פורסם 2003 ביוני 2922 שנים אהלן חברה אז ככה יש לי הרדדסיק 4 גיגה שישמש למטרת מודינג של חלון .....אבל לפני שאני עושה עליו תמוד אני רוצה שבמקום שיהיו לי שתי מחיצות למשל :\E ו :\G שיהיה לי רק אייך אני עושה את זה ?
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר אז זהו שלא הוא לא ימות אני הולך לפתוח אותו במקום סטרילי.ודיברתי עם המומחה לחלונות בהרדדסיק אבנר וזה אפשרי לעשות את זה בהרדדסיקים הישנים שמסתובבים לאט יותר מהחדשים וכך הסיכון קטן יותר וחוץ מזה אולי אני אחליט שלא לעשות עליו את זה כי מביאים לי עוד 2 ואת זה אני אשמור בכל מקרה לא ענית לשאלה שלי ..
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר אני מתכוון שאני מחבר תהרדדסיק למחשב המחשב מקבל אותו אבל נגיד הוא 4 גיגההמחשב מקבל אותו אוטומטית ב 2 כוננים של 2 אייך אני מאחד אותם ל 4
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר סבבה תודה אני מוריד תתוכנה עכשיו ה fdisk לא עובדת אולי השנייה תעבוד אני מקווה אני אצליח להסתדר
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים בFDISK אתה אמור להשתמש בדוס דרך תקליטון אתחול.בפרטישן מג'יק, אם הורדת את גרסת ההדגמה היא לא עושה שום פעולות אמיתיות, רק הדגמות
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים כנס ללוח הבקרה, יש שם בכלים ניהוליים או איך שקוראים לזה בעברית שליטה על כל המחיצות במחשב.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר חשבתי שזה שם אוקיי עכשיו נכנסתי לניהול של ההרדדסיקים מופיע לי שם ההרדיסקים שלי עם כל מיני אפשרויות מה אני עושה שם?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר אוקיי אמרתי שאני שם ונמצא שם ... וניסיתי לעשות שזה יהיה אחד עכשיו קרה שבטעות מחקתי את כונן e ונשאר רק g חצי מגודל ההרדדסיק אייך אני מחזיר תמקום של ההוא ומאחד אותם ??? הנה תמונה:http://photos.walla.co.il/carter2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.