עבור לתוכן

שאלה לגבי חיבורים במסכי מחשב + המלצה למסך 22 בתקציב 1K

Featured Replies

פורסם

שלום..

לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש

הכרטיס מסך שלי הוא HD4870 והוא מחובר למסך CRT 17 ישן מאוד אפילו לא שטוח.

עכשיו השאלה הראשונה שלי אם יש הבדלים בחיבורים שאני מחבר את הכרטיס למסך (זאת אומרת אם אני ישתמש במתאם DVI לVGA רגיל או מתאם HDMI אני ירגיש הבדל בגרפיקה ובמשחקים על אותו המסך?)

השאלה השניה שלי היא איזה מסך אתם ממליצים לי בתקציב של 1000 ש"ח אני מתלבט בין 22 ל20.

פורסם

כיוון שהמסך שלך מקבל רק חיבור אנלוגי, לא משנה דרך איזו יציאה בכרטיס תוציא לו את הוידאו, ואילו מתאמים תשים בדרך, לא תקבל איכות יותר טובה מחיבור VGA-VGA רגיל.

לגבי המלצות, ראשית - תכניס את התקציב והדרישות שלך בכותרת. שנית, יש סטיקי מסכי 22" מומלצים שמתעדכן מפעם לפעם. שלישית, אין שום טעם ללכת על מסך 20" רחב, כשמסך 22" רחב נותן לך אותה רזולוציה, אותן תכונות, בקצת יותר גודל וכמעט אותו מחיר.

פורסם
  • מחבר

כיוון שהמסך שלך מקבל רק חיבור אנלוגי, לא משנה דרך איזו יציאה בכרטיס תוציא לו את הוידאו, ואילו מתאמים תשים בדרך, לא תקבל איכות יותר טובה מחיבור VGA-VGA רגיל.

לגבי המלצות, ראשית - תכניס את התקציב והדרישות שלך בכותרת. שנית, יש סטיקי מסכי 22" מומלצים שמתעדכן מפעם לפעם. שלישית, אין שום טעם ללכת על מסך 20" רחב, כשמסך 22" רחב נותן לך אותה רזולוציה, אותן תכונות, בקצת יותר גודל וכמעט אותו מחיר.

דבר ראשון תודה על התשובה, דבר שני נאמר לי(לא מבעל אינטרס) שמסך 22 הוא לא 22 פיקטיבי, פיזית 22 נחשב ל20 עם תוספת פלסטיקה שפשות מותחים את המסך ו20 נותן תמורה יותר גדולה באותם רזולוציות, האם זה נכון?

התקציב שלי למסך הוא 1000 ש"ח + חריגה קטנה רק אם זה ממש משתלם.

פורסם

מסך 22 הוא לא 22 פיקטיבי, פיזית 22 נחשב ל20 עם תוספת פלסטיקה שפשות מותחים את המסך ו20 נותן תמורה יותר גדולה באותם רזולוציות, האם זה נכון?

:screwy: :screwy: :screwy:

מקווה שזה עונה לך על השאלה.

פורסם

דבר ראשון תודה על התשובה, דבר שני נאמר לי(לא מבעל אינטרס) שמסך 22 הוא לא 22 פיקטיבי, פיזית 22 נחשב ל20 עם תוספת פלסטיקה שפשות מותחים את המסך ו20 נותן תמורה יותר גדולה באותם רזולוציות, האם זה נכון?

wow, who the hell told you that?

i agree with visual_boy

no offense (to the guy who told you this), but this is one of the stupidest things I've heard regarding monitors lately

i have a friend that got a samsung 2253 for 950 nis including shipment from olsale

and also, ksp offer a very nice chi-mei lcd monitor for 840 nis

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים