עבור לתוכן

הוספת 2GB זכרון נוסף של GSKILL

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרגע ברשותי 2GB זכרון של GSKILL , הזיכרון הוא מדגם NQ שתיזמוניו הם :5-5-5-15 - הזכרון נרכש בSKYPC

ברצוני להרחיב בעוד 2GB ומשיטוט באתר של סקיי ראיתי שהזכרון מהדגם היותר טוב הPK עולה אפילו פחות ותיזמוניו הם 4-4-4-12.

אני לא מבצע אוברקלוק .

1.האם אני חייב לרכוש זכרון באותם התזמונים כמו הזכרונות הקודמים ? במידה ולא האם "אהנה" מהתזמונים הטובים יותר של החדשים ??

2.האם 2GB נוספים מספיקים או שאתם ממליצים לרכוש 4GB נוספים?

3.האם אתם ממליצים בכלל לרכוש זכרונות של חברה אחרת ?

פורסם

1.לא חייב, אבל כשתוסיף את הזכרונות הזכרונות יעבדו בתזמון של הסט האיטי יותר (משמע 5-5-5-15)

2.אנשים היום נהנים גם מ2 ג'יגה..אתה משתמש בתוכנות שצורכות כמות גדולה (מאוד) של זכרון במקביל? תקנה עוד 4,במקרים אחרים 4 ג'יגה בכללי יספיק לך.

3.אני אישית משתמש הרבה זמן בG.SKILL -PK ומעבר להתעסקות מעט במתחים בלוח אם שלא אהבתי לעשות אני מרוצה מהם מאוד,ויש עליהם אחריות לכל החיים(ייתכן שגם בחברות אחרות אני לא מבין בזה כל כך)

אלה התשובות שלי,אני ממליץ לחכות לעוד דעות יותר מקצועיות.

פורסם
  • מחבר

אז לפי תגובתך עדיף לי לרכוש את הPK גם מכיוון שהם זולים יותר , וטובים יותר (למרות שלא אהנה מזה).

פורסם

לי אישית הייתה התלבטות ,גם לי זכרון מסוג PK של G.SKILL

ובהמלצת NIKE מהפורום החלטתי להזמין זכרונות זולים יותר של G.SKILL ,התוספת של המחיר פשוט לא שווה לטעמי.

הזכרונות שהזמנתי:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1386

ולשאלתך,כן אני אישית הייתי הולך על הPK.

פורסם
  • מחבר

הזכרון שהמלצת מסוג NT נראה דומה מאוד לNQ מבחינת היכולות וזול משמעותית , האם הוא יתאים לי ?

פורסם

ההבדלים בין הזכרונות השונים הם מאוד מינימליים.. כמובן בתוך קבוצת DDR2 (כל קבוצה לעצמה).

תזמונים יותר גבוהים, יותר נמוכים.. אין לזה אימפקט גדול או אפילו קטן על הביצועים, בכלל לא תרגיש בהבדלים.

בהחלט מחיר טוב לזכרונות בקישור שהביא yotamavi, ואני ממליץ שתלך עליהם. אני הייתי.

פורסם

המחיר של הזכרונות G.Skill NT האלה מאד זול יחסית למחיר של כל זכרון 2GB 800MHz אחר שנמכר פה בארץ. וזה חשוד...

זכרון קינגסטון CL6 מאפן עולה 175 שקל בKSP!

אולי זו השיטה הידועה של חנויות בזאפ לגרום לך להזמין את המוצר ואז לחזור אליך טלפונית עם המשפט "המוצר שהזמנת צפוי להכנס למלאי עוד חודש וחצי, תרצה להזמין את **** במקום בתוספת של **** שקל?"

פורסם

המחירים של הזכרונות לאחרונה יורדים וכרגע אני רואה שממשיכים לרדת

זיכרון 4GB שהיה הכי זול בזאפ עלה בשבוע שעבר 270ש"ח, עכשיו הוא עולה 257ש"ח.

(ודווקא זיכרון לא פשוט, מסדרת Vitesta של ADATA)

אז אני אישית לא מתפלא מהמחיר, ושוב לפותח הת'רד.. אין שום סיבה שלא לקחת את הזיכרון שבקישור הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

ושוב לפותח הת'רד.. אין שום סיבה שלא לקחת את הזיכרון שבקישור הנ"ל.

אני חושש שהם פחות טובים מהNQ שלי ולכן יגרמו להם לעבוד פחות טוב , בSKYPC יש את דגם הPK ב212 ש"ח , האם לא עדיף לרכוש אותם ?

פורסם

הם לא יגרמו להם לעבוד פחות טוב.

בכל מקרה כל זיכרון כמעט שתקנה יעשה את העבודה, לא יהיה שום הבדל.. אז אין טעם להשקיע יותר בזיכרון זהה. (אפילו אם אתה מגדל כסף על העצים)

במקסימום שבמקסימום תצטרך להגדיר בביוס הגדרה או שתיים, זה הכל. שזה דבר שעושים לפעמים אפילו אם משתמשים עם זיכרון מסוג אחד בלבד.

אבל הסיכויים הם שלא תצטרך להגדיר שום דבר.

;)

פורסם

שלום,

כרגע ברשותי 2GB זכרון של GSKILL , הזיכרון הוא מדגם NQ שתיזמוניו הם :5-5-5-15 - הזכרון נרכש בSKYPC

ברצוני להרחיב בעוד 2GB ומשיטוט באתר של סקיי ראיתי שהזכרון מהדגם היותר טוב הPK עולה אפילו פחות ותיזמוניו הם 4-4-4-12.

אני לא מבצע אוברקלוק .

1.האם אני חייב לרכוש זכרון באותם התזמונים כמו הזכרונות הקודמים ? במידה ולא האם "אהנה" מהתזמונים הטובים יותר של החדשים ??

2.האם 2GB נוספים מספיקים או שאתם ממליצים לרכוש 4GB נוספים?

3.האם אתם ממליצים בכלל לרכוש זכרונות של חברה אחרת ?

דרך אגב, ניסיתי את שני הזכרונות הנ"ל על המחשב שלי (2X2GB)והרצתי בנצ'מרקים סינטטים ולהפתעתי הרבה הציון המשוקלל של ה CL5 היה גבוה במקצת מזה של ה CL4 (בחלק מהמבחנים אחד היה יותר גבוה ובאחרים- השני)

פורסם

פותח האשכול-במידה ואתה רוצה תוספת זכרון נטו אל תשקיע,לא בזכרונות בעלי CAS גבוה יותר ולא בזכרונות בעלתי תדר שעון מהיר יותר.

אם אתה רוצה בוסט קטן לביצועים,אני ממליץ לבדוק את יציבות הזכרונות בCAS נמוך יותר בתדר STOCK,אם בדיקות כמו MEMTEST לא נכשלות והמחשב יציב קח זכרונות בעלי CAS נמוך יותר,כמובן שיש מקרים ויש מקרים אבל אישית אני נהנה מהביצועים יותר כאשר הCAS נמוך יותר ולאו דווקא מתי שהתדרים גבוהים יותר.

פורסם

להוריד תזמונים לא מועיל בביצועים, אפילו לא מעט. אז למה שלהוריד רק את CAS ישפר משהו?

פורסם

לא מדויק.

דבר ראשון,תחילת הכוונה לCAS היא לתזמונים עצמם,מן קיצור שאני עושה,את האמת לרוב אני רושם CAS במקום פשוט לרשום CL,אני יוצא מהפואנטה..

בכל מקרה,יש הרבה מאוד מחלוקות בנושא הזה,אם זה לכאן או לכאן.

בחלק מהם אומרים שתדר שעון גבוה יותר עם תזמונים גבוהים יותר עדיף על תדר נמוך יותר עם תזמונים נמוכים יותר,והחלק השני אומרים ההפך,כמובן שיש עוד חלקים שאומרים שתדרים גבוהים יותר שווים ל0 בביצועים והם רק עוד ממצע נישא בתהליך הOC.

אני תומך בגרסה שתזמונים נמוכים יותר עדיפים על קלוקים גבוהים יותר,יכול להיות שאני טועה-על אחד והדעות/טעויות שלו.

עכשיו להסבר-

כל עניין הביצועים ב"Lower latency vs higher clocks" מסתובב גם סביב המעבדים שמתשתמשים בהם,AMD מהסדרות החדשות משתמשות בבקר זכרון מובנה וINTEL מהסדרות החדשות (פרט לI7) שמתמשות בNB.

אם יש שני אפשרויות והם:

800 MHz, 4-4-4-12 או 1066MHz, 5-5-5-18,במקרה כזה ההבדל בין התזמונים לא גבוה במיוחד,לכן זכרונות ה1066Mhz יהיהו עדיפים,והנה מגיע ה"אבל" הגדול,אבל אם מפעילים את הcommand rate ב1T (בזכרונות ה800mhz) פה כבר העניין משתנה,ופה גם יש מחלוקות לכאן ולכאן,אני אישית כמו שאמרתי תומך בזה שתזמונים נמוכים יותר עדיפים על MHZ גבוה יותר,ככה או ככה יש ויש מקרים.

בוא נקח לדוגמה את הDDR3 למיניהם,מגיעים בקלוקים גבוהים מאוד ובתזמונים גבוהים מאוד אבל הביצועים בהתאם,אני לא צריך להעמיק בנושא שאתה בטח כבר יודע והוא מובן מאליו.

אשמח לשמוע טענה אחרת כמובן,לא אמרתי שאני כל יודע.

פורסם

כפי שאמרתי לך בדיון אחר, אתה מוזמן לקרוא בFAQ זכרונות. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים