פורסם 2003 ביוני 2922 שנים אוקיי שלום לכםהתקנתי את מדל אוף הונור וכשבאתי להעלות את המשחק ...קיבלתי את ההודעה could'nt load open-gl subsystemsעכשיו הכרטיס כן תומך ב-open gl יש לו גם 16 mb זיכרוןניסיתי להוריד דרייברים חדשים עם open glועדיין זה לא עזרהאם ישנו סיכויי שאני כן אוכל להריץ את המשחק הזה במחשב {אני ממש רוצה לקרוע את אחי ברשת בבית :-\ }תודה רבה מראש למגיבים
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים אני יודע שזה קורה גם בכרטיסים של NVIDIA לפעמים ועידכון דריברים פותר את הבעיה.לגבי הVOODO, אני לא בטוח שהכרטיס מסוגל להריץ את המשחק, תיקרא את הREADME של המשחק,אני בטוח שיש שם הערה לגבי כרטיסים ישנים כמו שלך.
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר אוקיי אז להפתעתי הרבה , ב- readme רשום שהכרטיס שלי הוא recommended ממש מצחיק הכרטיס הזה הוא בן 5 שנים נראה לי אז הוא כן אמור להריץ את המשחק ..אז אולי מישהו יוכל לעזור לי כדי שאני אצליח להריץ אותו תודה
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים ממש ממש לא אחי!!! אם כבר הוא לא מומלץ... http://www.tgame.co.il/index.asp?mode=faq&id=647 האתר הרישמי של התמיכה של הד-ארצי מפיצת המשחק, כל המידע התקבל ישירות מEA GAMES. תקרא
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר אתה צודק lev פיספסתי את השורה הקטנה שאומרת שהכרטיסים הבאים לא יעבדו....היו יכולים לעשות כותרת יותר נורמליתאבל תודה רבה לכם בכל זאת
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים אוקיי אז להפתעתי הרבה , ב- readme רשום שהכרטיס שלי הוא recommended ממש מצחיק הכרטיס הזה הוא בן 5 שנים נראה לי אז הוא כן אמור להריץ את המשחק ..אז אולי מישהו יוכל לעזור לי כדי שאני אצליח להריץ אותו תודה אתה צודק lev פיספסתי את השורה הקטנה שאומרת שהכרטיסים הבאים לא יעבדו....היו יכולים לעשות כותרת יותר נורמליתאבל תודה רבה לכם בכל זאתLOL, חח RECOMMENDED על'ק! ;Dאמרתי לך שכניראה והכרטיס ישן מידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.