עבור לתוכן

כמה חשוב שהכרטיס מסך יתמוך בדירקט-9x ?

Featured Replies

פורסם

אם יש לי כרטיס מסך GF-4 4200 ,אז אני לא יוכל לשחק במשחקים שיתמכו בדירקט-9x ?

פורסם

רוב הסיכויים שכן אבל הביצועים יהיו פחותים ויכול להיות שחלק מהאפקטים לא יראו טוב כמו על כרטיס שמבצע את הפעולות בחומרה.

פורסם

בקיצור..

זה חשוב!

אם אתה קונה כרטיס היום אז כדאי מאוד שהוא יתמוך ב DX9!

פורסם

זה לא חשוב עד כדי כך. אם תקנה כרטיס Low End כמו הGF FX5200 שתומך (או שאני עדיין לא השלמתי פערים נכון?) ממש לא תעזור לו התמיכה כשהוא גם ככה לא מפעיל משחקים משהו משהו כיום

פורסם

זה לא חשוב עד כדי כך. אם תקנה כרטיס Low End כמו הGF FX5200 שתומך (או שאני עדיין לא השלמתי פערים נכון?) ממש לא תעזור לו התמיכה כשהוא גם ככה לא מפעיל משחקים משהו משהו כיום

בדיוק מה שבאתי להגיד . בכרטיסי שוק נמוך כגון ה-FX 5200 התמיכה בדיירטיקס 9 שווה לאתם יודעים מה .

פורסם

מישהו קונה תחרה הזה?!

פורסם

זה מאוד חשוב מהסיבה שהמשחקים נמצאים בתחרות אדירה וכל אחד מנסה להרשים באפקטים שלשני אין

בסה"כ הכל יעבוד על כל כרטיסי המסך, "תואמות" וההבדל יהיה רק באיכות.

פעם התקנתי את פוסטל 2 על 9500 פרו וגם על MX440

התוצאה היתה מדהימה, שני הכרטיסים הריצו יפה את המשחק אבל אחד היה חי והשני מת.

פשוט כך!

פורסם

מישהו קונה תחרה הזה?!

מצטער להגיד לך אבל כן ...ותסתכל על הת'רדים האחרונים...

פורסם

איזה חשוב ואיזה נעליים?

זה לא היה חשוב לפחות לעוד שנתיים מינימום.

אמנם המשחקים החדשים עברו כבר ל DirectX 9 זה לא אומר שהם ייעבדו בגראפיקה של DirectX 9.

ייקח עוד איזה שנתיים עד שהייתרון ייכנס לתוקף וגם אז כרטיסים כמו FX 5200 שתומכים בDX9 יהיו יותר מדי חלשים מכדי להריץ את המשחקים הללו.

פורסם

איזה חשוב ואיזה נעליים?

זה לא היה חשוב לפחות לעוד שנתיים מינימום.

אמנם המשחקים החדשים עברו כבר ל DirectX 9 זה לא אומר שהם ייעבדו בגראפיקה של DirectX 9.

ייקח עוד איזה שנתיים עד שהייתרון ייכנס לתוקף וגם אז כרטיסים כמו FX 5200 שתומכים בDX9 יהיו יותר מדי חלשים מכדי להריץ את המשחקים הללו.

פורסם

שאלה,לי יש p4 2.0Aghz

כרטיס מסך 9600pro

אצלי hl2 יקטע? >:(

פורסם

שאלה,לי יש p4 2.0Aghz

כרטיס מסך 9600pro

אצלי hl2 יקטע? >:(

תלוי על אילו הגדרות . חוץ מזה ,בוא נגיד שהוא יעבוד נורמלי על הגדרות בינוניות .

פורסם

זה מאוד חשוב מהסיבה שהמשחקים נמצאים בתחרות אדירה וכל אחד מנסה להרשים באפקטים שלשני אין

בסה"כ הכל יעבוד על כל כרטיסי המסך, "תואמות" וההבדל יהיה רק באיכות.

פעם התקנתי את פוסטל 2 על 9500 פרו וגם על MX440

התוצאה היתה מדהימה, שני הכרטיסים הריצו יפה את המשחק אבל אחד היה חי והשני מת.

פשוט כך!

מצאת מה להשוות :lol: הרי ה 9500 פרו הרבה יותר חזק מ MX440.[

אז בטח שעל ה 9500 הוא יראה יפה.

פורסם

וחוץ מזה , לפי מיטב ידיעתי פוסטל לא צריך בכלל דיירטיקס 9 בכלל כדי שהוא יעבוד.

פורסם

פוסטל וכמעט כל המשחקים החדשים של היום לא צריכים DirectX 9, כלומר הם עובדים על DX 8.1.

בינתיים רק Doom 3 ו HL2 יצטרכו DX 9 וקרוב לוודאי שיתמכו גם ב 8.1 כלומר יהיה אפשרות להפעיל אותם גם במצב של DX8.1.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים