פורסם 2003 ביוני 2922 שנים לצערי, שלחתי את הכרטיס שלי לתיקון, והתקנתי את הכרטיס היחיד שלי ATI RAGE PRO, הורדתי דרייבר ל win98 w82560en.exe ואני מנסה לעשות 16 bit כי האיקונים ניראים גרוע, כמו ב 16 צביעים, ולא משנה מה אני שם, 32 24 16 זה אותו דבר. איפה אפשר להשיג דריבר נורמלי לכרטיס שכזה הכרטיס יחזור עוד הרבה זמן
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים תקרא בדיוק מה רשום על הליבה הגראפית ותדאג שזה באמת מה שאתה חושב שזיש:Rage IIRage IIcRage ProRage 128לכל אחד דרייבר שונה, אתה חייב בדיוק את הנכון
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר תודה רבה! אני אנסה, אתה הדרייברים, ואם זה לא יעבוד.. אזאני יוריד sisoftsandra ואני מקווה שזה יגיד לי מה יש לי..מממ לכל ליבה יש דריבר אחר? איך אפשר לבדוק רת הליבה? [איזה יש לי]?
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים בתקופת ה Rage לא היה היטסינק על הליבה , כך שאם זה המצב גם אצלך ,אתה יכול לבדוק ע"י הסתכלות על ה GPU .
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר walla Rage IIC אז איזה דרייבים אני צריl כי הלינק למעלה זה ל PRO, אני חושב.. ד"א אמירם תודה!, אני קצת חדש, חשבתי לראות "על" הליבה, זה לקרוא חומר על זה... ;D לא חשבתי על פעולה פיזית [כאיש מחשבים] תודה רבה לכולם על התגובות, והעזרה!
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר זהו, אבל עם הדרייבר יש לי את הבעיה הזאת...אני אצלם את הבעיה ואני ישים בפורום..
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים נראה ש ATI הורידו את זה מהאתר שלהם עקב הגיל של הכרטיסשלך לי אימייל ואני יארגן לך את הדרייבר (2.8 מגה, לא נורא)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.