פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אני רואה לי ערוץ 2 כשפתאום אני רואה פרסומת ל-"עכשיו! שני מחשבים INTEL DUAL CORE עכשיו בערוץ הקניות"... ישר דפדפתי לשם.. קיצר קודם כל המחירים שם גבוהים נורא יחסית לטמטום שהאנשים מקבלים.. עכשיו לפירוט: הם איזה שתי דקות מדברים רק על ה-6 כניסות USB!! 6 כניסות! זה שיגעון!!!! אפשר לחבר הכול למחשב!! ויש לו גם 2 GB זיכרון במהירות של 800MHZ, חדש חדש מהיר במיוחד. ויש לו גם רמקולים ע-ו-צ-מ-ת-י-י-ם עם סאב וופר! (משהו דפוק ג'נרי על השולחן...). ועכשיו להפתעה הגדולה.... כן כן... יש לו - עכשיו תקשיבו טוב - כרטיס מסך GEFORCE שלא מובנה!! כן כן!! כרטיס מסך שיש לו זיכרון משל עצמו והוא לא לוקח מהזיכרון של המחשב!!! ועכשיו לחלק הטוב.. יש לו גם יציאת TV-OUT!!! אפשר לחבר לשם גם את הטלוויזיה בחדר! זה גדול! וחוץ מזה יש לו גם יציאת DVI דיגיטלית חדשה!! וכמובן שהכרטיס הזה יריץ לכם את כלל המשחקים החדשים על המחשב, אפשרויות חדשות ומדהימות שלא הכרנו ייפתחו בפנינו! (אני חייב לומר שכל המרטים שהם נתנו הם: כרטיס מסך GEFORCE +512MB +TV-OUT...). אחר כך הם לקחו את הכרטיס מסך והראו לנו אותו ואת כל הדברים שבו.. משהו של ZOTAC שלפי המראה אני מעריך שהוא לשוק הבינוני ומטה... וזה כזה מפגר... ומצחיק... ועצוב... :'( רק היום רק היום! יש לינק באתר שלהם למוצר היום, תסתכלו על המחשב השני בסרטון הדגמה בצד... http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=70789 תיהנו
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים למה הם שמו לוח אם עם צ'פסט 945 של אינטל לעזאזל? כל שאר הפרטים בכלל מביישים ועוד בכזה מחיר.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים זו לא ממש "בעיה" של ערוץ הקניות, הם רק המוכרים של הזבל הזה.היבואנים/משווקים הם האחראיים לדעתי. ממש ששמתי לב הרבה פעמים זה צ'יפ מחשבים או כמה פעמים Zad אם אינני טועה, וזה תואם לחלוטין את מפרט העיתון שרואים ביום שישי
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אני גם בטוח שערוץ הקניות לא בונה את הפרט העצמו אלא רק דואג לשווק אותו בצורה הכי מתלהבת שאפשר.
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים ואי אפשר להאשים אותו על כך לדעתי. אלו שאשמים בחומרה המוזרה/יקרה יחסית/גרועה/ישנה הזו אלו היבואנים/משווקים
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים למה להאשים את היבואנים? הם רק מביאים לפה סחורה לפי הביקוש (זה התפקיד שלהם...)הבעיה זה החנויות שמוכרות מפרטים מומלצים במחיר מופקע וחלקי זבל ואז עוד נכנסים לשיתוף פעולה עם ערוץ כמו ערוץ הקניות שאין לו שום רשת ביטחון שמפרידה בין זבל לנורמלי אלה פשוט מוכרת מכל הבא ליד
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים אני רואה לי ערוץ 2 כשפתאום אני רואה פרסומת ל-"עכשיו! שני מחשבים INTEL DUAL CORE עכשיו בערוץ הקניות"... ישר דפדפתי לשם.. קיצר קודם כל המחירים שם גבוהים נורא יחסית לטמטום שהאנשים מקבלים.. עכשיו לפירוט: הם איזה שתי דקות מדברים רק על ה-6 כניסות USB!! 6 כניסות! זה שיגעון!!!! אפשר לחבר הכול למחשב!! ויש לו גם 2 GB זיכרון במהירות של 800MHZ, חדש חדש מהיר במיוחד. ויש לו גם רמקולים ע-ו-צ-מ-ת-י-י-ם עם סאב וופר! (משהו דפוק ג'נרי על השולחן...). ועכשיו להפתעה הגדולה.... כן כן... יש לו - עכשיו תקשיבו טוב - כרטיס מסך GEFORCE שלא מובנה!! כן כן!! כרטיס מסך שיש לו זיכרון משל עצמו והוא לא לוקח מהזיכרון של המחשב!!! ועכשיו לחלק הטוב.. יש לו גם יציאת TV-OUT!!! אפשר לחבר לשם גם את הטלוויזיה בחדר! זה גדול! וחוץ מזה יש לו גם יציאת DVI דיגיטלית חדשה!! וכמובן שהכרטיס הזה יריץ לכם את כלל המשחקים החדשים על המחשב, אפשרויות חדשות ומדהימות שלא הכרנו ייפתחו בפנינו! (אני חייב לומר שכל המרטים שהם נתנו הם: כרטיס מסך GEFORCE +512MB +TV-OUT...). אחר כך הם לקחו את הכרטיס מסך והראו לנו אותו ואת כל הדברים שבו.. משהו של ZOTAC שלפי המראה אני מעריך שהוא לשוק הבינוני ומטה... וזה כזה מפגר... ומצחיק... ועצוב... :'( רק היום רק היום! יש לינק באתר שלהם למוצר היום, תסתכלו על המחשב השני בסרטון הדגמה בצד... http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?AuctionId=70789 תיהנו חח זה בדיוק מה שקרה לי, חהחה עוד לחשוב שאנשים קונים את זה
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים פעם בחודש צריך להיות דיון כזה? קלטנו מחשבים גרועים מחירים גרועיםאפשר לחשוב ששאר המוצרים בערוץ הם מוצרי איכות שמגישים אותם תוך התייחסות רק לחלק החשובים והמענייניםלא הצחיק יותר מידי בפעם הראשונה, לא מצחיק בפעם המליון,
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים דיסק קשיח Western Digita והם קצת לא החלטיים: "זיכרון כרטיס מסך OB128MB " וכמה שורות מתחת "GE-FORCE 8400 GF 512MB". אלוהים יודע מי ניסח את עמוד המכירה הזה...
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מה אתה רוצה שהם יעשו ? יגידו לו שיפתח צינורות בכרטיס מסך ? זה פונה לאנשים מבוגרים שקונים מחשב לילד שלהם בן ה-13.. ממש לא אלייך או לחברים בפורום אינטרנט שעוסק בחומרה .. חחחlet them be.השוואת מחירים זה כבר אחריות של הלקוח.. למרות שלפעמים ערוץ הקניות מאפשר לך לשלם ב200 תשלומים ויש כאלה שזה מושך אותם.
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים שמתם לב לזכרונות?זיכרונות:זיכרון מטמון 2MBזיכרוןMB DDR2 2048 במהירות 800MHZ חברה OEN/SAMSUNGזיכרון כרטיס מסך OB128MBיש 2 סלוטים פנויים לזיכרון בלוח לקחו את כל סוגי הזכרונות ברכיבי המחשב וכללו אותם תחת רובריקה אחת.אותו דבר עם המאווררים.זה לא בסדר זו ממש הטעיה לשמה.אני מניח שהם לא יודעים שיש buffer בתוך הדיסק הקשיח. אם היו יודעים בטח היו מוסיפים גם אותו לרשימה.
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים :lol: :lol: ^ צודק בהחלט אבל מה שמשלמים עליו זה גם מערכת ההפעלה, וכל השיט שבא עם המחשב כולל איזה מסך יקר ומעפן עם איזה מקלדת ועכבר ה' יודע איפה מצאו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.