עבור לתוכן

אני עוד פעם נקרע פה מערוץ הקניות...

Featured Replies

פורסם

אני רואה לי ערוץ 2 כשפתאום אני רואה פרסומת ל-"עכשיו! שני מחשבים INTEL DUAL CORE עכשיו בערוץ הקניות"... ישר דפדפתי לשם..

קיצר קודם כל המחירים שם גבוהים נורא יחסית לטמטום שהאנשים מקבלים..

עכשיו לפירוט:

הם איזה שתי דקות מדברים רק על ה-6 כניסות USB!! 6 כניסות! זה שיגעון!!!! אפשר לחבר הכול למחשב!!

ויש לו גם 2 GB זיכרון במהירות של 800MHZ, חדש חדש מהיר במיוחד.

ויש לו גם רמקולים ע-ו-צ-מ-ת-י-י-ם עם סאב וופר! (משהו דפוק ג'נרי על השולחן...).

ועכשיו להפתעה הגדולה.... כן כן... יש לו - עכשיו תקשיבו טוב - כרטיס מסך GEFORCE שלא מובנה!! כן כן!! כרטיס מסך שיש לו זיכרון משל עצמו והוא לא לוקח מהזיכרון של המחשב!!!

ועכשיו לחלק הטוב.. יש לו גם יציאת TV-OUT!!! אפשר לחבר לשם גם את הטלוויזיה בחדר! זה גדול! וחוץ מזה יש לו גם יציאת DVI דיגיטלית חדשה!!

וכמובן שהכרטיס הזה יריץ לכם את כלל המשחקים החדשים על המחשב, אפשרויות חדשות ומדהימות שלא הכרנו ייפתחו בפנינו! (אני חייב לומר שכל המרטים שהם נתנו הם: כרטיס מסך GEFORCE +512MB +TV-OUT...).

אחר כך הם לקחו את הכרטיס מסך והראו לנו אותו ואת כל הדברים שבו.. משהו של ZOTAC שלפי המראה אני מעריך שהוא לשוק הבינוני ומטה...

וזה כזה מפגר... ומצחיק... ועצוב... :'(

רק היום רק היום! יש לינק באתר שלהם למוצר היום, תסתכלו על המחשב השני בסרטון הדגמה בצד...

http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=70789

תיהנו ;)

• תגובות 61
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה הם שמו לוח אם עם צ'פסט 945 של אינטל לעזאזל? :lol:

כל שאר הפרטים בכלל מביישים ועוד בכזה מחיר.

פורסם

זו לא ממש "בעיה" של ערוץ הקניות, הם רק המוכרים של הזבל הזה.

היבואנים/משווקים הם האחראיים לדעתי. ממש ששמתי לב הרבה פעמים זה צ'יפ מחשבים או כמה פעמים Zad אם אינני טועה, וזה תואם לחלוטין את מפרט העיתון שרואים ביום שישי

פורסם

אני גם בטוח שערוץ הקניות לא בונה את הפרט העצמו אלא רק דואג לשווק אותו בצורה הכי מתלהבת שאפשר.

פורסם

ואי אפשר להאשים אותו על כך לדעתי. אלו שאשמים בחומרה המוזרה/יקרה יחסית/גרועה/ישנה הזו אלו היבואנים/משווקים

פורסם

למה להאשים את היבואנים? הם רק מביאים לפה סחורה לפי הביקוש (זה התפקיד שלהם...)

הבעיה זה החנויות שמוכרות מפרטים מומלצים במחיר מופקע וחלקי זבל ואז עוד נכנסים לשיתוף פעולה עם ערוץ כמו ערוץ הקניות שאין לו שום רשת ביטחון שמפרידה בין זבל לנורמלי אלה פשוט מוכרת מכל הבא ליד

פורסם

מה זה, לעזאזל, הזבל הזה? :kopfpatsch:

פורסם

אני רואה לי ערוץ 2 כשפתאום אני רואה פרסומת ל-"עכשיו! שני מחשבים INTEL DUAL CORE עכשיו בערוץ הקניות"... ישר דפדפתי לשם..

קיצר קודם כל המחירים שם גבוהים נורא יחסית לטמטום שהאנשים מקבלים..

עכשיו לפירוט:

הם איזה שתי דקות מדברים רק על ה-6 כניסות USB!! 6 כניסות! זה שיגעון!!!! אפשר לחבר הכול למחשב!!

ויש לו גם 2 GB זיכרון במהירות של 800MHZ, חדש חדש מהיר במיוחד.

ויש לו גם רמקולים ע-ו-צ-מ-ת-י-י-ם עם סאב וופר! (משהו דפוק ג'נרי על השולחן...).

ועכשיו להפתעה הגדולה.... כן כן... יש לו - עכשיו תקשיבו טוב - כרטיס מסך GEFORCE שלא מובנה!! כן כן!! כרטיס מסך שיש לו זיכרון משל עצמו והוא לא לוקח מהזיכרון של המחשב!!!

ועכשיו לחלק הטוב.. יש לו גם יציאת TV-OUT!!! אפשר לחבר לשם גם את הטלוויזיה בחדר! זה גדול! וחוץ מזה יש לו גם יציאת DVI דיגיטלית חדשה!!

וכמובן שהכרטיס הזה יריץ לכם את כלל המשחקים החדשים על המחשב, אפשרויות חדשות ומדהימות שלא הכרנו ייפתחו בפנינו! (אני חייב לומר שכל המרטים שהם נתנו הם: כרטיס מסך GEFORCE +512MB +TV-OUT...).

אחר כך הם לקחו את הכרטיס מסך והראו לנו אותו ואת כל הדברים שבו.. משהו של ZOTAC שלפי המראה אני מעריך שהוא לשוק הבינוני ומטה...

וזה כזה מפגר... ומצחיק... ועצוב... :'(

רק היום רק היום! יש לינק באתר שלהם למוצר היום, תסתכלו על המחשב השני בסרטון הדגמה בצד...

http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=70789

תיהנו ;)

חח זה בדיוק מה שקרה לי, חהחה

עוד לחשוב שאנשים קונים את זה

פורסם

פעם בחודש צריך להיות דיון כזה? קלטנו מחשבים גרועים מחירים גרועים

אפשר לחשוב ששאר המוצרים בערוץ הם מוצרי איכות שמגישים אותם תוך התייחסות רק לחלק החשובים והמעניינים

לא הצחיק יותר מידי בפעם הראשונה, לא מצחיק בפעם המליון,

פורסם

זה לא רק בתחום המחשבים. אם אתה לא מבין בכל מה שאתה קונה, תמיד ידפקו אותך.

פורסם

דיסק קשיח Western Digita :lol:

והם קצת לא החלטיים:

"זיכרון כרטיס מסך OB128MB " וכמה שורות מתחת "GE-FORCE 8400 GF 512MB".

אלוהים יודע מי ניסח את עמוד המכירה הזה...

פורסם

מה אתה רוצה שהם יעשו ? יגידו לו שיפתח צינורות בכרטיס מסך ? זה פונה לאנשים מבוגרים שקונים מחשב לילד שלהם בן ה-13.. ממש לא אלייך או לחברים בפורום אינטרנט שעוסק בחומרה .. חחח

let them be.

השוואת מחירים זה כבר אחריות של הלקוח.. למרות שלפעמים ערוץ הקניות מאפשר לך לשלם ב200 תשלומים ויש כאלה שזה מושך אותם.

פורסם

דגם "גיימרס פרו" :screwy:

פורסם

שמתם לב לזכרונות?

זיכרונות:

זיכרון מטמון 2MB

זיכרוןMB DDR2 2048 במהירות 800MHZ חברה OEN/SAMSUNG

זיכרון כרטיס מסך OB128MB

יש 2 סלוטים פנויים לזיכרון בלוח

לקחו את כל סוגי הזכרונות ברכיבי המחשב וכללו אותם תחת רובריקה אחת.

אותו דבר עם המאווררים.

זה לא בסדר זו ממש הטעיה לשמה.

אני מניח שהם לא יודעים שיש buffer בתוך הדיסק הקשיח. אם היו יודעים בטח היו מוסיפים גם אותו לרשימה.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:^

צודק בהחלט

אבל מה שמשלמים עליו זה גם מערכת ההפעלה, וכל השיט שבא עם המחשב כולל איזה מסך יקר ומעפן עם איזה מקלדת ועכבר ה' יודע איפה מצאו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים