פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים שלום לכולם אני מחפש לי כרטיס מסך עד 700-800 שח כידי שאני יוכל להריץ משחקים בסבבה חשבתי לכיוון ה: PALIT GeForce 9800GT Super 1GB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3736 מה אתם אומרים או מציעים משהו יותר טוב מזה יותר זול או משהו בסגנון... תודה לכל העוזרים עריכה קטנה: אממ אז ככה המחשב שיש לי עכשיו הוא לא ממש מעניין אותי כי חבר הביא לי את המחשב הישן שלו שהוא דואל קור 3.02 עכשיו מחר אני כבר רוצה לנסוע לקנות לו 4GB ראם וכרטיס מסך את הראם כבר בחרתי אבל הכרטיס מסך לא יש למחשב הזה לוח אם של ASUS P5PL ונתמך בו PCI-E אבל הראם שנתך זה רק 533DDR2 לרוב אני משחק במשחקים ברזולוציה של 1024*768 אבל עם הכרטיס שאני יקנה יתמוך ביותר אז בכיף וגם משהו שיריץ למשל את קריסיס על דרישות בינוניות או גבוהות למשל ושהמחיר לא יעלה מעל 800שח תודה לעוזרים נ.ב תגידו לי בבקשה גם כמה כוח ואט אני יצטרך בספק בשביל הכרטיס מסך שאתם מציעים
פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים מחבר תכתוב את התקציב שלך בכותרת. מה המפרט שלך ? באיזו רזולוציה אתה משחק ? אממ אז ככה המחשב שיש לי עכשיו הוא לא ממש מעניין אותי כי חבר הביא לי את המחשב הישן שלו שהוא דואל קור 3.02 עכשיו מחר אני כבר רוצה לנסוע לקנות לו 4GB ראם וכרטיס מסך את הראם כבר בחרתי אבל הכרטיס מסך לא יש למחשב הזה לוח אם של ASUS P5PL ונתמך בו PCI-E אבל הראם שנתך זה רק 533DDR2 לרוב אני משחק במשחקים ברזולוציה של 1024*768 אבל עם הכרטיס שאני יקנה יתמוך ביותר אז בכיף וגם משהו שיריץ למשל את קריסיס על דרישות בינוניות או גבוהות למשל ושהמחיר לא יעלה מעל 800שח תודה לעוזרים
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים מהי הרזולוציה המקסימלית של המסך שלך ? זה מה שקובע ולא עד כמה כרטיס המסך תומך.מהו דגם המעבד ? והתקציב צריך להיות בכותרת.
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים לא...תוריד CPU-Z ותבדוק את לשונית המעבד.אפילו יותר פשוט, קליק עם הכפתור הימני על "המחשב שלי" יראה לך את המעבד בחלק של ה" COMPUTER" למטה.
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים מחבר לא...תוריד CPU-Z ותבדוק את לשונית המעבד.אפילו יותר פשוט, קליק עם הכפתור הימני על "המחשב שלי" יראה לך את המעבד בחלק של ה" COMPUTER" למטה.אתה רוצה לראות איזה דגם ספק יש לי או איזה מעבד עומד?כי עם זה המעבד אני לא יכול לבדוק בגלל שבמחשב אין הרד דיסק וראם אבל אני כן נכנסתי ל BIOS ושם רשום ב SYSTEM INFO שזה INTEL PENTIUM 4 3.00 אבל החבר שהביא לי את המחשב אומר שזה דואל קור 3.02 וזה לא נראה הגיוני שהביוס משקר
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים יש הבדל משמעותי אם המעבד כפול ליבות או שלא, צריך לברר את זה.לפי מה שאתה אומר ה"חבר" כנראה עבד עליך וזה מעבד חד ליבה מה שדי מגביל אותך בבחירת כ.מסך בגלל שהמעבד יגביל כרטיסים חזקים יותר.
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים מחבר יש הבדל משמעותי אם המעבד כפול ליבות או שלא, צריך לברר את זה.לפי מה שאתה אומר ה"חבר" כנראה עבד עליך וזה מעבד חד ליבה מה שדי מגביל אותך בבחית כ.מסך בגלל שהמעבד יגביל כרטיסים חזקים יותר.שמע תכלס אין לי איך לברר אז מה אתה מציע לעשות?
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים מחבר אבל עם כתוב בביוס בברור שזה INTEL PENTIUM 4 3.00 אז אין מה לבדוק יותר לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.