עבור לתוכן

ראיון אישי בגאמא

Featured Replies

פורסם

שלום

קיבלתי זימון לראיון אישי בגאמא

בהתחלה חשבתי שזה רק ראיון אישי אבל מישהו אמר לי שיישאלו אותי עוד הרבה שאלות בנושא מחשבים וישאלו אותי על כל מיני מושגים

בקיצור... זה נכון?

אני צריך להתכונן עוד?

ואם כן על מה??????

פורסם

לאן בדיוק בגאמא?

פורסם

i don't think he knows yet where he'll be

some of my friends got that too, and i think only there they decided what will they do

i know about the programing option and Algorithems

פורסם

אפשר לדעת לאיזה מסלול אתה מתמיין לפי האתר אינטרנט. למשל, בראיון הראשוני למסלול אר"מ ישאלו אותך שאלות באמת טכניות, למסלול ממ"ס יותר חשיבתיות.

פורסם

תתכונן על מה שאמרת להם שאתה יודע בשאלון האלקטרוני.

פורסם

אין מה להתכונן לראיונות האלה.

מה שאתה יודע אתה יודע, ומה שאתה לא יודע אתה לא תספיק ללמוד ברמה מספיקה בשביל הראיונות.

פשוט תגיע ותן את המקסימום שלך באותו יום. אל תלחיץ את עצמך במחשבות על מה ללמוד לפני.

פורסם

זה תלוי במסלול המדויק שאליו אתה מתמיין,אבל באופן כללי - כן,ישאלו אותך הרבה שאלות בהרבה נושאים.

כמו שאמרו מעליי,מה שאתה יודע אתה יודע - מה שאתה לא - אתה כבר לא תדע בזמן לראיון.

פורסם

זה תלוי במסלול המדויק שאליו אתה מתמיין,אבל באופן כללי - כן,ישאלו אותך הרבה שאלות בהרבה נושאים.

כמו שאמרו מעליי,מה שאתה יודע אתה יודע - מה שאתה לא - אתה כבר לא תדע בזמן לראיון.

דווקא אצל חברים שלי הלך אחרת

אחד אמר שהוא רוצה ללכת לקטע של תכנות אז שאלו אותו על תכנות

2 או 3 אמרו שהם רוצים אלגוריתמים, אז שאלו אותם על אלגוריתמים

פורסם

אין מה להתכונן לראיונות האלה.

מה שאתה יודע אתה יודע, ומה שאתה לא יודע אתה לא תספיק ללמוד ברמה מספיקה בשביל הראיונות.

פשוט תגיע ותן את המקסימום שלך באותו יום. אל תלחיץ את עצמך במחשבות על מה ללמוד לפני.

דווקא יש דברים שכן אפשר לדעת.

את חלק מהחברים שלי שהלכו לראיונות שאלו דברים די שטחיים כמו אם הם יודעים פירושים של כל מני ביטויים וכו.

אני מאמין שיש דברים שכן אפשר להתכונן אליהם, במיוחד אם אתה יודע שרוב הסיכויים הם שהם ישאלו אותך שאלות על מה שאמרת שאתה יודע.

מי שזה באמת חשוב לו, ישקיע קצת זמן ובכל זאת ינסה להתכונן עד כמה שיוכל.

פורסם

בכל אופן אם זה הולך כמו מיונים ליחידות אחרות שאני מתמיין אליהן בימים אלה, לא בודקים רק את רמת הידע (שאותה קל מאוד להעלות, במיוחד שאתה בסביבה איכותית), אלא גם את דרך החשיבה שלך והיכולת שלך להתמודד עם בעיות שאת הפתרון שלהן אתה לא יודע מראש.

פורסם

דווקא אצל חברים שלי הלך אחרת

אחד אמר שהוא רוצה ללכת לקטע של תכנות אז שאלו אותו על תכנות

2 או 3 אמרו שהם רוצים אלגוריתמים, אז שאלו אותם על אלגוריתמים

אז הם מפגרים, לא כל המסלולים של גאמא הם טכנלוגיים..

פורסם

אחד מהם בהחלט מפגר, יחסית ;) השני לומד פיסיקה בטכניון ולא יודע מה לגבי השלישי

ושלושת האנשים הנ"ל לומדים מדעי המחשב באוניברסיטת חיפה

ציינתי שאנחנו בני 17?

אנחנו לא מפגרים, תודה

(טוב, אני מודה, גם זה שלומד פיסיקה בטכניון לא משהו לדעתי אבל חפיף)

פורסם

...דווקא כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים