פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים LOOOOOOOOOOOLבטלוויזיה הם מתלהבים מDVI בכרטיס מסך כאילו מדובר במחשב של נאסא, ומספקים מסך בלי תמיכת DVI.
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים המחיר גבוה כי ערוץ הקניות לוקחים אחוזי רווח מציפ מחשבים או ZED ... הלקוח משלם על התיווך אבל שיש בעיה במחשב בערוץ אומרים לך " אנחנו לא קשורים " מתנערים מכל אחריות למרות שיש להם צד בעניין .אז למה צריך תיווך ולא לקנות ישירות ? לא מבין את הקטע של ערוץ הקניות ? יש לי פנטיום P4 3GHZ והוא בטכנולוגיה 64BIT תעשו כבוד !!!!!!! ה"מולטיאקשן" חזר. ....................בשביל אינטרנט , WORD , ומשחקים בהגדרות נמוכות הוא אחלה .
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים פי 3 או 4 ? למה סתם להשמיץ ?http://www.21.tv/Templates/productdetails.aspx?CategoryName=computerSystems&AuctionId=69184יש שם מוכר אני חולה עליו ... שכחתי את השם שלו ... הוא כוסון על וגם יודע למכור .
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים אנחנו צוחקים צוחקים אבל בסוף הפלוצים מערוץ הקניות הם אלה שמרוויחים כסף על לקוחות תמימים שלא יודעים מה דוחפים להם
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מחיר מומלץ : 8200 מי שממליץ על מחיר כזה צריך לסגור אותו בכלוב עם קופים לא חראם על הקופים
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים אנשים מוכנים לשלם פי 4 ולהיות עם "אבא " - ערוץ הקניותולא לשלם 100 שקל על מחשב בKSP או אייבורי ולהיות במעבדה 100 פעמים בשנה .אם מישהו פה יגיד שהוא קנה מחשב באינטרנט " בזול " ולא סבל מחלקים חרא או שירות חרא הוא שקרן!זול תמיד עולה יקר אם בחלקים על הפנים או שירות ברמה מחפירהיש הרבה פה שקנו מחשב באינטרנט ולא יודעים בכלל שהכונן הקשיח למשל דפוק " אבל עובד " .אייבורי , KSP וזאפ זה טוב לטכנאים שיודעים להסתבך אחר כך בבית ולבכות במעבדה בלי שימרחו אותם " הכול בסדר "
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים אבא שלך זה אייבורי , KSP וזאפ ?אתה צריך לשבת במעבדות האלה כמה שעות ולראות אנשים בוכים , צועקים ומאיימים על המוכרים שם אולי תקלוט איפה אתה חי .פעם קניתי ברשת זולה באינטרנט כונן קשיח באתי הביתה וראיתי ב MHDD שהוא דפוק ! באתי להחליף אותו מה אמרו לי ? "חכה שבועיים" למה שבועיים ? אתמול קניתי את זה ! זה " השירות " זול עולה יקר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.