עבור לתוכן

מפגש פורום צילום

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על הרעיון להיפגש כולם להחליף חוויות לצלם אחד את השני (וגם אם זה יוצא לפועל צריך מקום שנוכל לצלם המון תמונות חחחחח) :yelclap:

פורסם

אני ידבר הכי דוגרי שאפשר. הרעיון לא טוב מכמה סיבות

הפרשי גילאים

הפרשי רמה (לא בא להעליב פה אף אחד, קחו את זה בפרופורציה :))

הפרשי רמת ציוד

הרעיון עצמו לא מגובש מספיק. לא עושים סתם ככה מפגש פורום. צריך מטרה. זה לא פורום חומרה או גאדג'טים שכל אחד יכול להביא כל מיני שטויות או חידושים טכנולוגיים. במפגש צילום צריך בדרך כלל מקום שבו אפשר באמת לצלם. ממה שראיתי עד כה בפורום הזה, אין פה מספיק אנשים ברמה גבוהה (ואני לא מחשיב את עצמי לצלם ברמה גבוהה) שיכולים לארגן מפגש כזה, שהוא סוג של סיור או טיול צילום. חוץ מזה אני לא חושב שיש פה יותר מידי אנשים שמכירים אחד את השני מעבר לניק שלו בפורום. בשילוב עם הפרשי גילאים זה יצור המון ניתוקים בין האנשים. בעיה נוספת בגיל היא שלא לכולם פה יש יכולת הגעה עצמית למפגש (יהיה איפה שיהיה). והמפגש לא יכלול מספיק אנשים מכל הארץ כדי שבאמת נוכל להתארגן על טרמפים

אם באמת רוצים להתחיל ולגבש את הפורום אז אפשר להתחיל בדיון עם פרטים אישיים של כל אחד, מה הציוד שיש לו, מה הוא אוהב לצלם וכו') ומשם אפשר להתקדם הלאה

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני יתחיל

שם:ליאור קרייזלר (לא אין קרבה לחברת המכוניות )

הציוד שיש לי זה קנון 400די+עדשת קיט 18-55

אוהב לצלם : כל דבר לא משנה מה (נופים , בנות , כל דבר שיכול להיות מעניין וברגע הנכון ובתזמון הנכון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים