פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים שלום שמי אביב אני רציתי לשאול משהו בקשר לאיך אני יכול לראות סרטי DVD בפלסטישיין 2 ?אוקיי אני קניתי את הפלסטישיין בתאילנד לפני כ 4 שנים ויש לי את הדק עכשיו מתי שאני שם דיסק DVD צרוב עם סרט זה מראה לי שאין כלום בסוני אבל אז יש לי שתי אפשרויות BROWSER ו SYSTEM CONFIGURATION ולמטה יש לי אפשרות VERSION לחצי על VERSION והיו לי כמה אפשריות שאני יכול לבחור בהם יש לי לבחור רק אותם והם: PLAYSTATION DRIVER ו CONSOLE ואלו רק האפשרויות שיש לי. הטלוויזיה שיש לי זה מחברת JVC אינץ' 21 בבקשה אם אתם יודעים מה צריך לעשות טענו לי בהקדם האפשרי בתודה אביב אם אפשר תתקשרו אליי 0525413288 אני מודה לכם אם תעזרו לי .
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים הPS2 נעול איזורית לסרטיי DVD.כלומר א. אתה צריך לבדוק איזה איזור הPS2 שלך (ZONE 1 - ארה"ב , ZONE 2 - אירופה , ZONE 3 יפן)ב. הPS2 לא קורה DVDים צרובים אלא אם כן עשית בו שינוי כלשהו ואם כן , אנחנו די לא הכתובת.ליביו
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים הפס2 לא צריך איזה תוסף שקורא DVD או משהו? אני זוכר במעורפל שהיה משהו כזה אתב כנראה מתכוון לתוסף לPS1 שנתן לנגן סירטי VCD היה פעם דבר כזה בPS2 הוא נותן לנגן סירטי DVD מהאזור שלו אבל כמובן בלי DIVX או דברים בסגנון היום נגנים ב200 שקל יותר טובים מימנו
פורסם 2008 בדצמבר 917 שנים מחבר אז איך אני יכול לבדוק איזה ZONE אני? אם אתה יכול תגיד לי בבקשה !מישהו אמר לי שצריך להתקין איזה דיסק או משהו כזה כדי להוסיף את זה בPS2 תענו לי מהר בתודה אביב.
פורסם 2008 בדצמבר 1017 שנים אם אתה קונה ומשתמש במשחקים מהארץ - אז יש לך PS2 אירופאי ואז סרטים שבZONE 2 אמורים לפעול לך.ליביו
פורסם 2008 בדצמבר 1017 שנים רשמת שקנית אותו בתאילנד ולכן הוא כנראה ZONE 3http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_codesדי בעייתי למצוא סרטים בזון הזה בארץ...
פורסם 2008 בדצמבר 1017 שנים אתה יכול להתקין צ'יפ בPS2 שפותח אותו לכל האיזורים.(צ'יפ למטרת פתיחה לכל האיזורים הוא חוקי ב100%, כמובן במידה שאתה מריץ עליו רק סרטים חוקיים ולא צרובים)
פורסם 2008 בדצמבר 1017 שנים אם אתה קונה ומשתמש במשחקים מהארץ - אז יש לך PS2 אירופאי ואז סרטים שבZONE 2 אמורים לפעול לך.ליביוכן אבל אם הוא רק "משיג" משחקים היום בPS2 זה בדרך כלל פתוח לכל האזורים ככה שהוא לא יכול לדעת לפי זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.