עבור לתוכן

זכרונות בנפח 8GB מיועדים ל-OC משמעותי, תקציב 800 ש"&#

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקחת Q6600 למקסימום שאוכל, יהיה לי קירור TRUE עם 2 מאווררים איכותיים ומהירים ביותר. לשם כך, אצטרך זכרונות בעלי תדר גבוה יותר מ-800MHZ. אני רוצה להוציא כמה שפחות כסף. שיבואו מחברה אמינה עם יבואן טוב.

חשבתי בינתיים על ה-PI של G.Skill אבל אני לא בטוח, פתוח להצעות.

תודה רבה והמשך יום נעים.

עריכה: איך יהיו שניים מאלו ב-760 ש"ח?

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1441

פורסם

שימושים? כלומר, בשביל מה 8GB?

1. לתשומת לבך, מערכת הפעלה WinXP לא מאפשרת לאכלס יותר מ-3.2-3.5GB של זיכרון.

2. לרוב השימושים, 4GB הם דיי והותר.. אלא אם כן אתה מתעסק בתוכנות שדורשות כמות גדולה של זיכרון.

זה למשל יכול להיות נחמד.

http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8000CL5D-4GBPQ~15~0.htm

זכרונות במהירות 800 מגהרץ זה לא מה שיגביל את האוברקלוק שלך, גם לא עם TRUE ושני מאווררי Delta. זה לא המעבד לאוברקלוק, למשל בשביל אוברקלוק של 3800Mhz אתה צריך זיכרון שיכול להגיע ל844Mhz, שזה אומר44Mhz Overclock, שזה כלום... ומנסיון הסיכוי שתגיע למהירות הזו עם קירור אוויר כמעט ואינו קיים. מה גם שאתה יכול לקחת E8400 שבטח יתן לך תוספת ביצועים גדולה יותר בעזרת האוברקלוק.. ואם השימושים שלך לא מערבים מולטי-טאסקינג או ישומים שתומכים ב-4 ליבות, אז הוא בכל זאת יהיה עדיף.

פורסם
  • מחבר

חשבתי ש-8GB מסוגלים לעזור למחשב שמריץ המון אפליקציות בו-זמנית לעבוד מהר יותר, שיהיה. אקח 4GB מסדרת ה-PI של G.Skill במהירות 900MHZ.

הבדל המחירים לא כזה גדול כשמדובר בקיט אחד.

ואני רוצה לקחת מעבד מרובע-ליבות לעתיד, במקרה ויום יבוא ויצא איזה קרייסיס חדש ומטורף שתומך בריבוי ליבות :P

פורסם

מה שהבאתי הרבה יותר משתלם, ואם אתה מתכנן אוברקלוק משמעותי כפי שאמרת, אז הזכרונות שהבאת דווקא יגבילו קודם לכן.

תראה את זה כך, אתה יכול לשפר רכיבים אחרים שאצלם תוספת של כמה עשרות שקלים תעשה הבדל..

פורסם
  • מחבר

למזלי, חסכון של עשרות שקלים זה לא משהו כ"כ קריטי בתקציבים שלי.

בכל אופן, לפי מה שהבנתי ממספר מקורות E8600 הוא חיית אוברקלוק. אני מאמין שאוכל להשיג אותו במחיר משתלם ביותר (לא ה-1,400 של החנויות)

מה המכפלה שלו והאם זכרונות במהירות 900MHZ יספיקו לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים