עבור לתוכן

אז מה דעתכם על "יוזמת השלום הערבית"

Featured Replies

פורסם

הקמפיין עלה לאחרונה באינטרנט

כ"מה שהג'יאהד האיסלמי לא רצה שתראו"

57 מדינות ערביות ואיסלמיאות מציעות שלום מלא לישראל

http://212.199.222.97/minisite/temp/minisite.html

אני חושב שזה בלתי ניתן לביצוע, דבר ראשון הערבים שבעזה / לבנון (לוחמי החיזבאללה ) לא ירצו בזה, וזה חלק מהתנאים שם

ובטח שאני כיהודי לא רוצה בכך.

אבל הפתיעה אותי כל כך ה"תארים" שמופיעים העצומה

כל האנשים שחתמו שם, לכו תידעו אם זה אמיתי אבל זה אנשים מכל המקומות , רופאים, מרצים , לוחמים ביחידות מיוחדות וכ'ו

קיצר מה אתם חושבים ?

פורסם

עוד דרך של השמאל הקיצוני לסחוף כמה חסרי מוח

כנס לסעיפי המסמך ותבין לאיזה סכנה הדבר עלול להכניס את מדינת ישראל

קשה לי מאוד לתאר חיים עם ערבים שנדיר היום שאנחנו נכנסים בכלל לישובים ערבים ישראלים מהפחד

פורסם

מבלי לעיין אפילו - זה מיסמך שבספו מצוייה מדינת ישראל כמדינה דו לאומית שלא בהסכם .

פורסם

אני מוכן לשלום.. אבל בתנאי שלא יחתכו לי את הגרון כשאלך לישון.

פורסם

השאלה מה יעשו עם הפליטים ??

אתה מתאר לעצמך מצב שיש 2 מיליון אזרחים ערבים בישראל בעלי זכות הצבעה ? ---->שלטון ערבי בישראל ----->אסון ליהודים ...

הפתרון היחיד הוא שיוותרו על הפליטים , בשביל מה אנחנו נותנים להם את השטחים ? בשביל שיבואו לגור בתל אביב ? שילכו לשכם ויעזבו אותנו בשקט !!!

פורסם

הדעה שלי על יוזמת "השלום" הערבית זהה לדעה שלי על יוזמת "המקלחות" של גרמניה ב-1945.

פורסם

יוזמת "השלום" מטרתה לדחוף לכאן עוד כמה מליונים של ערבים

אחרי שהם יכנסו אנחנו נצא

פורסם

תקראו את הסעיפים.

-נסיגה מרמת הגולן

-זכות שיבה לפליטים

-חלוקת ירושלים

-פינוי כל ההתנחלויות

מה נראה להם? האיסלם היא דת קיצונית ואלימה שמטרתה היא לאסלם כל עציץ. ואם לא אז בכוח.(אולי יש אנשים לא קיצוניים, אבל הדת עצמה אלימה).

לעולם לא יהיה שלום עם מוסלמים כי הם לא חיים בתרבות שלנו. מלבד זאת ההצעה הזאת תקפה ע"י מיעוט שמאל קיצוני. הרוב המוסלמי מציע לנו ללכת לשחות בים עם משקולות.

חוץ מזה כל סעיפי הנוסח, הם להחזיר את מה שכבשנו. שילכו לחפש מי ינענע. בעיה שלהם שהם נלחמים כמו זונות ולא יכולים להגן על השטחים שלהם. החזק שולט, במקרה הזה אלה אנחנו.

לי יש הסכם אחר: להעיף את כל המוסלמים מהמדינה, לפנות את כל ההתנחלויות, כדי שיהיה ברור:פה מדינת ישראל, פה פלסטין, בלי החזרת שום שטח ובלי כלום.

פורסם

אם אתה תפנה את כל ההתנחלויות אתה תגיע למצב שבו יש טילים על פתח תקווה שלא נדבר על כך שאתה מוסיף הרבה מובטלים למשק. נכון לאמצע שנה שעברה מעל לשלושים אחוז מתושבי גוש קטיף נותרו מחוסרי עבודה. אם ניטב את אותו אחוז במקרה שלנו נגיע ל87000 מובטלים(יותר מאחוז שלם מהאוכלוסייה הכללית) וזה לאחר 3 שנים!!

פורסם

התנחלות תמורת התנחלות קרי

רוצה לפנות את יהודים מיהודה תפנה ערבים מישראל

לא יודע משהו בסגנון שפרעם תמורת אריאל או אני יודע המשולש תמורת השומרון דברים כאלו ( צר לי על הבורות הגאוגרפית - אבל העיקרון זה זה )

מלבד זאת אסור לפנות שום ישוב יהודי תמורת שום דבר , רוצים לקבוע גבולות ? יהודים ירצו להגר - שיהגרו לא שישארו אזרחים של הפלסטנים , אם העמים לא יכולים לסבול מיעוט של אזרחים זה אצל זה - איך יסבלו מדינה שלמה לצידם ???

כמו שאסור לפנות ערבים - אסור לפנות יהודים .

הויכוח הוא בין כך על שיטחי גביית מיסים .

פורסם

התאבדות לאומית :screwy:

אין לי כח להתחיל להסביר למה. מה שכבר כתבו זה רק קצה הקרחון אבל מספיק בהחלט.

על החומוס בדמשק נוותר בינתיים.

פורסם

התנחלות תמורת התנחלות קרי

רוצה לפנות את יהודים מיהודה תפנה ערבים מישראל

לא יודע משהו בסגנון שפרעם תמורת אריאל או אני יודע המשולש תמורת השומרון דברים כאלו ( צר לי על הבורות הגאוגרפית - אבל העיקרון זה זה )

אני לא מכיר שטח שבשליטתנו(שניתן להקים בו יישוב נורמלי) כיום שאתה יכול להעביר לערבי ארץ ישראל מבלי שיגרום לסכנה ביטחונית (תנסה להזכר במלחמת העצמאות)

פורסם

ההעברה תתבצע אל הרשות הפלסטינית

אנשים בלבד

כמו גוש קטיף רק הפעם גם של אחינו הערבים

פורסם

פינוי רמת הגולן שווה לפינוי סיני.

נתנו שטח הגדול פי 3 משטחה של ישראל כיום שיש בו מצבורי גז ונפט.

ומה קיבלנו? חתיכת נייר. שהיום לא שווה כלום. המצרים עוזרים לחמאס להבריח נשק כאילו כלום.

נתנו את כל רצועת עזה שהייתה שבליטה מתונה יחסית להיום. ומה קיבלנו ?קאסמים.

מה ששלנו שישאר שלנו אלא אם כן יש להם משהו אחר להציע, דהיינו חילופי שטחים או חילפוי אוכלוסיות שזה יהיה צעד מבורך.

נייר שהכותרת שלו היא "הסכם שלום" שווה לתחת, כמו בכל עסקה צריך ערבונות.

פורסם

קשה מאוד להשוות בין רמת הגולן לבין סיני

כמו כן קשה להסכים להנחה שלך שהמיצרים "עוזרים" לחמאס . ( צריך להגדיר מי המיצרים ומהיא העזרה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים