עבור לתוכן

יש לי בעיה עם פלסטישיין 2

Featured Replies

פורסם

שלום שמי אביב אני רציתי לשאול משהו בקשר לאיך אני יכול לראות סרטי DVD בפלסטישיין 2 ?

אוקיי אני קניתי את הפלסטישיין בתאילנד לפני כ 4 שנים ויש לי את הדק עכשיו מתי שאני שם דיסק DVD צרוב עם סרט זה מראה לי שאין כלום בסוני

אבל אז יש לי שתי אפשרויות BROWSER ו SYSTEM CONFIGURATION ולמטה יש לי אפשרות VERSION לחצי על VERSION והיו לי כמה אפשריות שאני יכול לבחור בהם יש לי לבחור רק אותם והם: PLAYSTATION DRIVER ו CONSOLE ואלו רק האפשרויות שיש לי. הטלוויזיה שיש לי זה מחברת JVC אינץ' 21 בבקשה אם אתם יודעים מה צריך לעשות טענו לי בהקדם האפשרי בתודה אביב אם אפשר תתקשרו אליי 0525413288 אני מודה לכם אם תעזרו לי .

פורסם

הPS2 נעול איזורית לסרטיי DVD.

כלומר א. אתה צריך לבדוק איזה איזור הPS2 שלך (ZONE 1 - ארה"ב , ZONE 2 - אירופה , ZONE 3 יפן)

ב. הPS2 לא קורה DVDים צרובים אלא אם כן עשית בו שינוי כלשהו ואם כן , אנחנו די לא הכתובת.

ליביו

פורסם

הפס2 לא צריך איזה תוסף שקורא DVD או משהו? אני זוכר במעורפל שהיה משהו כזה

פורסם

לא ,

בוודאות.

מה שכן , הוא לא נגן DVD מוצלח במיוחד.

ליביו

פורסם

הפס2 לא צריך איזה תוסף שקורא DVD או משהו? אני זוכר במעורפל שהיה משהו כזה

אתב כנראה מתכוון לתוסף לPS1 שנתן לנגן סירטי VCD

היה פעם דבר כזה

בPS2 הוא נותן לנגן סירטי DVD מהאזור שלו

אבל כמובן בלי DIVX או דברים בסגנון

היום נגנים ב200 שקל יותר טובים מימנו

פורסם
  • מחבר

אז איך אני יכול לבדוק איזה ZONE אני? אם אתה יכול תגיד לי בבקשה !

מישהו אמר לי שצריך להתקין איזה דיסק או משהו כזה כדי להוסיף את זה בPS2 תענו לי מהר בתודה אביב.

פורסם

אם אתה קונה ומשתמש במשחקים מהארץ - אז יש לך PS2 אירופאי ואז סרטים שבZONE 2 אמורים לפעול לך.

ליביו

פורסם

רשמת שקנית אותו בתאילנד ולכן הוא כנראה ZONE 3

http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_codes

די בעייתי למצוא סרטים בזון הזה בארץ...

פורסם

אתה יכול להתקין צ'יפ בPS2 שפותח אותו לכל האיזורים.

(צ'יפ למטרת פתיחה לכל האיזורים הוא חוקי ב100%, כמובן במידה שאתה מריץ עליו רק סרטים חוקיים ולא צרובים)

פורסם

אם אתה קונה ומשתמש במשחקים מהארץ - אז יש לך PS2 אירופאי ואז סרטים שבZONE 2 אמורים לפעול לך.

ליביו

כן אבל אם הוא רק "משיג" משחקים היום בPS2 זה בדרך כלל פתוח לכל האזורים

ככה שהוא לא יכול לדעת לפי זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים