עבור לתוכן

CM 690 vs CM590

Featured Replies

פורסם

עבור מפרט עם:

Q9550, Asus P5Q Pro

מעוניין ב-OC משמעותי.

חשוב לי השקט, אבל זה לא הדבר הכי קריטי.

מה עדיף CM690 או CM 590 ?

פורסם

בהבדלי מחירים בניהם עדיף ללכת על ה690

פורסם

ומדוע? ה 590 דווקא מוצלח יותר לדעתי. במיוחד בכל הנוגע למיקום הדיסקים הקשיחים והאוורור שלהם. מה שגם הוא יפה יותר לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

התקציב שלי הוא כ-300-400 ש"ח.

עדיין לא קיבלתי תשובה החלטית לגבי ה-690 לעומת 590.

פורסם

ומדוע? ה 590 דווקא מוצלח יותר לדעתי. במיוחד בכל הנוגע למיקום הדיסקים הקשיחים והאוורור שלהם. מה שגם הוא יפה יותר לדעתי.

ה-590 בעיתי בהוספת מאוררים אני צודק? הוא דורש כלובים, לעומת ה-690 שאפשר להוסיף לו מאוררים "רגילים" הלא כן?

פורסם

ה-590 בעיתי בהוספת מאוררים אני צודק? הוא דורש כלובים, לעומת ה-690 שאפשר להוסיף לו מאוררים "רגילים" הלא כן?

לא הבנתי ממש למה אתה מתכוון (גרילים למאווררים אולי ?) אבל לא ידוע לי על אף בעיה של הוספת מאווררים ב590.

אגב גם אני ממליץ על ה590, יותר יפה ומארז יותר נוח, ולמרות שזה במחיר מועט הוא גם יותר זול.

פורסם

הCM690 עולה היום כמה שקלים יותר מה590, זה מארז גדול יותר, עם יותר אופציה לאורור, איך שלא מסתכלים על זה ה590 לא משתלם לידו.

פורסם

איך שלא מסתכלים על זה, אתה פשוט טועה.

ה 690 יותר גדול חיצונית- לא מבפנים. זה בגלל חיפוי פלסטיק מלמעלה, ורגליות קצת גבוהות יותר.

זה לא שיש לך יותר מקום בפנים או משהו........

בכל הנוגע לאוורור- המיקום של המאווררים והאופציה להוספה זהים חוץ מהעובדה שב 690 אפשר להוסיף מאוורר 120 מ"מ בתחתית המארז וב 590 אי אפשר.

ומצד שני, הדיסקים הקשיחים ב 590 מאווררים הרבה יותר טוב, ונמצאים במודול שסופג רעידות טוב בהרבה.

.......לא, אתה לא צודק במקרה הזה, לא דרושים שום כלובים. מאווררי 120 מ"מ רגילים לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים