עבור לתוכן

ספק שהגיע עם מארז Antec SONATA III מרעיש, מחפש חלופה שקטה עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחרונה התחדשתי במחשב בעל הנתונים הבאים:

לוח Gigabyte EP43-DS3L

מעבד Intel E8400 3.0 ghz

זכרון Geil 2 gb Ultra CL4

כ. מסך MSI 4850

כוננים קשיחים וכונני DVD:

500gb SATA

250gb SATA

80gb IDE

80gb IDE

צורב Samsung DVD

הוספתי מאוורר שמכניס אוויר (שקט של EZCool)

עניין השקט נורא חשוב לי ולכן את כל הרכיבים הנ"ל הכנסתי במארז SONATA III של Antec.

לצערי, בהפעלת המחשב נשמעים (בקושי רב) צרצורים, שלאחר מכן נחלשים (אך עדיין נשמעים), כשהאזנתי לחלקי המחשב השונים גיליתי כי הצרצורים מגיעים מהספק כח של המארז, את הרעש אנסה לתאר כמעין רעש של חשמל, כמו רעש שיש ליד שנאים של מתח גבוה של חברת החשמל, אך חלש יותר. צרצורים של חשמל.

אין ברצוני להחזיר את המחשב ולהמתין עד שיחזירו לי אותו מתוקן... ולהתחיל להשמיע להם שם את הצרצורים, משום שרק אוזן חדה תשמע את הצרצורים הנ"ל ולי זה נורא מפריע.

לכן אני מעדיף לשים את הספק הנ"ל בצד, לצורך גיבוי ולקנות ספק כח חדש, שיחזיק את המחשב הנ"ל (לכן ציינתי מה מכיל המחשב) ויהיה שקט ככל האפשר.

הסכום שברצוני להשקיע בספק הוא עד 300 ש"ח.

תודה רבה על הסבלנות והעזרה.

שבוע טוב,

אורן.

פורסם

חבל לקנות ספק חדש, תנסה אולי להחליף אותו במסגרת האחריות בטענה שהוא מרעיש.

פורסם

מה גם שבתקציב הזה לא תוכל לקנות Corsair/Enermax ותאלץ להסתפק ב-Seasonic 400/500. אל תבין אותי לא נכון, האחרונים נהדרים, משתלמים ולדעתי (יש לי אחד) מאוד מאוד שקטים, אך אני לא בטוח שהם יספיקו לדרישות שלך בנושא מאחר ונראהכ אילו אתה מאוד מאוד רגיש לעניין הזה.

אני גם אצטרף להמלצתו של דניס ואציע לך דווקא כן לנסות להחליף במסגרת האחריות כי נראה לי שהדבר מעט לא תקין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם.

אקח את המחשב למעבדה ואקווה לטוב.

אני רק מקווה שלא מדובר בתקלה גורפת לכל הספקים של מארז זה.

אעדכן בהמשך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים