עבור לתוכן

קניית שלט XBOX 360 למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי טס לחול עוד שעתיים, וחשבתי אולי הוא יוכל להביא לי שלט XBOX 360 מאמריקה.

את השלט אני רוצה לחבר למחשב.

צריך מתאם? לשלט החוטי או האלחוטי?

כמה זה יעלה בערך באמריקה?

את המתאם אפשר להשיג גם בארץ?

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

אלון

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי טס לחול עוד שעתיים, וחשבתי אולי הוא יוכל להביא לי שלט XBOX 360 מאמריקה.

את השלט אני רוצה לחבר למחשב.

צריך מתאם? לשלט החוטי או האלחוטי?

כמה זה יעלה בערך באמריקה?

את המתאם אפשר להשיג גם בארץ?

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

אלון

המתאם נראה כך

http://www.gadgetgrid.com/wp-content/uploads/2007/03/xboxusb1.jpg

כשאני קניתי את השלט שלי בנועה מחשבים הוא היה כלול בקופסא של השלט, תראה את התמונה של המתאם לאבא שלך ושיחפש את השלט יחד עם המתאם בקופסא אחת.

לשלט החוטי לא צריך מתאם, רק לאלחוטי.

בארה"ב זה צריך לעלות בערך 50 דולר אבל אני מאמין שבדיוטי פרי זה צריך לצאת יותר זול, וגם יש מבצעים עכשיו של סוף שנה שם אז יכול להיות שהוא ימצא ביותר זול.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה אחי! :xyxthumbs:

יש אפשרות לקנות שלט אלחוטי בחול ואת המתאם כאן בארץ?

פורסם

למחשב הייתי הולך על חוטי, בשביל מה סתם להתעסק עם סוללות וכו. אם בכל זאת אתה הולך על אלחוטי, עדיף לקנות אותם ביחד, זה יוצא זול יותר משמעותית

פורסם

סליחה שאני נדחף

האם השלט האלחוטי למחשב יכול לשמש גם לאקס בוקס?

פורסם

לא שמעתי על המתאם בנפרד בארץ, אני רק יודע שהוא זמין בחו"ל וגם באינטרנט באתרים כמו פליי אסיה.

אם הוא לא מוצא את המתאם בחו"ל כבר עדיף לקנות את השלט בארץ, ההפרש לא קריטי (50$ זה 200 שקל, בארץ אפשר למצוא את השלט גם ב230 שקל עם המתאם).

אגב הסוללות של השלט זה סוללות רגילות מגודל AA, אני קיבלתי יחד עם השלט שלי זוג סוללות כאלה של אנרג'ייזר, כבר יותר משבוע אני משחק בשלט לפחות שעתיים שלוש ביום והסוללה עדיין על מדיום, ככה שהסוללות מחזיקות הרבה גם אם אתה משחק הרבה.

סליחה שאני נדחף

האם השלט האלחוטי למחשב יכול לשמש גם לאקס בוקס?

כן, ולזה לא צריך מתאם, אתה פשוט לוחץ על הכפתור האמצעי בשלט (עם הסמל של הXBOX) והמכשיר מזהה אותו.

פורסם
  • מחבר

כן אחי, הוא יכול לשמש גם לXBOX

לטיטיימ: אתה חושב שאפשר לקנות את המתאם בכול זאת גם בארץ?

השלט עליו והמתאם עלי, ככה שלא אכפת לי להוציא כמה שצריך על המתאם..

ושוב תודה לכולם על העזרה

עריכה: אני אבקש מאבא שלי לבדוק אם יש בחול את המתאם ביחד עם השלט.

פורסם

אנא קרא את חוקי הפורום ותוריד את ה"דחוף מאוד" מהכותרת של הדיון שלך (אחרי שקיבלת תשובה למה ששאלת).

בכל מקרה הנושא הזה שייך לפורום "ציוד היקפי" - מועבר לשם.

פורסם
  • מחבר

סליחה מנהל, פשוט אבא שלי יוצא עוד שעה, והוא יהיה בטיסה ומייד אחר כך הוא יבקר במקום שכנרה הוא יקנה את השלט, אז הייתי חייב לתת לו את כול הפרטים עכשיו..

פורסם

אין בעיה, אני רק אומר שכבר קיבלת את התשובה שלך ובגלל זה רצוי לערוך את הכותרת.

דרך אגב, הבדל המחיר בין הארץ לחו"ל של השלט הזה הוא די קטן, כדאי שתגיד לאבא שלך לקנות את השלט ו/או את המתאם רק במידה והם במחיר זול יותר מהארץ.

פורסם

גם מה שאני חשבתי. לא יודע אם זה עושה צדק לקנות מוצר בכזה מחיר בחו''ל. סה''כ יש אותו ב160~ ש''ח בארץ. אז אני מאמין שאם תמצא אותו יותר זול זה יהיה משהו כמו 100 ש''ח, וגם לא תהיה לך אחריות.

פורסם

באיזה מקום יש אותו ב160 בארץ?

אני תמחרתי שלט חדש שקניתי בטריד זון ב150 כי ראיתי שחנויות מוכרות חוטי ב200 שקל ואלחוטי +מתאם ב300 שקל

פורסם
  • מחבר

זה נראה לי השלט החוטי.

אפילו בחול זה לא כול כך זול לשלט אלחוטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים