסם

דאוס אקס (2!) יהיה על המנוע של אנריל 2 כך שמה שעבד על אנריל יעבוד גם עליו (אולי יהיו שינויים אבל זה לא קריטי)

פורסם

דאוס אקס (2!) יהיה על המנוע של אנריל 2 כך שמה שעבד על אנריל יעבוד גם עליו (אולי יהיו שינויים אבל זה לא קריטי)

כתוב בגאם ספי שצריך לפחות gf3 בגלל הוורטקס שדר(vertex shader)

לא ניתן להפעיל אותו בכרטיסים ללא

פורסם

תראה לפני שנתיים כשאני הייתי n00b והג'יפורס3 רק יצא אמרו שדום לא יפעל על פחות ממנו. הפתרון היחידי הוא לחכות ולראות כשהמשחק יהיה קרוב מאוד ליציאה ולא להסתפק בהצהרות מפוקפקות

פורסם

אני באמת מאמין שזה יפעל על כל הכרטיסים

פורסם

רובם בכל מיקרה.... בוא נותיא את ה MX מהרשימה.

פורסם

יש עתיד גדול לפנינו... 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים