עבור לתוכן

מפרט למחשב עד 5500 שקל

Featured Replies

פורסם

כן כן כבר לפני כמה חודשים פתחתי דיון כזה אבל הוא לא עזר וגם עכשיו הוא לא יעזור כי אין לי מספיק כסף! :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

אני רוצה מחשב מבוסס amd או intel לא ממש חשוב שיתאים לאובר קלוק בינוני-רצחני

כרטיס מסך אני חושב שאני ילך על radeon 9800 או על אחד ה geforce fx

זיכרון 512 ddr

בלי hard disk, בלי מסך ובלי כרטיס קול

(לוח עם עם sata כי מתוכננת רכישה עתידנית)

פורסם

CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 345.88 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 679.9 ] 1

Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory [ ¤ 864.52 ] 1

Video Cards : Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2489.87 ] 1

Cases : Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case + Window (P/S not included) [ ¤ 684.47 ] 1

Power Supplies : HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply [ ¤ 369.25 ] 1

Subtotal : ¤ 5433.89

אם הכסף שנישאר תקנה SK7 (שכרגע לא נמצא במלאי) ועוד SF2 שיקררו לך את המעבד.

פורסם
  • מחבר

נראה טוב אתה יכול טיפה לעבור את המחיר ומעבד קצת יותר חזק .. (אפשר גם מפרט דוגמה מבוסס אינטל)

וגם לוח אם אחר לא יודע של מי אבל לא של abit היו לי שתי מחשבים עד היום עם abit הם פשוט היו דפוקים אחד נשרף אחד ללפעמים עבד ולפעמים לא בקיצרו סיפור ארוך

No Abit

פורסם

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1130.86 ] 1

Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 723.38 ] 1

Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3500 Ultra Platinum Memory [ ¤ 427.43 ] 2

Video Cards : Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2489.87 ] 1

Cases : Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ 362.32 ] 1

Power Supplies : HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply [ ¤ 369.25 ] 1

Subtotal : ¤ 5930.53

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא מוותר על המארז... ואתה יכול להציג משהו עם לוח של איפוקס חוץ מזה נראה טוב

פורסם

אל תשגע אותי תיהיה יותר ספציפי בבקשה וכך יהיה לי יותר קל להבין אותך, ועכשייו שאלת "ואתה יכול להציג משהו עם לוח של איפוקס" לאיזה מפרט אתה מתכוון?

פורסם

לשם מה R9800P? הפרש הביצועים שבינו לבין הR9700P הוא כ"כ קטן. אני לא הייתי משלם 600ש"ח לשם הדבר, גם אם התקציב שלי היה לא מוגבל. באמת. תאמין לי שתמצא כיצד להשקיע בצורה חכמה יותר את אותם 2000ש"ח. למשל, קירור, זיכרון ורכיבים אחרים, בהתאם למידת הצורך, כמובן. וגם, 475Watt הם מאוד מיותרים ובמיוחד כאשר הם דורשים תוספת של כ200ש"ח מאז 300-370Watt. ה300AR-T יספיק לו בהחלט ואין כל טעם במעבר לכך.

אחרון חביב, הזיכרון. אני חושב שיש מקום בבחירת חבילת שני המודולים הזהים אשר מבית GeIL (ספציפי וזהה למה שבחרת). ומלבד כך, המארז שחור.

פורסם

וגם, 475Watt הם מאוד מיותרים ובמיוחד כאשר הם דורשים תוספת של כ200ש"ח מאז 300-370Watt. ה300AR-T יספיק לו בהחלט ואין כל טעם במעבר לכך.

אם אני לא טועה הספק הנ"ל הוא בעל 400W ולא 475W.

פורסם
  • מחבר

1אני רוצה 475 וואט כיוון שבעתיד אני הול להוסיף לו המון דברים מודינג וכולי אבל ספק זה דבר שאפשר להחליף אז בינתיים זה לא סיפור גדול מה שהתכוונתי של איפוקקס לא הגדרתי את עצמי נכון

אם אתם יכולים לתת לי מקום עם השוואה אומשהו שמשווה בין לוחות אם של חברות שונות

2.בקשר לזיכרונות המחשב הזה הולך להריץ דברים כבדים (מאוד) והרבה עיצוב גרפי אז אני צריך זיכרון איכותי

3.בקשר לכרטיס מסך אתם יכולים לתת לי רשימה עם הדגמים של geforce FX ומחיריהם?

פורסם
  • מחבר

טוב אתם לא ממש עוזרים לי :( רשמתי כמה הערוץ בהודעה האחרונה

פורסם

רוב שאלותייך לא צריכות להשאל בפורום הזה אנה פנה לפורום המתאים ותשאל שם.

ובכל המפרטים יש זכרונות איכותייםTM.

פורסם

ראה הוזהרת. הקפצת את הת'רד והדבר בפירוש אסור. בפעם הבאה שזה יקרה, הת'רד שלך ימחק בלא מחשבה שניה.

1אני רוצה 475 וואט כיוון שבעתיד אני הול להוסיף לו המון דברים מודינג וכולי אבל ספק זה דבר שאפשר להחליף אז בינתיים זה לא סיפור גדול מה שהתכוונתי של איפוקקס לא הגדרתי את עצמי נכון

אם אתם יכולים לתת לי מקום עם השוואה אומשהו שמשווה בין לוחות אם של חברות שונות

2.בקשר לזיכרונות המחשב הזה הולך להריץ דברים כבדים (מאוד) והרבה עיצוב גרפי אז אני צריך זיכרון איכותי

3.בקשר לכרטיס מסך אתם יכולים לתת לי רשימה עם הדגמים של geforce FX ומחיריהם?

1. גם זאת אינה סיבה לרכוש ספק-כח שכזה, אבל אם אתה חושב שיתווספו כ"כ הרבה צורכי כח, אז שיהיה.

2. קיבלת זיכרון איכותי. עם המעבר לR9700P תוכל להשקיע חיסכון גדול במעבר לשני מודולים של 512MB.

3. כ"כ מיותר. היחיד שטוב מהR9700P בעת שהפילטרים מופעלים הוא ה5900U, והוא כלל אינו משתלם.

פורסם
  • מחבר

1.סליחה על ההקפצה

2.כן ראיתי את המחיר של ה5900u וחטפתי שב"ץ מוחי

3.אתם יכולים להציג לי מפרט לפי הנתונים שנייק רשם

?

by the way מה ההבדל בין r9700 לבין 9800 ?

פורסם

לפני שאני משווה, קח בחשבון שלא משנה מה אני אומר, אתה כלל לא תראה הפרש בביצועים (לא, לא תבדיל בין 230FPS ל260FPS, כפי שבטח כבר הנחת).

בעיקרון, הפרש הביצועים נע בין 2FPS לכ30FPS. הפרש הביצועים הוא מאוד דל ברוב המשחקים ובמיוחד כשהפילטרים אינם מופעלים (4FPS בUT2K3 ו-1FPS בCM4) (כמובן, ברזולוציות ממוצעות עם התאמת מערכת טובה ודרייברים נורמאליים). במשחקים שכמו UT2K3 כשהפילטרים מופעלים בצורה מאקסימלית, רק אז נראה שקיים הבדל קריטי יותר (10-25FPS), אבל גם אז אנו לא באמת רואים זאת, אם כי רק במספרים, בתוכנות בנצ'אמרקים.

בקשר למפרט.. אתה מוזמן לחזור ולקרוא שוב את הנתונים שהצעתי ואת מפרט המקור ולהכין בעצמך מפרט שנבדוק לאחר מכן. אל תהיה עצלן.

פורסם
  • מחבר

חח צודק אני לא יהיה עצלןאבל מאיפה אתם משיגים את המחירים אתם רוצים להגיד לי שאתם עוברים חנות חנות ומשווים מחירים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים