פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים שלום, מצטער מראש אם זה לא המקום הנכון לשאול.רציתי לשאול, קניתי עכשיו חשבון פרימיום לחצי שנה בראפשירד במטרה להוריד ללא הגבלה ובמהירות מקסימלית.רציתי לדעת, האם אין שום הגבלה בכמות שאני יוריד\מוריד?וכמו כן מה הקטע של הנקודות עוד לא הבנתי את הנושא הזה, בתודה .
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מחבר השאלה שלי (שלא מופיעה שמה)היא האם אין שום הגבלה בכמות שאני יוריד\מוריד?
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים בעמוד שבו אתה קונה חשבון מופיעה לך טבלה שבה הכול כתובhttp://rapidshare.com/premium.html80 ג'יגה לחודש
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים מחבר אז אני יכול להוריד 80 GB ואחרי זה אני צריך לחכות לחודש הבא כדי להוריד שוב?
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים אני לא מבין למה אנשים צריכים פרמיום לרפידשייר..מה כבר אפשר להוריד משם? ועוד 80 גיגה בחודש
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים ממש לא חסר מה להוריד..לפעמים ה10 ג'יגה שאני מקבל ביום(קניתי מנוי לפני שהם שינו תמדיניות) לא מספיקים לי
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים ממש לא חסר מה להוריד..לפעמים ה10 ג'יגה שאני מקבל ביום(קניתי מנוי לפני שהם שינו תמדיניות) לא מספיקים ליבדיוק.איזה 2-4 משחקים, 10-20 סרטים, קצת פורנו, לפחות 40 פרקים של סדרות ועוד כל מיני שטויות כל חודש בכיף יכולים להצטבר לכמה עשרות רבות של ג'יגות.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר למה לדוגמא באתר NETLOAD שזה גם אתר יחסית מפורסם,לא עושים שום הגבלה. שילמתי שמה ואני יכול להוריד משמה בלי שום הגבלה?האם ל rapidshare מותר להגביל משתמשים ?אם אני לא טועה המטרה אמורה להיות למשוך את הלקוח שישלים ובתמורה הוא יוריד ללא הגבלת נפח או זמן.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים למה לדוגמא באתר NETLOAD שזה גם אתר יחסית מפורסם,לא עושים שום הגבלה. שילמתי שמה ואני יכול להוריד משמה בלי שום הגבלה?האם ל rapidshare מותר להגביל משתמשים ?אם אני לא טועה המטרה אמורה להיות למשוך את הלקוח שישלים ובתמורה הוא יוריד ללא הגבלת נפח או זמן.כי NetLoad הרבה יותר קטנים ויש להם הרבה פחות תוכן.סה"כ לא מגבילים אותך בצורה מוגזמת, רק כדי למנוע ניצול או הפסדים כספיים.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר זה לא שלא מתאים לי tgolinאחרי הכל קניתי , אבל לצערי לא טרחתי לקרוא את האותיות הקטנות.נקווה שהם יחזירו את זה כמו שהיה לפחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.