עבור לתוכן

אני עוד פעם נקרע פה מערוץ הקניות...

Featured Replies

פורסם

מדברים על חנויות כמו סקיי, TMS ופנדה לדוגמה

ששם במחיר כזה אתה קונה מחשב עם HD4870X2 ולא 3DFORCE מעפן שמי יודע מאיפה הפליצו אותו

ומוכרים לך מחשב עם צ'יפסט שנוצר בשנתיים האחרונות לפחות

ועוד דברים נורמליים

• תגובות 61
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדברים על חנויות כמו סקיי' date=' TMS ופנדה לדוגמה

ששם במחיר כזה אתה קונה מחשב עם HD4870X2 ולא 3DFORCE מעפן שמי יודע מאיפה הפליצו אותו

ומוכרים לך מחשב עם צ'יפסט שנוצר בשנתיים האחרונות לפחות

ועוד דברים נורמליים

[/quote']

ואתה יושן במעבדות שלהם

מתוך 10 חלקים 7 לפחות דפוקים .... אני מכיר את שוק החומרה טוב מאוד .

חלקים שעל הנייר " מטוס " בפועל אתה רואה לא שווים גרוש

חלקים של אינטרנט שווים כמו אינטרנט , יש לי חבר שקונה בתור דילר חלקים מאיסטרוניקס ואתה רואה איזה הבדל באיכות של החלקים יותר יקר אבל תקלות פעם ב..

שם אתה מקבל מטוס וכל הזמן תקלות וחלקים דפוקים מה זה שווה ?

מי שקנה מחשב באינטרנט והוא " מרוצה " הוא בר מזל הוא שייך ל 10 אחוז שלא קיבלו צינור .

פורסם

אנשים מוכנים לשלם פי 4 ולהיות עם "אבא " - ערוץ הקניות

ולא לשלם 100 שקל על מחשב בKSP או אייבורי ולהיות במעבדה 100 פעמים בשנה .

אם מישהו פה יגיד שהוא קנה מחשב באינטרנט " בזול " ולא סבל מחלקים חרא או שירות חרא הוא שקרן!

זול תמיד עולה יקר אם בחלקים על הפנים או שירות ברמה מחפירה

יש הרבה פה שקנו מחשב באינטרנט ולא יודעים בכלל שהכונן הקשיח למשל דפוק " אבל עובד " .

אייבורי , KSP וזאפ זה טוב לטכנאים שיודעים להסתבך אחר כך בבית ולבכות במעבדה בלי שימרחו אותם " הכול בסדר "

אתה צודק בכך שברוב המוחלט של המקרים אין מתנות חינם ואם משהו זול מידי כנראה יש לכך סיבה.

אתה טועה בכך שאתה מניח שמה שיקר הוא טוב - אין שום מניעה חוקית למכור לאנשים חרא(במשמעות המילולית של המילה) ביוקר.

קיימות חנויות רבות באינטרנט עם מחירים סבירים ושירות מעולה. אין שום הצדקה לקנות זבל בערוץ הקניות ביוקר.

פורסם

קניתי לא מעט מחשבים ב KSP ואיבורי, ואני לא יודע למה אתה חושב שהספקים של ערוץ הקניות טובים יותר.

מה גם שתמיד אני מרכיב את המפרטים בעצמי כך שהמפרטים שלהם לא רלבנטים.

פורסם

אני ממליץ לכל מי שמתלהב ממחירים זולים שיכנס פעם למעבדות של האינטרנט ויראה אנשים צועקים ובוכים ואז תגידו לי אם אני צודק או מדבר באויר

יותר מזה אני ממליץ לכל אלה שמתלהבים ממחירים זולים לעבוד ב KSP אייבורי ושאר הירקות ואז תראו און ליין מה זה " איכות של חלקים ".

פורסם

המפרטים שמציעים בעיתונים מורכבים מהחלקים הזולים ביותר עם מעבד שכולל מספר גדול. אבל כשאתה בא עם מפרט משלך אתה יוצא עם מחשב נחמד וזול.

פורסם

אני מציע לכל מי שמזלזל במה שאני רושם

שיקח 10 כוננים קשיחים מאיסטרוניקס ו 10 כוננים קשיחים מאייבורי למשל אותו דגם חדשים ותראו את ההבדל בינהם " אורח חיים , תקלות " .

אני מבטיח לכם שבאיסטרוניקס זה יקר יותר אבל הרמה והאיכות של המעבדה זה ליגה אחרת

ישראל זה עם טיפש קונים מחשב כאילו זה קילו עגבניות ומלפפונים " מה יותר זול " לא משנה מה יש בפנים ומאיפה החלקים מגיעים ולא משנה איזה שירות יהיה אחר כך

פורסם

העניין הוא שכל מה שמוכרים בערוץ הקניות הוא חרא באטיפה יפה ולא רק מחשבים ויחד עם כל זאת יהיו אנשים שיקנו את זה ויהיו מרוצים.

פורסם

חרא בעטיפה יפה ?

אני יכול למכור פנטיום 4 בימים של התושבת 423 ולשים זיכרון SDRAM 512 ואנשים יהיו מרוצים כאילו קנו QUAD

עם ישראל טיפש , האינטרנט עובד ? מוזיקה עובדת ? זה מה שחשוב להם " עמך ישראל "

ראיתי מחשבים של אייבורי למשל שהכונן קשיח מלא UNC אבל הכול עובד רגיל הלקוח לא מזיז לו ...

אני לא רוצה לפתוח את הפה אבל אני מכיר מעבדות באינטרנט אישית ואני מכיר את כל הבלוף של שוק החומרה

עובדים עליכם בעיניים מתי תתעוררו ?

פורסם

אז מה חדש פה?

זה שנעשה פה משהו לא תקין והוגן ואנשים אוכלים את זה לא אומר שזה בסדר.

לדעתי כל מי ש"אכל אותה" עם כל עיסקה ובלי קשר לזה אם זה מחשב או מגהץ אחראי על כך בעצמו בלבד.

פורסם

חרא בעטיפה יפה ?

אני יכול למכור פנטיום 4 בימים של התושבת 423 ולשים זיכרון SDRAM 512 ואנשים יהיו מרוצים כאילו קנו QUAD

עם ישראל טיפש , האינטרנט עובד ? מוזיקה עובדת ? זה מה שחשוב להם " עמך ישראל "

ראיתי מחשבים של אייבורי למשל שהכונן קשיח מלא UNC אבל הכול עובד רגיל הלקוח לא מזיז לו ...

אני לא רוצה לפתוח את הפה אבל אני מכיר מעבדות באינטרנט אישית ואני מכיר את כל הבלוף של שוק החומרה

עובדים עליכם בעיניים מתי תתעוררו ?

גבר אני מציע לך להרגע, הדיון הוא על ערוץ הקניות ולא על IVORY

שמענו את התלונות שלך על חנויות אינטרנט, שלא כולן גרועות, וכיום יש גם סניפים לרוב החנויות האלה, אז לא ניתן לקרוא להן חנויות אינטרנט

אם תמשיך להספים ככה, אני משער לעצמי שתקבל אזהרה בקרוב.

ואם מדברים על חנויות מחשבים טובות שנמצאות באינטרנט יש לך את TMS, פנדה, סקיי, נועה מחשבים וכו'....

זה שיש שתי רשתות עיקריות גרועות, זה לא אומר שום דבר על האחרות.

פורסם

חחחחחחח חנויות מחשבים טובות ...

גבר אני מציע לך להרגע' date=' הדיון הוא על ערוץ הקניות ולא על IVORY נתתי את " אייבורי כדוגמא "

שמענו את התלונות שלך על חנויות אינטרנט, שלא כולן גרועות, וכיום יש גם סניפים לרוב החנויות האלה, אז לא ניתן לקרוא להן חנויות אינטרנט

אם תמשיך להספים ככה, אני משער לעצמי שתקבל אזהרה בקרוב.

ואם מדברים על חנויות מחשבים טובות שנמצאות באינטרנט יש לך את TMS, פנדה, סקיי, נועה מחשבים וכו'....

זה שיש שתי רשתות עיקריות גרועות, זה לא אומר שום דבר על האחרות.

ילד אני מכיר את השוק אל תתווכח איתי 70 אחוז מהשוק זה חלקים זבל .

טכנאי מחשבים שרוצה להחליף חלק אצל היבואן מסבנים לו את התחת אז מי אתה בכלל ? אתה תלמד אותי מה זה שוק החומרה בארץ?

יום אחד תגדל אולי תבין .

ובקשר לחנויות שציינת הייתי רושם משהו ... " טובות " .

לך תעבוד שם תראה כמה הם חנויות טובות

שאתה מתערבב עם כל כך הרבה טכנאים , דילרים ויבואנים אתה יודע את כל הקצ' עובדים עליכם.

פורסם

אם נמשיך להיות צרי-עין ונחשוב שכולם תחמנים הריי זאת נבואה שמגשימה את עצמה אתה לא חושב?

פורסם

אתה נמצא בישראל חמוד אם אתה חושב שפה אתה מקבל חלקים סוג א' יש לך טעות

חלקים סגורים נכון ? שקית BOX ?

שמע לי אתה לא יודע על מה אתה מדבר :)

מביאים מחו"ל חלקים סוג ב' ומוכרים כמו א' .

או שיש חלקים סוג א' שעוברים " תיקונים מוזרים " או שמעבירים לוח אם דפוק מלקוח ללקוח ... שמע לי ...

אני מכיר את הנפשות הפועלות כתבת תחקיר לכלבוטק :)

הבעיה שכלבוטק - רפי גינת מבין במחשבים כמו שהוא מבין בחומוס הם גדולים עליו .

הם מסתלבטים על מייקרוסופט והתוכנות הלא חוקיות ומשלמים מיליון שקל עם חיוך אז מי זה רפי בכלל ? רועה עיזים .

אני בתור אחד שקונה חלקים דרך חבר כבר התאיישתי למצוא יבואן אמין

פורסם

מה אתה חושב שאני עושה למחייתי?

אני טכנאי מחשבים... אני מקבל חלקים וגם רואה מה האיכות שלהם

להגיד ש70% מהם פגומים או לא תקניים או באיכות חרא זה פשוט לא נכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים