פורסם 2003 ביוני 2922 שנים יש לי DVD-ROM של LGהדגם המדוייק שלו זה LG DVD-ROM DRD8080Bעכשיו..הוינדווס (XP) מזהה אותו כ DVD והכל טוברק שיש פעמים שהוא קורא דיסקיםורוב הזמן הוא לא קורא בכלללא רק דיסקים של DVD אלא כל הסוגים גם רגיליםחשבתי אוליי פלאש לביוס שלו או איזה עדכון יעזור לולמישהו יש רעיון איך לעשות את זה או מה הבעיה ואיך לפתור אותה ???
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים ראשית נסה לנקות את העינית של הכונן עם תקליטור ניקוי עם זה עדיין לא פותר את הבעיה אז יתכן מאוד והכנון שלך תקול עם יש לך עדיין אחריות עליו גש להחליפו אם אין לך אז זה די אבוד עידכון לכשוחא לא ממש יעזור לך פה.
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר לנקות זה דיי בעיהכי הדיסק ניקוי שיש לי יש לו טראק מוזיקה שמגיע לפני הניקויואם הDVD-ROM לא קורא דיסקיםאי אפשר לנקות..
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים יש לי עוד 2 דרכים שאני מכיר לנקות את העינית1.לפתוח את דלת הכונן ואם תרסיס של לחץ אוויר לנקות את תכולת הכונן.2.רק אם אין לך אחריות!!!לפתוח את הכונן ולמצוא את העיינית ולנקות אותו עם אלוכוהל או חומר שמנקים איתו משקפיים .אם יש אחריות תחזיר!
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר אם הייתה אחריות לא הייתי מעלה את השאלה בכלל... :-Xנראה ננסה משהו כבר....תודה בכ"ז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.